Aug 10, 2006, 2:58 PM

Μάλιστα, είχα την ευτυχία λοιπόν να γνωρίσω ένα μέλος του Forum από κοντά. Τι να πω βρε Νάσο... Φαίνεσαι καλό παιδί στη φωτό. Το παιδάκι δικόσ ου είναι; Αν ναι, να σου ζήσει. Ειλικρινά παλικάρι μου (δεν το λέω ειρωνικά), πιστεύεις πως χτες έτσι όπως πέρναγες εμένα (ήμουν ο ηλίθιος που σου παίξα 2-3 απανωτές φορές το σινιάλο, αλλά μάλλον δεν πήρες πρέφα χριστό έτσι γρήγορα όπως άλλαξες λωρίδα), δεν έθετες σε κίνδυνο κανέναν από εμάς; Η ταχύτητα που πηγαίναμε ήταν απογοητευτική για Ποσειδώνος 8 το βράδυ; Έκανες μαγκιά; Μας έσπασες τον τσαμπουκά; Βιαζόσουν γιατί γένναγε η γυναίκα σου; Έκανες το χόμπυ σου; Απέδειξες στους κοινούς θνητούς (και στον εαυτό σου πρώτιστα υποθέτω) πως για ακόμα μια φορά όλα πήγαν καλά;

ΥΓ1: Τα περί Υλίκης κλπ με Α4 που έιχα παλιότερα γράψει χωρίς να θεωρώ ότι ήταν σωστή η λογική μου, δεν είχαν καμία μα καμία σχέση με το χτεσινό γιατί, μιλάμε για μη κατοικημένη περιοχή, και ήμασταν 2 αυτοκίνητα μεταξύ μας, σε δρόμο με τσιμεντένιο στηθαίο. Το καταλαβαίνεις αυτό; Κράτησε 4-5 λεφτά, ήταν 2-3 προσπεράσεις του ενός στον άλλον κι όταν ο άλλος (μετά τις στροφές) κι ενώ πήγαινα με 190+ με προσπέρασε στην ευθεία με 200+, παραιτήθηκα μη θέλοντας να επιτείνω την μαλ..α μας.

ΥΓ2: Σκέψου τον πιτσιρικά έστω (ειλικρινής είναι η προτροπή)

ΥΓ3: Μπορείς να μου υποδείξεις και μένα τον αδαή τον αλγόριθμο υπολογισμού του σημείου φραναρίσματος (και της δύναμης πέδησης φαντάζομαι) του άλλου αυτοκινήτου τη στιγμή αλλαγής λωρίδας από εσένα που σφηνώνεις; (αν θες στείλε Pm)

YΓ4: Αν δε σου κάνει κόπο, διάβασε το Post μου, για τις παρενέργειες ενός άλλου αθώου ακουμπήματος 2 αυτοκινήτων με 80-100 χαω:

http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=4770