-
§
Πως θα προτείνατε να 'στρωθεί' το GT;
Αναφέρει τίποτα σχετικό το εγχειρίδιο χρήσης;§
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Πως θα προτείνατε να 'στρωθεί' το GT;
Αθήνα Λαρισα αθηνα μεχρι 3500στροφες και μετά απλωτές μέχρι τις 5000σ τροφες μεχρι τα 3000 κλμ και μετα στα.... ιδια σου
Ετσι λέω ΕΓΩ όχι το μανυαλ
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
§Πως θα προτείνατε να 'στρωθεί' το GT;
Πήγαινε το στα πρώτα 1500 χλμ μέχρι 4000 στροφές και δούλευε το γενικά σε ολή αυτη την κλίμακα (700 - 4000) και μετά ανέβαζε σταδιακά μέχρι τα 2000χλμ. Να το ζεσταίνεις καλά πρώτα (μέχρι 3000 στροφές) και πρίν το σβήσεις να μην το έχεις σκίσει.
-
Στρώσιμο;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στρώσιμο;Don't know this word
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...
-
Παιδιά με το ηλεκτρονικό γκάζι τι γίνεται; Ξέρει κανείς τίποτα;
Κάποιος που έχει seat μου είπε πως εάν μείνεις κάποια στιγμή από μπαταρία μπορεί να ξερυθμιστεί η πεταλούδα του κινητήρα και να μην ακούει καλά το γκάζι και μετά θέλει ρύθμιση πάλι από τον εγκέφαλο. Τι λέτε; -
Ο χρήστης konv έγραψε:
Κάποιος που έχει seat μου είπε πως εάν μείνεις κάποια στιγμή από μπαταρία μπορεί να ξερυθμιστεί η πεταλούδα του κινητήρα και να μην ακούει καλά το γκάζι και μετά θέλει ρύθμιση πάλι από τον εγκέφαλο. Τι λέτε;Πρώτη φορά το ακούω...
Δηλαδή εγώ που έχω βγάλει το πόλο κάποιες φορές?
Ποτέ δεν έγινε τίποτα (εκτός από να χάσω τους σταθμούς στο ραδιόφωνο).. -
Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης Alexis Labos έγραψε:
Κάποιος που έχει seat μου είπε πως εάν μείνεις κάποια στιγμή από μπαταρία μπορεί να ξερυθμιστεί η πεταλούδα του κινητήρα και να μην ακούει καλά το γκάζι και μετά θέλει ρύθμιση πάλι από τον εγκέφαλο. Τι λέτε;Πρώτη φορά το ακούω...
Δηλαδή εγώ που έχω βγάλει το πόλο κάποιες φορές?
Ποτέ δεν έγινε τίποτα (εκτός από να χάσω τους σταθμούς στο ραδιόφωνο)..Το μόνο που θέλει είναι να γίνει το TBA και μετά για λίγο καιρό μέχρι να μάθει ο εγκέφαλος πόσο βαρύ ή ελαφρύ είναι το πόδι σου.
-
Τελικα ηρθαν τα GT με DSG?
Στο site της VW τα εχει στον τιμοκαταλογο.Αξιζουν κατα τη γνωμη σας τα 1800 ευρω για το DSG?
Εχει κανεις εμπειρια με DSG να μας πει? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Στο site της VW τα εχει στον τιμοκαταλογο.Αξιζουν κατα τη γνωμη σας τα 1800 ευρω για το DSG?
Εχει κανεις εμπειρια με DSG να μας πει?έχουν έρθει, σίγουρα.
κάνε ένα τέστ ντράιβ να διαπιστώσεις αν σου αρέσει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ωραια, θα το κοιταξω σε μια VW. Ελπιζω να εχουν βγαλει αυτοκινητα με DSG για Test Drive βεβαια.
Απο θεμα συντηρησης, το DSG χρειαζεται κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το χειροκινητο? Για την αξιοπιστια του εχει ακουστει κατι αρνητικο?
Ευχαριστω πολυ.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ωραια, θα το κοιταξω σε μια VW. Ελπιζω να εχουν βγαλει αυτοκινητα με DSG για Test Drive βεβαια.
Απο θεμα συντηρησης, το DSG χρειαζεται κατι ιδιαιτερο σε σχεση με το χειροκινητο? Για την αξιοπιστια του εχει ακουστει κατι αρνητικο?
Ευχαριστω πολυ.
Δεν νομίζω να υπάρχει Gt DSG test drive ....μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια ,γνωστός μου που ρωτησε για αντιστοιχο gt του ειπαν για 4-5 μηνες χρονο παράδοσης..
-
Ενα συγκριτικό μεταξύ του Golf GT και του άσπονδου φίλου OPEL GTC 2.0 Turbo
http://www.autozeitung.de/images/cars/1 ... a_Golf.pdf -
Ειδατε τις τιμες του γτ 140; ΑΠΟ 17900
-
[quote='pontos29']Ειδατε τις τιμες του γτ 140; ΑΠΟ 17900
-
o ημιαυτόματος είναι το απλό a/c.
Το μεταλλικό σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες δεν χρεώνεται
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
o ημιαυτόματος είναι το απλό a/c.Το μεταλλικό σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες δεν χρεώνεται
καλά κάνω και εκνευρίζομαι λοιπόν με κάποιους δημοσιογράφους παραλία ..... που ειναι copy paste
ότι δελτίο τύπου τους στείλανε αυτό βάλανε.....
...
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ctrl +V
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
o ημιαυτόματος είναι το απλό a/c.Το μεταλλικό σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες δεν χρεώνεται
σε καποιες κορεατικες και στη honda δε χρεωνεται και σχεδόν όλοι παίρνουν μεταλλικό χρώμα.....
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)