-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η μικρή είναι 'λίγη' για το Ζ, γι'αυτόΣυμφωνώ. Έχει αρκετά λιγότερα άλογα, και δεν έχει και μπλοκέ διαφορικό.
Απλά εξαρτάται τι θέλει τελικά ο καθένας από το αυτοκίνητό του. -
Επειδη παρακολουθω Αγγλικο Τυπο , εδω εχουν το Porsche θεικο.
Εκτιμουν πολυ το Nissan αλλα , αλλη κλαση η Στουτγαρδη.
Μικρη 911.
Μαλλον θα συμφωνησω μαζι τους, (οτι πιο εγκυρο σε περιοδικα) -
Ο χρήστης leventis έγραψε:
Μικρη 911.
Μαλλον θα συμφωνησω μαζι τους, (οτι πιο εγκυρο σε περιοδικα)Και εγώ πάντως γουστάρω το πορσικο, καλό το Ζ δε λέω, αλλα κάτι με χαλάει...
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Μικρη 911.
Μαλλον θα συμφωνησω μαζι τους, (οτι πιο εγκυρο σε περιοδικα)Και εγώ πάντως γουστάρω το πορσικο, καλό το Ζ δε λέω, αλλα κάτι με χαλάει...
...η ηχομόνωση
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μικρη 911.
...η ηχομόνωση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Z4 Coupe με 52.000?
Ποια έκδοση;
Η στανταρ εκδοση που ειναι υπεραρκετη ειναι , 3λιτρη με 265αλογακια..
λοιπον?
-
Το τασάκι δώρο ή εξτρά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το τασάκι δώρο ή εξτρά;Κι όμως, δεν είναι και τόσο φτωχή. Προσωπικά, θα την προτιμούσα από Cayman (άνετα) και από Ζ (με δυσκολία ίσως).
-
Mόνο το μπλοκέ λείπει...
Κατά τα άλλα έρχεται όσο εξοπλισμένο είναι και το Ζ,σε τιμή χαμηλότερη από αυτό!
-
Μπλοκε δεν έχει όμως ούτε η Cayman. Μαμώ τα κόστη μου μαμώ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μπλοκε δεν έχει όμως ούτε η Cayman. Μαμώ τα κόστη μου μαμώΔεν έγινε τόσο για λόγους κόστους όσο για λόγους marketing. Θεώρησαν σωστό το μπλοκέ να αποτελεί προσόν μόνο τις 911, διότι αν το έβαζαν στην cayman μπορεί να ήταν πιο γρήγορη από σημείο σε σημείο από την αρκετά ακριβότερη 911. Με λίγα λόγια δεν θέλουν να υπάρξει εσωτερικός ανταγωνισμός των δύο μοντέλων.
Όπως είχε γράψει και ο Setright.
'Ο ορισμός του μηχανικού ήταν κάποιος που μπορούσε με τρεις πεντάρες να κάνει ό,τι ένας οποιοσδήποτε βλάκας μπορούσε με τρεις δραχμές. Και δυστυχώς, σήμερα ο μηχανικός της αυτοκινητοβιομηχανίας υπηρετεί βλάκες.' -
Μικρη 911.
Μαλλον θα συμφωνησω μαζι τους, (οτι πιο εγκυρο σε περιοδικα)Η διαφορά κόστους ανάμεσα στα δυο αυτοκίνητα πια είναι στη Βρετανία;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δεν έγινε τόσο για λόγους κόστους όσο για λόγους marketing. Θεώρησαν σωστό το μπλοκέ να αποτελεί προσόν μόνο τις 911, διότι αν το έβαζαν στην cayman μπορεί να ήταν πιο γρήγορη από σημείο σε σημείο από την αρκετά ακριβότερη 911.Ναι, έτσι έχουν πει διάφοροι (μεταξύ των οποίων και ο Clarkson). Ίσως και να είναι αλήθεια....αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το τασάκι δώρο ή εξτρά;
Κι όμως, δεν είναι και τόσο φτωχή. Προσωπικά, θα την προτιμούσα από Cayman (άνετα) και από Ζ (με δυσκολία ίσως).
σε σχέση με το Ζ όμως; τα 'ξένα' είναι βασικά στη Ζ4;
-
Σίγουρα είναι απαραίτητο το μπλοκέ στην Cayman?
Δεν ειρωνεύομαι ε..απλά απορία μου είναιΤα MR δν έχουν κ τόσο μεγάλη ανάγκη το μπλοκέ όσο τα FR έχω την εντύπωση,καθώς οι πίσω τροχοί έχουν αρκετό βάρος να τους φορτίζει έτσι ώστε ο εσωτερικός να μην χάνει πρόσφυση.
Η 911 η απλή(όχι η S ή η GT3),νομίζω(δεν είμαι καθόλου σίγουρος βέβαια)ότι δν έχει όυτε εκέινη μπλοκέ,απλά επειδή με τον κινητήρα πάνω απ τους πίσω τροχούς δεν το χρειάζεται.
-
E οχι και να συγκρινουμε Ζ νορμαλ (δηλ οχι Μ) με Cayman
-
Ο χρήστης Babis_ECE έγραψε:
Θα ήθελα να έχει βέβαια μερικά άλογα παραπάνω..Έχεις κάποια εμπειρία από αντίστοιχα αυτοκίνητα?
-
E οχι και να συγκρινουμε Ζ νορμαλ (δηλ οχι Μ) με CaymanΑν συγκρίνουμε 'Μ' με Cayman τότε είναι σα να κλέβουμε εκκλησία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν συγκρίνουμε 'Μ' με Cayman τότε είναι σα να κλέβουμε εκκλησία.
You wish...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν συγκρίνουμε 'Μ' με Cayman τότε είναι σα να κλέβουμε εκκλησία.
You wish...
'M' με Cayman λέμε όχι με Porsche.
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z