-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
πηδας την Βισση => παιζεις μπαλα με τον ΜΣ!!! Ομολογώ ότι δεν ήξερα ποιος είναι αυτός ο καλεσμένος. 'Τραγουδιστής' είναι? Ευτυχώς που ενημερώνομαι από το φόρουμ.
BTW -- Τελικά μπορεί να υπάρξει πιο ενοχλητικός άνθρωπος από τον Παλομπαρίνι! Επιβεβαιώθηκε σήμερα!
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
πηδας την Βισση => παιζεις μπαλα με τον ΜΣMade in Greece
Έτσι, έεεετσι!!! Έχει μια λίστα με τα trash της ελληνικής show-biz ο Τάκης και τον βλέπω να μας την κοτσάρει όλη εν καιρώ!!!
Τελικά θα τα δώσω τα φράγκα για τη Nova, δεν γίνεται αλλιώς...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
πηδας την Βισση => παιζεις μπαλα με τον ΜΣ
Made in Greece
Έτσι, έεεετσι!!! Έχει μια λίστα με τα trash της ελληνικής show-biz ο Τάκης και τον βλέπω να μας την κοτσάρει όλη εν καιρώ!!!
-
Ε η ψυχική ηρεμία του καθενός μας είναι το σημαντικότερο πράγμα και εγώ θα τα έδωνα αν δε σκεφτόμουνα ότι σε κανένα 3μηνο η 6μηνο θα πάω φαντάρος
-
Πουρναρακης - Σεϊτανιδης τωρα!
Για να δουμε τι θα κανει η απουσια Παλομπαρινι....
-
...
Ειπαμε οτι σε αυτο το θεμα μπορειτε να ασκειτε την κριτικη σας αλλα με ευγενεια. Αυτο για τους πολιτισμενους χρηστες, εσυ εισαι ταλεντο γενικα.
modεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κατω ο φασισμος των μοντς
Ε τωρα με αυτα που κανετε θα γνωρισετε την οργη μου.
Υ.Γ Εχω πολλα ταλεντα που φαινονται ,αλλα και πολλα αλλα κρυφα. Προσεχε ,γιατι αν θελω δεν ξαναμπαινεις στο φορουμ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
...Καλά, τώρα το μάμησες!!! Ούτε εγώ δεν θα το έλεγα αυτό!
-
Επίσης, μόλις μάθαμε ότι τα μπουλόνια αποτελούνται από δύο κομμάτια και άμα φύγει το ένα, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα φεύγει και το δεύτερο.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
...Ρεντ, ρεντ !!!!!!
Και φανατικός φεράρι και θρύλος ... Ετσι ΡΕΝΤ !!!!!!!
ΟΚ αλλα τπτ παράνομο η Ρενό δεν έχει ... -
Ε όχι και ο κοντός να συγκρίνεται στο βρεγμένο με τον Σένα στο Silverstone !
Ελεος ! -
Κανε μας τη χαρη...
mod- οχι δεν σου κανω χαρη
2)Ποιος mod εισαι και
3)σταματα να σβηνεις αυτα που γραφω
- οχι δεν σου κανω χαρη
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ελεος !Donington. Φοβερή οδήγηση, έχω το video κάπου στο σπίτι!!! Είναι το κάτι άλλο ο Senna, αξέχαστος!!!
-
Εγω με αυτα που ακουγα γελαγα μονος μου... Εδειχνε σε φωτο τα intermediate λαστιχα που φοραγε ο Μιχαλακης, και τα βροχινα που φορεσαι ο μασσα στο πρωτο του πιτ στοπ και ειπε το θεικο... Οτι και τα 2 ειναι intermediate αλλα του μασσα ειχανε διαφορετικη χαραξη...
Οταν συγκρινε βεβαια τον αλονσο με τον Σενα δεν ηξερα αν επρεπε να βαλω τα γελια η τα κλαμματα.
Και το πιο γελιο ειναι στην εγκαταληψη του αλονσο, που μας δειχνει το κομματι να φευγει απο την πισω δεξια πλευρα και μετα ηταν στραβο το ακρο πισω αριστερα ειπε οτι ηταν ο ιδιος τροχος. αλλα δεν καταλαβε οτι στο ενα πλανω το εδειχνε απο μπροστα και το τελευταιο πλανο (σταματημενο)απο πισω, οποτε ηταν διαφορετικοι τροχοι... Αυτος συνεχιζε και εβγαζε τα δικα του πορισματα...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εγω με αυτα που ακουγα γελαγα μονος μου... Εδειχνε σε φωτο τα intermediate λαστιχα που φοραγε ο Μιχαλακης, και τα βροχινα που φορεσαι ο μασσα στο πρωτο του πιτ στοπ και ειπε το θεικο... Οτι και τα 2 ειναι intermediate αλλα του μασσα ειχανε διαφορετικη χαραξη...Σ αυτό το σκηνικό κατάλαβα ότι μπορεί να μην έχουν air condition το στούντιο οπότε δεν τον παρεξηγώ που θόλωσαν για λίγο τα μάτια του Τάκη...
-
Ελεος !Donington. Φοβερή οδήγηση, έχω το video κάπου στο σπίτι!!! Είναι το κάτι άλλο ο Senna, αξέχαστος!!!
Είχε ψηφιστεί από μερικούς δημοσιογράφους ως ο αγώνας του αιώνα...
Να και ο πρώτος γύρος...
http://video.google.com/videoplay?docid=-2215997726593807855
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ε όχι και ο κοντός να συγκρίνεται στο βρεγμένο με τον Σένα στο Donington! Ελεος !Αν θελετε εξηγηστε μου καποιος τι διαφορα εχει αυτο που ειχε κανει ο Senna με αυτο που εκανε ο Alonso χθες.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ε όχι και ο κοντός να συγκρίνεται στο βρεγμένο με τον Σένα στο Donington! Ελεος !
Αν θελετε εξηγηστε μου καποιος τι διαφορα εχει αυτο που ειχε κανει ο Senna με αυτο που εκανε ο Alonso χθες.
Και εγώ πιστεύω πως και η προσπάθεια του Αλόνσο είναι εξίσου εντυπωσιακή. Απλά ίσως να ειναι ο βαθμός δυσκολίας διαφορετικός. Δηλαδη ο Senna προσπέρασε τους Schumacher, Prost και δεν θυμάμαι ποιον άλλο
Τους οποίους πιλότους σαφέστατα δεν είναι το ίδιο εύκολο να περάσεις σε σύγκριση με τον Μ@σσ@ για παράδειγμα. -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Αν θελετε εξηγηστε μου καποιος τι διαφορα εχει αυτο που ειχε κανει ο Senna με αυτο που εκανε ο Alonso χθες.Πραγματικά εντυπωσιακός ο Alonso χθες. Πόσους πέρασε τελικά στον πρώτο γύρο (όχι στην εκκίνηση);
Ο Senna είχε στρίψει 5ος στην πρώτη στροφή και τελείωσε τον 1ο γύρο πρώτος. Θεωρείται ο κορυφαίος γύρος ever. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ε όχι και ο κοντός να συγκρίνεται στο βρεγμένο με τον Σένα στο Donington! Ελεος !
Αν θελετε εξηγηστε μου καποιος τι διαφορα εχει αυτο που ειχε κανει ο Senna με αυτο που εκανε ο Alonso χθες.
Και εγώ πιστεύω πως και η προσπάθεια του Αλόνσο είναι εξίσου εντυπωσιακή. Απλά ίσως να ειναι ο βαθμός δυσκολίας διαφορετικός. Δηλαδη ο Senna προσπέρασε τους Schumacher, Prost και δεν θυμάμαι ποιον άλλο
Τους οποίους πιλότους σαφέστατα δεν είναι το ίδιο εύκολο να περάσεις σε σύγκριση με τον Μ@σσ@ για παράδειγμα.Ρε παιδιά, έλεος! Μην γινόμαστε προκλητικοί δηλαδή!!! Ο Senna οδήγησε υπό καταρακτώδη βροχή, ένα αυτοκίνητο ΧΩΡΙΣ ηλεκτρονικά βοηθήματα του τύπου traction control κτλ, πέρασε τους 4 πρώτους του αγώνα και όχι τους 10 ενδιάμεσους και αυτά ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από έναν γύρο, τον πρώτο μάλιστα, όπου γινόταν και ο χαμός! Αλλά θα γράψω ξανά για να εφιστήσω ΕΚΕΙ την προσοχή όλων: ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!! Ειδικά αυτό το traction control, ας το βγάλουμε και να δούμε τι πιρουέτες θα κάνουν τα νέα παιδιά της F1...
-
Μια διορθωσούλα μόνο, το 1993 η Mclaren είχε και Traction Control, και όλα τα λοιπά βοηθήματα του καιρού, όπως νεργητικές αναρτήσεις, ημιαυτόματα σασμάν, κλπ. Μάλιστα, οι κανονισμοί του καιρού ήταν πολύ πιο ελεύθεροι από τους τωρινούς, καθώς επιτρεπόταν και το ABS, ενώ ο έλεγχος της πρόσφυσης δε γινόταν μόνο κόβωντας τον κινητήρα όπως τώρα, αλλά μπορούσε να γίνεται και πολύ αποτελεσματικότερα μέσω φρεναρίσματος των τροχών.
Όχι ότι μειώνει σε κάτι αυτή την απίστευτη εμφάνιση, που είχα την τύχη να τη δω ζωντανά, 11 χρονών παιδάκι!
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη