-
Ξέχασες τα 80 άλογα υπέρ της Μ..
-
Άλλη βαρύτητα έχουν τα semislick κ άλλη τα 80 άλογα
Άλλωστε τα 80 άλογα τα έχει απ τη μάνα του παραπάνω -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Άλλη βαρύτητα έχουν τα semislick κ άλλη τα 80 άλογα
Άλλωστε τα 80 άλογα τα έχει απ τη μάνα του παραπάνωΚαι τα semi εργοστασιακά είναι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέχασες τα 80 άλογα υπέρ της Μ..και εσυ τα 180+ κιλα υπερ του Audi. Αμα το παμε ετσι, χαιρετα μας...Παλι συγκρινετε ανομοια πραγματα, το RS4 ειχε σκοπο να χτυπησει την Μ3 (πραγμα που φυσικα κανει ανετα, αφου ειχε 5+ χρονια εξελιξης για αυτο τον σκοπο), η Μ5 ειναι σε αλλη κλαση και σαφως πιο βαρια και ταξιδιαρικη, μην τα μπλεκετε. Ειπαμε, περιμεντε την V8 M3 και τα ξαναλεμε
ΥΓ Τι χρονο εκανε το RS4?
-
7,58
-
Συμφωνω! Είναι ανόμοια η συγκριση! Μία Μ5 θα την αντιπαραθέσουμε με ενα RS6! και ένα Μ3 με ένα RS4!
Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχει σκοπό το RS4 χτυπήσει το
Μ3 και όχι το αντίστοφο! To rs4 βγήκε τώρα και θα πρέπει η BMW να το φτάσει! Αλλωστε από παλια η χρονολογική σειρά είναι
sport quattro του 80 μετά βγήκε η M3 E30
RS2 μετά βγήκε η Μ3 Ε36
RS 4 B5 και ούτο καθεξης....Μήπως κάνω κάπου λάθος?
-
Δεν ήξερα πως το RS4 έχει ημισλικ απ'το εργοστάσιο..περίεργο μου φένεται..
Αλλά για να το λες κτ παραπάνω θα ξέρεις -
eyzhn
οταν λεμε 'το RS4 βγηκε με σκοπο να χτυπησει την Μ3', εννοουμε αυτην που υπηρχε στον δρομο οταν βγηκε, δηλαδη την Ε46. και φυσικα το καταφερε, με semislick, +1λιτρο στο μοτερ, +80κατι αλογα και παει λεγοντας. Οποτε κατσε να βγει η καινουρια M3 με αντιστοιχα specs γκαζιου να δουμε μετα ποιο ειναι πιο γρηγορο και σε χρονους...
Η Μ3 csl παντως που φοραει και αυτην semislick ειναι 8 δευτερα πιο γρηγορη (7:50). Ειναι σαφως πιο ελαφρια αλλα και πιο αδυναμη (kg/hp παιζουν σχεδον ιδια, αναλογα με το ποια specs δεχεσαι ως πραγματικα). Και επειδη η καινουρια Μ3 θα ειναι ακομη πιο γρηγορη, εγω προβλεπω να κανει παρτυ η BMW σε μερικες μερες...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κανει παρτυ η BMW σε μερικες μερες...θα γίνει show...
-
Σε δυναμική συμπεριφορά η σύγκριση Μ3-RS4 είναι αντίστοιχη της σύγκρισης Tiger Woods-Κων/νος Καραμανλής Α' στο άθλημα του γκολφ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ξέχασες τα 80 άλογα υπέρ της Μ..
και εσυ τα 180+ κιλα υπερ του Audi. Αμα το παμε ετσι, χαιρετα μας...Παλι συγκρινετε ανομοια πραγματα, το RS4 ειχε σκοπο να χτυπησει την Μ3 (πραγμα που φυσικα κανει ανετα, αφου ειχε 5+ χρονια εξελιξης για αυτο τον σκοπο), η Μ5 ειναι σε αλλη κλαση και σαφως πιο βαρια και ταξιδιαρικη, μην τα μπλεκετε. Ειπαμε, περιμεντε την V8 M3 και τα ξαναλεμε
ΥΓ Τι χρονο εκανε το RS4?
7,58
Sorry που παρεμβαίνω, αλλά η ΑUDI έκανε 5+ χρόνια για να βγάλει ένα αυτοκίνητο για να χτυπήσει την Μ και έκανε 7,58 στο Ring και κάτι τρέχει δηλαδή.....
Το NSX-R έχει κάνει 7,56 από το 2002 με 280 ψωροαλογάκια.....
(εδώ οι επίσημοι χρόνοι και εδώ το video )Μην με παρεξηγείτε. Και εγώ έχω διαβάσει τα ίδια άρθρα και τις ίδιες συνεντεύξεις για το AUDI, αλλά πολλές φορές πρέπει να κάνουμε one-step back και να τα βλέπουμε τα πράγματα και λίγο πιο χαλαρά.....
Εγώ πάντως περιμένω το bang από τη νέα Μ3....ελπίζω να μη μας απογοητεύσει.....
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σε δυναμική συμπεριφορά η σύγκριση Μ3-RS4 είναι αντίστοιχη της σύγκρισης Tiger Woods-Κων/νος Καραμανλής Α' στο άθλημα του γκολφ.τόσο καλός ήταν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε δυναμική συμπεριφορά η σύγκριση Μ3-RS4 είναι αντίστοιχη της σύγκρισης Tiger Woods-Κων/νος Καραμανλής Α' στο άθλημα του γκολφ.
τόσο καλός ήταν;
Πολύ καλός αλλά μπροστόβαρος!
-
Άντε να περιμένουμε την Μ3, να περιμένουμε και το RS6 (ατμόσφαιρα και πάλι, V10 ~550PS.)
Ποιός V10 ακούγεται καλύτερα είπαμε ?
-
1η φορά ακούω τέτοια σχόλια για το **τιμόνι **ενός Audi...
***'Aκριβές. Ακριβέστατο. Η τέλεια πηγή πληροφόρησης' ** *:yahoo:
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άντε να περιμένουμε την Μ3, να περιμένουμε και το RS6 (ατμόσφαιρα και πάλι, V10 ~550PS.)Ποιός V10 ακούγεται καλύτερα είπαμε ?
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία....ένας είναι ο V10... ...(///M )
-
Προς το παρόν ναι, αν και στην κορυφή βρίσκεται με τον άλλο V10 του GroupVag, τον premium...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Άντε να περιμένουμε την Μ3, να περιμένουμε και το RS6 (ατμόσφαιρα και πάλι, V10 ~550PS.)
Ποιός V10 ακούγεται καλύτερα είπαμε ?
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία....ένας είναι ο V10... ...(///M )
είχαν γραφτεί κάποια σχόλια περί 'ήχου από τρανζιστοράκι', εν συγκρίσει...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
1η φορά ακούω τέτοια σχόλια για το **τιμόνι **ενός Audi...***'Aκριβές. Ακριβέστατο. Η τέλεια πηγή πληροφόρησης' ** *:yahoo:
Που το διάβασες αυτό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προς το παρόν ναι, αν και στην κορυφή βρίσκεται με τον άλλο V10 του GroupVag, τον premium........δεν νομίζω....
τεσπα
ΑUDI RS4