Aug 11, 2006, 6:07 PM

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:

@nasos ποια είναι η ιδανική χρονική στιγμή όταν έχω απόσταση με τον μεσαίο (διαγώνια) 5 μέτρα και θες να 'αλλάξεις λωρίδα' -όχι σφήνα προφανώς- και να μπείς στη δικιά μου; με το 4,2 μέτρων αμάξι σου τι απόσταση θα έχεις;

Ιδανική μπορεί να μην είναι, αλλά είναι αρκετή!

Υπάρχει νομίζω ένα τηλέφωνο, που αναφέρεται οδηγούς που κάνουνε μαλακίες στο δρόμο, βάλτε το στις ταχείες κλήσεις σας και ξέρετε εσείς, Αθάνατη Ελληνική ρουφιανιά, ότι σεν είναι σωστό με τα δικά μου μέτρα, είναι αδιανόητο και αντικοινωνική συμπεριφορά!

Με τα μέτρα του νόμου για να μη μιλάει ο καθένας όπως γουστάρει και να μην παριστάνει τον νομικό, τον κοινωνικό επιστήμονα και τον πυρηνικό φυσικό ενώ είναι γεωπόνος με ειδίκευση στη μουχρίτσα.

Αν θες να δεις ρουφιανιά πήγαινε στο εξωτερικό. Εκεί δηλαδή που ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του ή που δεν τολμάει να κάνει στα φανερά λαμακίες γιατί ξέρει ότι θα τον στείλουν οι συμπολίτες του στη φυλάκα με ένα τηλεφωνάκι. Όχι όπως εδώ που οι πονηρήδηδες απαιτούν τρομάρα τους να καταστήσουν τους γύρω τους συνεργούς στις εγκληματικές τους πράξεις με την απειλή ότι αν μιλήσουν θα είναι καρφιά και ρουφιάνοι.