-
Ο χρήστης nass έγραψε:
gia na mhn yparxei kamia parexhghsh, 8elw na pw, oti den exw kanena problhma mazi sou nass, opws oute kanena problhma exw kai me ton xronometh. den xerw kanena sas proswpika (opws kai kanenan allwn edwmesa). garfw apo uk kai dystyxws den eixa pote thn eykairia na gnwrisw kanena paidi apo tous 4troxous forum.
ayta ta grafw gia na prolabw opiadipote kakoproereth antodrash
loipon elpizw na pernate oloi kala kai na eyxaristieste ta amaxia sas )
klaps klaps, mou loipei to diko mou...........Καμία παρεξήγηση φίλε leoluton. Ούτε εσένα γνωρίζω προσωπικά, ούτε το Χρονομέτρη, ούτε το gavriil1. Από τα μέλη του Forum γνωρίζω κάποιους προσωπικά είτε γιατί τους γνώριζα και πριν το Forum είτε γιατί τους
συνάντησα σε κάποιες εκδηλώσεις του Forum. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα χρήστη προσωπικά, με συμπεριφορές έχω πρόβλημα: με προσωπικές επιθέσεις, με μαγκιές, με τσαμπουκάδες και απειλές, με διαφήμιση στο Forum (όπως στην προκείμενη περίπτωση) κοκ.
Οσο για τη γνωριμία, ρίχνε καμιά ματιά στις Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum, πάντα υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα, είτε για ...μάσα είτε για κάρτ (αυτή την Κυριακή), είτε για εκδηλώσεις των 4Τ κοκ. Οπότε ευπρόσδεκτος να συμμετάσχεις, όπως και όλα τα μέλη του Forum, οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές.
NOMIZO OTI EXEI DIKIO O NASS
HTAN KATHARA DIAFIMISI
EGO SAN MA>>>>.....S
TIN PATISA KAI PIGA STIN EKTHESI EFAGA KAI ENA KAI GAMO TA MPOTILIARISMATA(APO PEYKH)
H EKTHESH EINE KATHARA GIA EPAGGELMATIES GIA IDIOTES DEN EXEI TIPOTA EKTOS AN THELEI KANEIS NA AGORASEI KANENA BOYLKANIZATER GIA PARTI TOYGIA AYTO OPIOS DEN EINE EPAGGELMATIAS MIN KANEI TON KOPO NA PAEI
TSAMPA TO PEKETO POY THA FAEI -
θα ηθελα να παρακαλεσω τους moderators να μην σβυνουν τα posts του χρονομετρη γιατι προκειμενου να βγαλει το μενος που περισσιο εχει μεσα του το ριχνει στο να στελνει υβριστικα και απειλητικα προσωπικα μυνηματα σε οποιον κατα την μαλλον εσφαλμενη κριση του δεν τον αντιμετωπιζει καταλληλα ή εχει αντιθετη αποψη απο εκεινον.
επειδη λοιπον ετοιμαζει και τα δικα μου κολυβα οπως μου γραφει καντε κατι καλοι μου κυριοι για την σωτηρια της ψυχης μου σας παρακαλω!
-
Ο χρήστης alfa147 έγραψε:
H EKTHESH EINE KATHARA GIA EPAGGELMATIES GIA IDIOTES DEN EXEI TIPOTA EKTOS AN THELEI KANEIS NA AGORASEI KANENA BOYLKANIZATER GIA PARTI TOYΠου ξέρετε λοιπόν? Ο Χρονομέτρης θα μπορούσε κάλλιστα να έχει δικό του Βουλκανιζατέρ, ή να είναι π.χ. Αμορτισεράς, ή Βελτιωτής....
Και γιά φανταστείτε λοιπόν κάποιοι από εδώ μέσα να έχουν επισκεφθεί το Συνεργείο του ... γιά να στήσουν 'αγωνιστικό' αυτοκίνητο!!! .
Αλλωστε σύμφωνα με τις δηλώσεις του είναι και ΠΑΡΑΓΩΝ, όπως φαίνεται πιό κάτω:
Εγώ θα βρεθώ από σήμερα στο πλάι του προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Γ.Ν. για να στηρίξω την κίνηση αυτή και για να προμηθευτώ ανάρτηση...σε 'γελοία ' τιμή με τις καλύτερες προδιαγραφές!
Και εφ' όσον όπως αποδείχθηκε Rennfahrer = Χρονομέτρης ( ), τρέμετε όλοι σας ...
Και γιά να μην ξεχνιόμαστε:
'O XΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ'Μετά από όλα αυτά ομολογώ ότι έχω μείνει ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ!!!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
[................Αλλωστε σύμφωνα με τις δηλώσεις του είναι και ΠΑΡΑΓΩΝ, όπως φαίνεται πιό κάτω:Εγώ θα βρεθώ από σήμερα στο πλάι του προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Γ.Ν. για να στηρίξω την κίνηση αυτή και για να προμηθευτώ ανάρτηση...σε 'γελοία ' τιμή με τις καλύτερες προδιαγραφές!
..........................Μετά από όλα αυτά ομολογώ ότι έχω μείνει ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ!!!
μαλλον εννοει οτι αν τολμησει και πειραξει κανεις τον προεδρο θα του φτιαξει και αυτουνου τα κολυβα του για να εχει να πορευεται στην αλλη ζωη που θα τον στειλει!!!!!!
παρεπιπτωντος φιλε μου σιγουρα τωρα ετοιμαζει και τα δικα σου!!!!!!!
line up please..........line up everybody!!!!!!!!!!!!!!
για ολους μας εχει κολυβα ο καλος ο rennfahrerχρονομετρης μας και δεν θα μεινει κανενας παραπονεμενος..............και ζωντανος ισως
-
Κύριοι moderators, μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα παρακαλώ;
Αν δεν το έχετε καταλάβει ο Χρονομέτρης αλλάζει συνέχεια το όνομα του θέματος βάζοντας προσβλητικά σχόλια και διάφορες άλλες μλκίες.
-
**ΚΥΡΙΟΙ moderators **εκτός από το ότι τον έκανε ρόμπα ο nass(τον 'ξεγύμνωσε' εντελώς στα μάτια μας,και καλά του έκανε) ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ και τον εαυτό του με τις απανωτές διορθώσεις στα posts που έκανε ο ίδιος.
Τι άλλο περιμένετε για να κλειδώσετε ή διαγράψετε το θέμα και να τον **ΞΑΝΑαποβάλετε **απ'το forum?
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
**ΚΥΡΙΟΙ moderators **εκτός από το ότι τον έκανε ρόμπα ο nass(τον 'ξεγύμνωσε' εντελώς στα μάτια μας,και καλά του έκανε) ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ και τον εαυτό του με τις απανωτές διορθώσεις στα posts που έκανε ο ίδιος.Τι άλλο περιμένετε για να κλειδώσετε ή διαγράψετε το θέμα και να τον **ΞΑΝΑαποβάλετε **απ'το forum?
μπειτε και οι αλλοι στην σειρα για τα .....κόλυβά σας!!!!!!!
μπρος........γρηγορα!!!!!!!!!!
γ