Στην προσπάθειά τους αυτή δε διστάζουν να βαφτίζουν το άσπρο μαύρο, και να πασχίζουν να πείσουν πως τα 15 ή τα 20 μέτρα απόστασης παραείναι αρκετή, γιατί χωράνε 3-4 (παρκαρισμένα) αυτοκίνητα. Ερώτηση αφελούς ηλιθίου (εγώ δηλ): Ποιος εγγυάται πως αυτή η όποια απόσταση παραμένει σταθερή καθόλη τη διάρκεια του εγχειρήματος;
Κανείς επίσης ποιος σου λέει ότ ιδεν θα πέσει ένα αμόνι πάνω στο κεφάλι μόλις βγεις από το σπίτι?Λογικό λοιπόν να κάθεσε μέσα μήπως και σου έρθει ακόμη και ο ουρανός στο κεφάλι
Τα αντανακλαστικά γάτας που έχετε; Το διδακτορικό σας στην ψυχολογία; Η εμπειρία δεκαετιών σε παρόμοιες εξυπνάδες;
Καλά, βουλομένο γράμμα διαβάζεις!
Δεύτερη (βλακωδέστερη) ερώτηση: Το ενδεχόμενο να πεταχτεί από κάπου ένα ζωντανό (σκύλος, γάτα) όπως έτυχε σε μένα προχτές από τη δεντροφυτεμένη νησίδα της Ποσειδώνος, το έχετε ποτέ σκεφτεί;
Μπορείς να γυρίσεις στην υπόθεση με το Αμόνι ή ακόμα να αρχίσεις να κάνεις πιο θετικές σκέψεις, όπως να σου πεταζτεί μια ξανθιά βυζαρού για οτο στοπ ή να σου πέσει το Λόττο
Το ενδεχόμενο να πεταχτεί από διασταύρωση κάποιο ιχ ή κάποιο μηχανάκι (από μαλακία του έστω) δεν το έχετε ζήσει/σκεφτεί ποτέ;
Φυσικά και γι'αυτό είμαστε τόσο προσεκτικοί, αλλιώς η σφήνα θα ήταν λιγότερο από 1 κενό αμάξι, και θα περιμέναμε να φρενάρει ο πίσω για να χωρέσουμε! ....αν και μερικοί το κάνουν ήδη!
Τις αλυσιδωτές αντιδράσεις των υπολοίπων (λέγε με καραμπόλα-ρωτήστε το αδερφάκι μου να σας πει που πήγαν τα 8500 ευρώ που πλήρωσε..) σας έχει ποτέ απασχολήσει;
Κοίτα προβληματισμοί και απαισιοδοξία, βγες έξω, διάβασε ένα βιβλίο, αν βγεις έξω πάρε το Νάσο τηλέφωνο με συναντηθήτε πουθενά και έχουμε πάλι ιστορίες!
Το φοβερό ατύχημα που εκτιλύχθηκε μπροστά στα μάτια μου πριν 10 μέρες στον Κηφισό σε συνθήκες σφήνας (έχω κάνει σχετικό post για το οποίο δεν διάβασα κανένα σχόλιο από τους λεβέντες μας) έχει ποτέ περάσει από το μυαλό σας σαν ενδεχόμενο έστω;
Καλά είναι φοβερό όλο ατυχήματα συμβαίνουν μπροστά σου, μηπως τα προκαλείς εσύ τελικά? πλάκα κάνω
Το μόνο που μπορώ να πιστέψω είναι πως όλα (ή σχεδόν όλα) τα ανωτέρω τα έχετε σκεφτεί αλλά, μάλλον, το σκεπτικό πίσω από αυτές τις πράξεις σας είναι ένα: Vivere periccolosamente (ζειν επικινδύνως ελληνιστί..). Λυπάμαι παιδιά, δε θα πάρω. Θα μου κάνετε τη χάρη να μη με κάνετε συμμέτοχο στο δόγμα σας;
Κανένας κόπος, μπορείς να κάνεις ότι θες, αν και δεν νομίζω να σε κάλεσαι κανείς σε αυτήν την συμμορία που κάνουν σφήνες (σε χώρο που νταλικέρης θα χωνότανε) παραβιάζουν την τρομερή ταχύτητα των 80 χλμ/ω της παραλιακής........α κα ιτρώνε και σουβλάκια...και πολλά μάλιστα, μπορεί αν μπλέξεις με αυτούς να ανεβάσεις χολυστερίνη και ουρικό οξύ!