-
ABBYY Fine Reader 8.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ABBYY Fine Reader 8.+1
-
+0,24
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν το είδα να κάνει συχνά updates κ επειδή μου ήταν τελείως άγνωστο στην χρήση το απεγκατέστησα χθες.
Με μπέρδεψες λίγο, καλύτερο από συνδυασμό Antivir-Kerio?Updates κάνει κάθε μέρα, το πολύ-πολύ να κάνει δύο μέρες.
Έχει δικό του firewall, είναι πανεύκολο στη χρήση, είναι ανώτερο από οποιοδήποτε antivirus (πλην Kaspersky, χωρίς να είναι βαρύ) δες όποιο συγκριτικό θέλεις (πάντα 1-2 έρχονται). Το έχω δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ πριν με διάφορα antivirus οι ιοι κάνανε πανήγυρι.
Σε όποιον το έχω δώσει δεν άκουσα κάτι κακό, ούτε το άλλαξε κανείς (ένας έκανε το λάθος αλλά ξαναγύρισε σε χρόνο dt). -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το έχω δύο χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ πριν με διάφορα antivirus οι ιοι κάνανε πανήγυρι.
Σε όποιον το έχω δώσει δεν άκουσα κάτι κακό, ούτε το άλλαξε κανείς (ένας έκανε το λάθος αλλά ξαναγύρισε σε χρόνο dt).Σε εμένα που έχω το Antivir γιατί δεν κάνουν πανηγύρι? Πρέπει να προσέχεις και που μπαίνεις. Δεν τα αποθέτουμε όλα στα AVs.
- έχοντας το Αntivir για αρκετό καιρό κάποια στιγμή στο παρελθόν το απεγκατέστησα για λόγους ανάγκης και ξαναέβαλα το Kaspersky. Σε scan που έκανα ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πώς να μην το εμπιστευτώ μετά το Antivir? To συνιστούν και οι 29 Χάρηδες (migf1)
-
ΣΟΣ
πώς σώζουμε βίντεο στο youtube?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΣΟΣπώς σώζουμε βίντεο στο youtube?
-
thnx Σπύρο!
πώς να μην λατρεύω μετά τον FF... ...τα ακούς Πασχάαααλ..
-
Ο pasxos γιατί δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις άραγε;
-
Σπύρο, και σε μένα πατιέται δύσκολα τελικά η ροδέλα στο ποντίκι.
-
Κι εγώ κατα καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα keyboards απο πάμφθηνα των 5 ευρώ μέχρι πιο premium των 50-60 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή γράφω σε ενα μαύρο turbo-x του πλαισίου, με πλήκτρα τύπου λάπτοπ. Πολύ καλό. Αξία: 10-15 ευρώ.
-
Κατέβασα το Kerio να το βάλω στο pc του γραφείου (ver 4.2.2 που έχω εγκαταστήσει κ στο σπίτι) κ μου βγάζει οτι η full edition πρέπει να αγοραστεί.
Δεν το κατάλαβα αυτό... Στο home pc δουλεύει σε full edition. Στο site που το κατέβασα γράφει πως αυτή η έκδοση είναι free. -
silencer51
το έχεις ακόμα? --> link
-
Σωστός..Γι αυτό και γω δεν μπορώ να συνηθίσω τα logitech...Με βολεύουν τα Μ$...
Eμενα απο την αλλη το αντιθετο. Θεωρω τα microsoft (ειτε keyboard eite μοuse) απαραδεκτα. Ειχα της Microsoft ποντικι και πληκτρολογιο, εχω δοκιμασει παρα πολλα κλπ αλλα σαν της Logitech δεν εχει. Καλυτερο ποντικι το MX-518 gamers edition το οποιο εχω, εχει φοβερη αισθηση και το ειχα κερδισει σε διαγωνισμο gaming στο UK Δεν πιστευω να το αλλαξω και αν παθει κατι θα παρω το ιδιο παλι. Σε οσους φιλους μου το εχω προτεινει και το εχουν αγορασει εχουν πει τα καλυτερα (και δεν ειναι ολοι gamers). Ειναι το μοναδικο ποντικι που μπορεις να αλλαξεις sensitivity πατωντας 2 κουμπακια. Ειναι λιγο ακριβο ομως απ οσο εχω δει around...
Οποτε στα περιφερειακα η συμβουλη μου ειναι Logitech mouse/keyboard (στην Αγγλια τα εχουν και για δοκιμη εξω απο τα κουτια για να βλεπεις τι παιρνεις), Creative για οτιδηποτε εχει σχεση με ηχο, οθονη EIZO (ειναι λιγο ακριβες ομως αλλα αξιζουν). Ξεχασα κατι?
-
Εννοείται Σάββα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ABBYY Fine Reader 8.
+1
αυτό το installation ID που είναι που ζητάει?
-
To κίιτζεν το ζητάει;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To κίιτζεν το ζητάει;ναι αλλιώς δεν γίνεται το activation
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εννοείται Σάββα...Εύγε αγόρι μου ΕΥΓΕ!
πόσο κοστίζουν αυτά τώρα? Κάποιο λινκ από πώληση κάποιου?
-
Παίρνεις 'τηλέφωνο' για registration και σου εμφανίζεται ο κωδικός που θα δώσεις στον τηλεφωνητή της εταιρείας (ή θα τον κάνεις ό,τι θες τέλος πάντων ). Το σύστημα αυτό το ξεκίνησε η Symantec πριν χρόνια και δεν πέτυχε κάτι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]