-
εννοως ότι θα κάνουν το 1,8 με το διλιτρο
-
Τα δύο τελευταία τεύχη ρε παιδιά έχουν γίνει φύλλο και φτερό.Δε λέω...τα διαβάζω ξανα και ξανά (τα έχω στην τουαλέτα) αλλά μήπως κάτι κόψαμε από τα έξοδα βιβλιοδεσίας τώρα τελευταία;Λέω....
-
Εν όψει δημοτικών εκλογών θα με ενδιέφερε να παρουσιαστούν από τις σελίδες των 4Τ οι θέσεις υποψηφίων δημάρχων / νομαρχών σε θέματα σχετικά με αυτοκίνηση, μέσα μαζικής μεταφοράς, ποια είναι η πολιτική / προτάσεις τους για τη βελτίωση κυκλοφορίας και τέτοια σχετικά.
Να καταρτίσουν ένα ερωτηματολόγιο με 5-6 ερωτήσεις που θα απαντηθεί από τους υποψήφιους, και να παρουσιαστούν οι απαντήσεις έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν συγκρίσεις.
Νομίζω κάτι παρόμοιο έχει ήδη γίνει σε προηγούμενες εκλογές.
A, κι όχι μόνο τοπικούς άρχοντες σε πρωτεύουσα / συμπρωτεύουσα. Ελλάδα δεν είναι μόνο... κλπ. κλπ.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Εν όψει δημοτικών εκλογών θα με ενδιέφερε να παρουσιαστούν από τις σελίδες των 4Τ οι θέσεις υποψηφίων δημάρχων / νομαρχών σε θέματα σχετικά με αυτοκίνηση, μέσα μαζικής μεταφοράς, ποια είναι η πολιτική / προτάσεις τους για τη βελτίωση κυκλοφορίας και τέτοια σχετικά.Να καταρτίσουν ένα ερωτηματολόγιο με 5-6 ερωτήσεις που θα απαντηθεί από τους υποψήφιους, και να παρουσιαστούν οι απαντήσεις έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν συγκρίσεις.
A, κι όχι μόνο τοπικούς άρχοντες σε πρωτεύουσα / συμπρωτεύουσα. Ελλάδα δεν είναι μόνο... κλπ. κλπ.
Jacob
Εχει γινει στις προηγουμενες εκλογες ,αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Εν όψει δημοτικών εκλογών θα με ενδιέφερε να παρουσιαστούν από τις σελίδες των 4Τ οι θέσεις υποψηφίων δημάρχων / νομαρχών σε θέματα σχετικά με αυτοκίνηση, μέσα μαζικής μεταφοράς, ποια είναι η πολιτική / προτάσεις τους για τη βελτίωση κυκλοφορίας και τέτοια σχετικά.Να καταρτίσουν ένα ερωτηματολόγιο με 5-6 ερωτήσεις που θα απαντηθεί από τους υποψήφιους, και να παρουσιαστούν οι απαντήσεις έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν συγκρίσεις.
Jacob
Tι ενδιαφέρον να έχουν...ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ...
τώρα που πλησιάζουν ξαφνικά οι περισσότεροι δρόμοι περνιούνται όπως όπως με πίσσα και τα πεζοδρόμια με καινούριες πλάκες. Ολως τυχαίως 3 μήνες πριν τις δημοτικές...
Μπεεεε...μπεεε...μας αξίζει!
-
off-topic εντελώς όμως!!!
Έχω μπροστά μου ένα φουσκωτό αντικείμενο πορτοκαλοκόκκινο που γράφει πάνω 'MAN4TΡΟΧΟΙ'! Τι ακριβώς είναι γιατί φεύγω για θάλασσα, μην το κουβαλάω τσάμπα...;
-
Αυτό το ενθετάκι-αντιγραφή από (πολύυυυυ...) παλιότερο τεύχος για την 037, τι το θέλανε στο τελευταίο τεύχος; Να μας θυμίσουν το πως γίνονταν οι γνωριμίες στο περιοδικό προ 25ετίας και πως έχουν καταντήσει σήμερα (καλά, για τις 'δοκιμές', ουδέν σχόλιο... ) ;
'Όλα τα λεφτά' η επίσκεψη στο 'ring με το 350Ζ !!! -
Αν και ξεφύλισα μόνο το καινούριο τεύχος η αναδημοσιεύση του άρθρου της 037 έιναι όλα τα λεφτά.
Για το ένθετο τι να πώ -
Εγω συγκλονίστηκα από τη στήλη του Τεμπερίδη στην τελευταία σελίδα.
Επιτέλους κάποιος είπε τα πράγματα με το όνομά τους, μπας και ξυπνήσει κανένας 'καταναλωτής'.Χίλια μπράβο ρε Temper!
-
διπλό ποστ
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Εγω συγκλονίστηκα από τη στήλη του Τεμπερίδη στην τελευταία σελίδα.
Επιτέλους κάποιος είπε τα πράγματα με το όνομά τους, μπας και ξυπνήσει κανένας 'καταναλωτής'.Χίλια μπράβο ρε Temper!
αυτό ακριβώς. Τα πράγματα με το όνομα τους.
Το έχει κάνει και ο καββαθάς και ο τσάδαρης αλλά και πάλι άψογος ο τεμπερίδης
Και η κοτσάνα του τεύχους
Στο εξώφυλλο λέει 'το νέο κόρσα στο μικρσκόπιο'. Σιγά το μικροσκόπιο! Φωτογραφίες της εταιρίας, συνολικά πέντε αράδες κείμενο,ειδική αναφορά στο πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων , και στις τιμές του 1,0 μόνο με τους 60 ίππους,διαφήμιση-προτροπή της προαγοράς πριν το αυτοκίνητο έρθει στην ελλάδα δοκιμαστεί το δούμε με τα γκαβά μας (μήπως το είδε ο κρομύδας που έγραψε το άρθρο;) και στο πόσο κοστίζουν κάποια πρόσθετα και βέβαια με πίνακα εξοπλισμού όπως έχει κάθε μπροσούρα που σου δίνουν στις αντιπροσωπείες (αυτά με τις τελείες και τις παύλες ντε δίπλα από τα στοιχεία εξοπλισμού). **Το οδηγήσανε; ΜΠΑ! **Μάλλον με τα κυάλια έγινε το όλο θέμα και όχι με μικροσκόπιο.
Κρίμα γιατί το περιοδικό έχει κατακρίνει πολλές φορές άλλα περιοδικά που στο εξώφυλλο γράφουν για αυτοκίνητα που δεν έχουν οδηγήσει ενώ υπάρχει ειδική θέση στα νέα μοντέλα για τέτοιες 'παρουσιάσεις' στις πρώτες σελίδες ('τί νέα') -
Στατική ήταν η παρουσίαση του Corsa, χωρίς να ανακοινωθούν πλήρεις και ακριβείς τιμές
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στατική ήταν η παρουσίαση του Corsa, χωρίς να ανακοινωθούν πλήρεις και ακριβείς τιμέςκαι άλλες φορές έχουν γίνει στατικές παρουσιάσεις αλλά δεν παρουσιάζονται έτσι, στους 4τ τουλάχιστον
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για το ένθετο τι να πώΠοιό ένθετο ?
Αγόρασα το περιοδικό στις Σπέτσες και είχε μόνο ένα διαφημιστικό εργαλείων της Beta
Μήπως αυτό για τον LJKS που αναφερόταν στο άλλο θέμα ?
Αν ναι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ !
-
Για το διαφημιστικό της Beta λέει ο Χρήστος.
Δεν ήταν μέσα? Πάρτους τηλέφωνο να σου δώσουν άλλο...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για το ένθετο τι να πώ
Ποιό ένθετο ?
Αγόρασα το περιοδικό στις Σπέτσες και είχε μόνο ένα διαφημιστικό εργαλείων της Beta
Αν ναι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ !Κάποιος κάτοικος των Σπετσών, περιπτεράς στο επάγγελμα, γίνεται αυτή τη στιγμή πιο σοφός και ολοκληρώνει τις αυτοκινητιστικές του γνώσεις εις βάρος του nass!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για το ένθετο τι να πώ
Ποιό ένθετο ?
Αν ναι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ !Κάποιος κάτοικος των Σπετσών, περιπτεράς στο επάγγελμα, γίνεται αυτή τη στιγμή πιο σοφός και ολοκληρώνει τις αυτοκινητιστικές του γνώσεις εις βάρος του nass!
Και το επομενο του αυτοκινητο θα ειναι σιγουρα Χοντα!
-
Αφού ο nass έχει ήδη Honda, τι να το έκανε το ένθετο;
-
Γιατί, στις Σπέτσες τι να το κάνει το Honda ? (εκτός και αν μιλάμε για παπί)
Πλάκα-πλάκα, πως έγινε αυτό ? Το περιοδικό το πήρα σφραγισμένο σε σελοφάν.
-
Τόσο δύσκολο είναι να μήν μπήκε στό περιοδικό,λόγω κάποιου λάθους;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό