-
Καλά όσο εσύ θα γράφεις εγώ θα την πέσω για ύπνο... Δεν αντέχω..Ξύπνησα 6:30 το πρωϊ κι ακόμα είμαι ξύπνιος...
Λοιπόν..τα σέβη μου και καλή μας νύχτα (και καλό γράψιμο.. ) -
και εγω μολις γυρισα απο party στην παραλία μετά βραδυνού μπάνιου. Παω να κανω ενα ντους, να φαω και καληνυστα.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω ήδη πει 2 McFarland... Λέτε να πάω για την τρίτη ή να την πέσω για ύπνο, μπας και γλιτώσω το hang-over αύριο, που έχω να κάνω δουλειές;Οι εβραιοι και οι σκλαβοι λιγοτερο δουλευουν απο σενα... καμμενε...
Ρεμαλι, μην ξεχασεις να μπεις στο MSN... εχουμε αφησει μια κουβεντα για το TV tuner στην μεση
-
Θα το ανοίξουμε σήμερα το κατάστημα;; ΕΕΕΕΕΕΕ?
-
Εγω παντως βαρεθηκα να περιμενω για να παραγγειλω και θα παω να φαω στην μανα μου!!!!
Δεν ειναι καττασταση αυτη!!! -
Asimov τρελο αγορι σου εχω κατι καλο (κινεζικο πραμα)
http://img49.imageshack.us/img49/2852/moon2xw6.jpg
Zhang Ziyi
-
SILVER TOURBO
Eχει πέσει απραξία τον τελευταίο καιρό οπότε κι εσύ μη ζητάς πολλά πράγματα...Το μαγαζί αυτή τη στιγμή διαθέτει μονο McFarland και αψέντι..Κάτσε σκέψου τι απ όλα θες και πες μου να στο φέρω...
-
Τι θα γίνει σήμερα;; Μόνος μου θα τη βγάλω;
-
mpa... ειμαι και εγω αλλα νυσταξα..
επισης πειναω...
-
Σήμερα ζήλεψα και είπα να καθαρίσω απ την αρχή το παλιό μου ποδηλατάκι που λες Ηλία...Πήρα μια μπυρίτσα και άρχισα να το ξεσκονίζω για να το πάρω μαζί όπου πάω και να κάνω καμιά βόλτα... Αλλά θέλει πολλά ρε γμτ...Ενα ταπεινό Sector έχω..
-
πεσατε για υπνο ωρε γκιαουρηδες;
εγω μλκιζομαι... ( μεταφορικα)
λεω να παω καμια βραδυνη βολτα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Asimov τρελο αγορι σου εχω κατι καλο (κινεζικο πραμα)
Zhang ZiyiRed θα τα παμε καλα οι δυο μας Καταλαβαινομαστε
Παλιο μου αμορε κι η ΖανγκΜπες στο καλλονες τραγουδιαρες, εχω κι εκει ενα καλο μωρο (που δεν αρεσει στο εγκαθετο συνονοματο, αλλα εμενα μου περισσευει )
-
Azumi for ever
-
Πφ... μας τελείωσε η μπύρα... Δεν θα κυκλοφορήσω προς το μαγαζί απόψε. Χαιρετώ τους ξενύχτηδες!
-
ΡΕ ΣΕΙΣ! Τόσες μέρες έλειψα, μόνο 3 σελίδες γράψατατε;
Ντροπή!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ! Τόσες μέρες έλειψα, μόνο 3 σελίδες γράψατατε;Ντροπή!
μας ελειψες μικρε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ! Τόσες μέρες έλειψα, μόνο 3 σελίδες γράψατατε;
Ντροπή!
μας ελειψες μικρε...
Ναι! Έλειπε βασικό στέλεχος της 11άδας και γι' αυτό η ομάδα δεν απέδωσε!
Πώς περάσατε;
-
οποιος πηγε μπανιο καλα...
οποιος γκομενιασε καλα...
οι αλλοι χαλια...
-
Εγω σταματαω το γκομενίζειν...
(Για 10 μερες)
-
citastak πώς κι έτσι;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]