-
Οταν βγηκε απο το αμαξι γιατι δεν τον πατησες? Λιγο μωρε, ισα-ισα να του φυγει η μαγκια
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν βγηκε απο το αμαξι γιατι δεν τον πατησες? Λιγο μωρε, ισα-ισα να του φυγει η μαγκια -
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ. Ολοι οι ταριφες ειναι ζωα. Δεν φτανει που σταματανε οπου τους καπνισει ,αλλα δεν βγαζουν και αλαρμ. Ενα κουμπακι ειναι ρε ελεινοι. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.
Ζωα οσοι σταματανε στους καλογυρους. Επειδη εχει κολονακια στα πεζοδρομια ανεβαζουν ισα ισα την ροδα και ολοκληρο το αμαξι πιανει την αριστερη λωριδα. Ετσι απο 3 οι λωριδες γινονται 2 και αν βαλετε και τα λεωφορεια που σταματανε απο δεξια,τοτε καταλαβαινετε γιατι εχει κινηση.
Ζωα ολοι οι ασχετοι οδηγοι ,ολοι οι αναπηροι γεροι και ολες οι γυναικες ( ). Μπαινουν στην πλατεια και ενω εχουν STOP περνουν χωρις να κοιτανε και ο θεος βοηθος
-
Zώον σε μεγάλο σκούτερ με κυρία πίσω σταμάτησε κάθετα στη δεξιά λωρίδα της Πειραιώς για να μαζέψει τον πλαστικό αναπτήρα που του είχε πέσει στο οδόστρωμα και να τον δοκιμάσει κιόλας αν άναβε.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν κανά μισάωρο, ψυχοπαθής-τρελός ο οδηγός του άσπρου Renault Clio Williams με πινακίδες ΖΥΤ-1886. Τον προσπέρασα στη Μεσογείων αμέσως μετά την Παλλήνη. Πήγαινα σχετικά γρήγορα (100-120χ.α.ώ.). Επειδή έκανα και μερικούς ελιγμούς αυτός πρέπει να νόμιζε ότι ψάχνομαι για κόντρα Το αποτέλεσμα ήταν ότι με προσπερνούσε και έκοβε πολύ, μόλις τον ξαναπερνούσα ξαναεπιτάχυνε και με περνούσε. Έγινε αυτό 2-3 φορές. Κάποια στιγμή στράβωσε (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί), με προσπέρασε, κάθισε στη μέση του δρόμου και έκοψε στα 30-40χ.α.ώ.. Του άνοιξα τους προβολείς για να φύγει από τη μέση και εκεί τρελάθηκε τελείως Έμπαινε μπροστά μου, πατούσε απότομα φρένο, όταν έκοβα για να μείνω πίσω έκοβε και αυτός, έκανε ότι αλλάζει λωρίδα και έρχεται κατά πάνω μου (αναγκάζοντας με να φρενάρω πολύ απότομα) και πολλές άλλες Το αποκορύφωμα ήταν στο φανάρι του Πικερμίου μπροστά από τον Μαρινόπουλο που ήρθε και σταμάτησε διαγώνια μπροστά μου κλείνοντας και τις δύο λώρίδες και κατέβηκε για ξύλο (υποθέτω). Επειδή η ώρα ήταν περίεργη και ο τύπος φερόταν πραγματικά σαν ψυχοπαθής, αναγκάστηκα να κάνω όπισθεν στη Μεσογείων καμιά εικοσαριά μέτρα και να ξεκινήσω μόνο αφού ξεκίνησε αυτός!!! Τελικά λίγο πριν φθάσω στο σπίτι έμεινα αρκετά πίσω και μπόρεσα να του ξεφύγω. Έλεος!!! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς να κινδυνεύουμε από τον κάθε ψυχανώμαλοΥ.Γ.1: Λίγο μετά που άρχισε τις μαλακίες, ο αδελφός μου που ήταν μαζί μου στο αμάξι πήρε το 100 και δώσαμε την πινακίδα του. Από εκεί είπαν ότι θα ενημερώσουν την τροχαία. Ελπίζω να τον σταμάτησαν λίγο πιο κάτω και να του έκοψαν τον κώλο με οποιαδήποτε αφορμή!
Υ.Γ.2: Αν τον συναντήσετε στο δρόμο, αγνοήστε τον πλήρως: Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Μόνο αν είστε πολλοί σίγουροι για τις πολεμικές σας ικανότητες ασχοληθείτε μαζί του.
Υ.Γ.3: Κερνάω μπύρα(ες) οποιονδήποτε τον πετύχει στο δρόμο να κάνει μαλακίες και τον μαυρίσει στο ξύλο.Επεσες σε ψυχοπαθη... (το εχω παθει και γω).
Βασικα η περιπτωση του εχριζε να καλεσεις αστυνομια... Ακρη δεν θα βγαλεις, αλλα απο την αλλη... Καλου κακου παντα να κουβαλας ενα λοστο/μαχαιρι γι αυτες τις περιπτωσεις. Mad Max καταντησαμε... -
Eγώ θα γράψω για την συμπεριφορά και ίσως και για το κόμπλεξ ορισμένων της επαρχίας...
Δυστυχώς δεν πίστευα ότι θα έμπλεκα σε τέτοιο περιστατικό. Το Σαββάτο ήμουν Ναύπλιο. Στο κεντρικό δρόμο (που είναι και η Πυροσβεστική) έχει κάθε Σαββάτο λαϊκή αγορά. Λόγω του χαμού που επικρατούσε κάποιος ντόπιος 'επιστήμονας' θέωρησε καλό να αρχίσει να μου τη λέει μάγκικα επειδή ήθελα να μπω και εγώ στο δρόμο και κανείς δεν με άφηνε. Προσπαθούσε με το στυλάκι της Ελληνικής μαγκιάς (βλ. χορεύω και ζεϊμπέκικο και σέρνω και την γραβάτα στο πάτωμα) να μου την πει επειδή είχα Αθηναϊκές πινακίδες. Το πρόβλημα του δεν ήταν ότι το κέντρο της πόλης του που ήταν σαν τσίρκο αλλά γιατί πήρα την πρωτοβουλία να χωθώ και εγώ στο μποτιλιάρισμα. Ομολογώ ότι μπήκα στο μποτιλιάρισμα πλαγιομετωπικά και ακολούθησαν και πολλοί άλλοι αφού δεν υπήρχε η στοιχειώδης ευγένια να μας αφήσουν να μπούμε τόση ώρα που είμασταν εκεί.Αντί να ασχοληθούν οι ντόπιοι για το χάλι του Ναυπλίου με την λαϊκή αγορά να κλείνει τον κεντρικό δρόμο την πόλης Σαββάτο πρωί ασχολούνται με τις πινακίδες των αυτοκινήτων και να βρίζουν τους επισκέπτες που στο κάτω-κάτω μπορεί και να μην γνωρίζουν καλά την πόλη. Φαντάζομαι τι θα ακούνε οι ξένοι που δεν καταλαβαίνουν και τη γλώσσα. Φαίνεται ότι ορισμένοι ξέχασαν ότι τα λεφτά που βγάζουν είναι από τα λεφτά κάποιων που τα ακουμπάνε...
-
Σημερα καθως εφευγα απο το σπιτι μου μεχρι να βγω στην κυμης και περναγα απο κατι στενα,βλεπω μια ωραια σιλουετα ετοιμη να διασχισει το δρομο,κοβω εγω για να την κοψω και σταματαω γιατι πιστεψα οτι δεν με ειχε δει. Σταματαω λοιπον, η γκομενα αρχιζει να περπαταει στο δρομο και με το που φτανει στη μεση του αυτοκινητου μου, γυρναει, βλεπει το αμαξι και βγαζει ενα σκουσμαρι,τιναχτηκε τρομαγμενη και μετα εμεινε ακινητη μπροστα απο το αμαξι να κοιταει με το στομα ανοιχτο.
Τελειωσε η γκομενα δεν ηξερε που βρισκοταν,που παταγε και τι εκανε. Δηλαδη αν δεν σταματαγα για να την καλοκοιταξω την ειχα πατησει στεγνα μιας και το σημειο ειναι κατηφορικο και χωρις κινηση.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πριν κανά μισάωρο, ψυχοπαθής-τρελός ο οδηγός του άσπρου Renault Clio Williams με πινακίδες ΖΥΤ-1886. Τον προσπέρασα στη Μεσογείων αμέσως μετά την Παλλήνη. Πήγαινα σχετικά γρήγορα (100-120χ.α.ώ.). Επειδή έκανα και μερικούς ελιγμούς αυτός πρέπει να νόμιζε ότι ψάχνομαι για κόντρα Το αποτέλεσμα ήταν ότι με προσπερνούσε και έκοβε πολύ, μόλις τον ξαναπερνούσα ξαναεπιτάχυνε και με περνούσε. Έγινε αυτό 2-3 φορές. Κάποια στιγμή στράβωσε (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί), με προσπέρασε, κάθισε στη μέση του δρόμου και έκοψε στα 30-40χ.α.ώ.. Του άνοιξα τους προβολείς για να φύγει από τη μέση και εκεί τρελάθηκε τελείως Έμπαινε μπροστά μου, πατούσε απότομα φρένο, όταν έκοβα για να μείνω πίσω έκοβε και αυτός, έκανε ότι αλλάζει λωρίδα και έρχεται κατά πάνω μου (αναγκάζοντας με να φρενάρω πολύ απότομα) και πολλές άλλες Το αποκορύφωμα ήταν στο φανάρι του Πικερμίου μπροστά από τον Μαρινόπουλο που ήρθε και σταμάτησε διαγώνια μπροστά μου κλείνοντας και τις δύο λώρίδες και κατέβηκε για ξύλο (υποθέτω). Επειδή η ώρα ήταν περίεργη και ο τύπος φερόταν πραγματικά σαν ψυχοπαθής, αναγκάστηκα να κάνω όπισθεν στη Μεσογείων καμιά εικοσαριά μέτρα και να ξεκινήσω μόνο αφού ξεκίνησε αυτός!!! Τελικά λίγο πριν φθάσω στο σπίτι έμεινα αρκετά πίσω και μπόρεσα να του ξεφύγω. Έλεος!!! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς να κινδυνεύουμε από τον κάθε ψυχανώμαλο
Υ.Γ.1: Λίγο μετά που άρχισε τις μαλακίες, ο αδελφός μου που ήταν μαζί μου στο αμάξι πήρε το 100 και δώσαμε την πινακίδα του. Από εκεί είπαν ότι θα ενημερώσουν την τροχαία. Ελπίζω να τον σταμάτησαν λίγο πιο κάτω και να του έκοψαν τον κώλο με οποιαδήποτε αφορμή!
Υ.Γ.2: Αν τον συναντήσετε στο δρόμο, αγνοήστε τον πλήρως: Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Μόνο αν είστε πολλοί σίγουροι για τις πολεμικές σας ικανότητες ασχοληθείτε μαζί του.
Υ.Γ.3: Κερνάω μπύρα(ες) οποιονδήποτε τον πετύχει στο δρόμο να κάνει μαλακίες και τον μαυρίσει στο ξύλο.Επεσες σε ψυχοπαθη... (το εχω παθει και γω).
Βασικα η περιπτωση του εχριζε να καλεσεις αστυνομια... Ακρη δεν θα βγαλεις, αλλα απο την αλλη... Καλου κακου παντα να κουβαλας ενα λοστο/μαχαιρι γι αυτες τις περιπτωσεις. **Mad Max **καταντησαμε...Με φώναξε κανείς?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Eγώ θα γράψω για την συμπεριφορά και ίσως και για το κόμπλεξ ορισμένων της επαρχίας...
Δυστυχώς δεν πίστευα ότι θα έμπλεκα σε τέτοιο περιστατικό. Το Σαββάτο ήμουν Ναύπλιο. Στο κεντρικό δρόμο (που είναι και η Πυροσβεστική) έχει κάθε Σαββάτο λαϊκή αγορά. Λόγω του χαμού που επικρατούσε κάποιος ντόπιος 'επιστήμονας' θέωρησε καλό να αρχίσει να μου τη λέει μάγκικα επειδή ήθελα να μπω και εγώ στο δρόμο και κανείς δεν με άφηνε. Προσπαθούσε με το στυλάκι της Ελληνικής μαγκιάς (βλ. χορεύω και ζεϊμπέκικο και σέρνω και την γραβάτα στο πάτωμα) να μου την πει επειδή είχα Αθηναϊκές πινακίδες. Το πρόβλημα του δεν ήταν ότι το κέντρο της πόλης του που ήταν σαν τσίρκο αλλά γιατί πήρα την πρωτοβουλία να χωθώ και εγώ στο μποτιλιάρισμα. Ομολογώ ότι μπήκα στο μποτιλιάρισμα πλαγιομετωπικά και ακολούθησαν και πολλοί άλλοι αφού δεν υπήρχε η στοιχειώδης ευγένια να μας αφήσουν να μπούμε τόση ώρα που είμασταν εκεί.Αντί να ασχοληθούν οι ντόπιοι για το χάλι του Ναυπλίου με την λαϊκή αγορά να κλείνει τον κεντρικό δρόμο την πόλης Σαββάτο πρωί ασχολούνται με τις πινακίδες των αυτοκινήτων και να βρίζουν τους επισκέπτες που στο κάτω-κάτω μπορεί και να μην γνωρίζουν καλά την πόλη. Φαντάζομαι τι θα ακούνε οι ξένοι που δεν καταλαβαίνουν και τη γλώσσα. Φαίνεται ότι ορισμένοι ξέχασαν ότι τα λεφτά που βγάζουν είναι από τα λεφτά κάποιων που τα ακουμπάνε...
Εις Ναύπλιον φίλε μου για να καταλάβεις έχω φάει κλήση ημέρα Κυριακή γιατί πάρκαρα πέντε μέτρα πριν από διάβαση μαθητών έξω από σχολείο. Το αστείο ήταν ότι τα αυτοκίνητα με πινακίδες Αργολίδας πού ήταν παρκαρισμένα πάνω στην διάβαση και σε μικρότερη απόσταση από το δικό μου δεν πήραν κλήση...... Προτίμησε εμένα και ένα ΤΤ που είχαμε πινακίδες Αθήνας γιατί ήμασταν σίγουρα πελατάκια!!!!!
Έτσι φίλε λειτουργούν και δείχνουν πόσο κολλημένοι και κομπλεξικοί είναι!!!! -
καλό μήνα, με λιγότερα ζώα στους δρόμους (θα μου πείτε λογικό είναι απ'τη στιγμή που λόγω διακοπών πάνε και παραθερίζουν-ψέματα, βόσκουν-σε άλλους δρόμους..)
για σήμερα πάντως βλέπω είχε κίνηση.
lokatzis, σου πέρασε απ'το μυαλό ότι μπορεί να ήταν ξεφωνημένος και να σου έκανε καμάκι? Τελειωμένος τρόπος, αλλά το έχω ακούσει κι αυτό
MANGO, δε λες που το κατάλαβε έστω και στα μισά του δρόμου?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν κανά μισάωρο, ψυχοπαθής-τρελός ο οδηγός του άσπρου Renault Clio Williams με πινακίδες ΖΥΤ-1886. Τον προσπέρασα στη Μεσογείων αμέσως μετά την Παλλήνη. Πήγαινα σχετικά γρήγορα (100-120χ.α.ώ.). Επειδή έκανα και μερικούς ελιγμούς αυτός πρέπει να νόμιζε ότι ψάχνομαι για κόντρα Το αποτέλεσμα ήταν ότι με προσπερνούσε και έκοβε πολύ, μόλις τον ξαναπερνούσα ξαναεπιτάχυνε και με περνούσε. Έγινε αυτό 2-3 φορές. Κάποια στιγμή στράβωσε (ειλικρινά δεν ξέρω γιατί), με προσπέρασε, κάθισε στη μέση του δρόμου και έκοψε στα 30-40χ.α.ώ.. Του άνοιξα τους προβολείς για να φύγει από τη μέση και εκεί τρελάθηκε τελείως Έμπαινε μπροστά μου, πατούσε απότομα φρένο, όταν έκοβα για να μείνω πίσω έκοβε και αυτός, έκανε ότι αλλάζει λωρίδα και έρχεται κατά πάνω μου (αναγκάζοντας με να φρενάρω πολύ απότομα) και πολλές άλλες Το αποκορύφωμα ήταν στο φανάρι του Πικερμίου μπροστά από τον Μαρινόπουλο που ήρθε και σταμάτησε διαγώνια μπροστά μου κλείνοντας και τις δύο λώρίδες και κατέβηκε για ξύλο (υποθέτω). Επειδή η ώρα ήταν περίεργη και ο τύπος φερόταν πραγματικά σαν ψυχοπαθής, αναγκάστηκα να κάνω όπισθεν στη Μεσογείων καμιά εικοσαριά μέτρα και να ξεκινήσω μόνο αφού ξεκίνησε αυτός!!! Τελικά λίγο πριν φθάσω στο σπίτι έμεινα αρκετά πίσω και μπόρεσα να του ξεφύγω. Έλεος!!! Ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε χωρίς να κινδυνεύουμε από τον κάθε ψυχανώμαλοΥ.Γ.1: Λίγο μετά που άρχισε τις μαλακίες, ο αδελφός μου που ήταν μαζί μου στο αμάξι πήρε το 100 και δώσαμε την πινακίδα του. Από εκεί είπαν ότι θα ενημερώσουν την τροχαία. Ελπίζω να τον σταμάτησαν λίγο πιο κάτω και να του έκοψαν τον κώλο με οποιαδήποτε αφορμή!
Υ.Γ.3: Κερνάω μπύρα(ες) οποιονδήποτε τον πετύχει στο δρόμο να κάνει μαλακίες και τον μαυρίσει στο ξύλο.99% (μια μικρή επιφύλαξη γιατι έχει περάσει κανένας μήνας από τότε για την πινακίδα) έχω πετύχει και εγώ αυτόν τον τύπο στο δρόμο Άγιο Πετρο> Νέα Μάκρη και έκανε τα ίδια (με έκλεινε σε κάθε προσπάθεια προσπέρασης, μετά πήγαινε με 10 χλμ και μετά πάλι τα ίδια) Σε τρία προσπεράσματα πήγε να με πετάξει στους απέναντι κλείνοντας με και μετά όταν τα καταφερα να τον προσπεράσω, ξεκίνησε αποστολή αυτοκτονίας (και δολοφονίας των απέναντι για να με προσπεράσει ξανά). Ο τύπος είναι σίγουρα ψυχοπαθής (και στην περίπτωση μου είχε και μια κοπέλα μέσα) και λογικά αφού τον πέτυχες και εσύ στη Μαραθώνος κάπου στην περιοχή θα μένει
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εις Ναύπλιον φίλε μου για να καταλάβεις έχω φάει κλήση ημέρα Κυριακή γιατί πάρκαρα πέντε μέτρα πριν από διάβαση μαθητών έξω από σχολείο. Το αστείο ήταν ότι τα αυτοκίνητα με πινακίδες Αργολίδας πού ήταν παρκαρισμένα πάνω στην διάβαση και σε μικρότερη απόσταση από το δικό μου δεν πήραν κλήση...... Προτίμησε εμένα και ένα ΤΤ που είχαμε πινακίδες Αθήνας γιατί ήμασταν σίγουρα πελατάκια!!!!!
Έτσι φίλε λειτουργούν και δείχνουν πόσο κολλημένοι και κομπλεξικοί είναι!!!!Τελικά δεν είμαι μόνος.
Κάποιος από την επαρχία στο φόρουμ να μας πει για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η συμπεριφορά? Τι φταίει ένας οδηγός αν οι πινακίδες του είναι από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ή την Νομαρχία Αθηνών/Πειραιά κλπ? Υποδηλώνει κάτι αυτό?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κάποιος από την επαρχία στο φόρουμ να μας πει για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η συμπεριφορά? Τι φταίει ένας οδηγός αν οι πινακίδες του είναι από την Νομαρχία Ανατολικής Αττικής ή την Νομαρχία Αθηνών/Πειραιά κλπ? Υποδηλώνει κάτι αυτό?
Υποδηλώνει ότι (κακώς) αναπτύσσονται σχέσεις φιλίας και ενίοτε εξάρτησης ανάμεσα στα αστυνομικά όργανα μιας επαρχιακής πόλης και στους οδηγούς της περιοχής. Ο 'Χ' αστυνομικός που πριν από 2 λεπτά έπινε το καφεδάκι του μαζί με τους κατοίκους της περιοχής βρίσκει δύσκολο να τους δώσει κλήση για τέτοιου είδους παραβάσεις, ενώ προφανώς δεν έχει τέτοιου είδους ενδοιασμούς για ανθρώπους από άλλες πόλεις που σίγουρα δεν θα έχει συναντήσει ποτέ στην ζωή του.
-
σωστος.ζω στη κατερινη και το βλεπω συχνα.πιο συχνα θα φαει κληση ενας με αθηναικες πινακιδες παρα με ντοπιες.
το παραδεχομαι,ηλιθια και αδικαιολογητη νοοτροπια.
βεβαια δεν ειναι και τοσο τραγικα οπως τα περιγραφουν πολλοι.
απλα γραφουν λιγο παραπανω τους αθηναιους.το ξαναλεω αδικαιολογητη και βλακωδης συμπεριφορα,αλλα να μην κανουμε και το κουνουπι σε ελεφαντα. -
Εφόσον ήμουν παράνομος καλά έκανε και με έγραψε αλλά όχι όμως να αγνοεί τους άλλους παράνομους!!!!! Κάτι τέτοιους βάζουν στην Επαρχία γι αυτό και η διαφθορά και η παραβατικότητα έχει εκτιναχθεί στα ύψη. Δες πχ Βέροια κλπ κλπ
-
Aυτό το κακό με το Ναύπλιο έχει παραγίνει... Εμένα με έχουν γράψει για το γνωστό λόγο (Αθηναϊκές πινακίδες..) ενώ καμιά 20ριά αμάξια μπροστά μου από αργολίδα,κόρινθο κλπ όχι...Είναι δυνατόν ρε γαμώτο; Η βλακεία τους δεν έχει όριο δυστυχώς.- Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου η κλήση ήταν από τη δημοτική...
-
Ε αφου έχουν αθηναϊκές πινακιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε αφου έχουν αθηναϊκές πινακιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!Μπορεί να έχουνε και ΠΑΟΚτσήδες τροχονόμους
-
Ζώο σήμερα έξω απο το σπίτι μου, κυρία, γύρω στα 45 με CITROEN XSARA είχε κλείσει την κυκλοφορία γιατί ήθελε να παρκάρει, σεβαστό, το θέμα είναι όμως ότι έβαλε το αυτοκίνητο με τα μούτρα, και ενω κόρναραν οι άλλοι, αυτη βγήκε έξω και παρακάλεσε εναν νεαρό να την βοηθήσει να κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ οδηγόντας ο ίδιος το αυτοκινητό της, γιατί αυτή φοβόταν μη το χτυπήσει!
ότι και να πούμε οι αιτίες που μας ταλαιπωρούν στους Ελληνικούς δρόμους ειναι συγκεκριμμενες και κυκλοφορούν αναμεσά μας!
-
Back in Patras City σήμερα, ευτυχώς έφτασα ζωντανός...
Ζώο ο κύριος με το λευκό Panda που την ώρα που το προσπερνούσα στην Κορύνθου - Πατρών αποφάσισε να βγεί κι αυτός για προσπέραση, με αποτέλεσμα να πλακωθώ στα φρένα και να μου φτάσει το σκατ@ στη κάλτσα...
Ζώα ζώα ζώα