-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
edit [Krusenstern] Έλεος!εχει πεσει τρελη πεινα....
να το ταϊσουμε το κοριτσι....
κατι να του δοσουμε:) -
Βιλλ23 αν επιτρέπεται πού σε έγραψαν;Τρίπολη;Κιαν ναι πού ακριβώς;
-
πως και σε γραψαν?
-
ΖΩΑΑΑΑ....
Όλες οι κυράτσες.....γιαγιάδες....χαζογκόμενες, που ενώ κουβαλάνε 5000 τσάντες με ψώνια δεν πάνε από το πεζοδρόμιο αφού αυτό υπάρχει αλλά περπατάνε στον δρόμο με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί δύο αυτοκίνητα με ουρά αυτοκινήτων πίσω τους, που ερχόντουσαν αντίθετα να μην μπορούν να περάσουν και να ακολουθούν απο πίσω 'εκαστος τη δική του τσαντοκουβαλίστρα, οι οποίες παρά τα κορναρίσματα δεν πτοήθηκαν καθόλου (και οι δύο) και συνέχισαν έτσι για αρκετά μέτρα με το πάσο τους μέχρι το σημείο που έστριψαν!!!!!
Δηλαδή έλεος....Υπάρχει πεζοδρόμιο....
-
Εγω θα περναγα. Πολυ πολυ να επαιρνα και καμια σακουλα μαζι μου
-
Θαυμάστε:
Μέρος: Στροφή για Βούλγαρη απο Ν Εγνατία
ουρά 10 αυτοκινήτων. Ζώο 1ο ο τύπος με το mercedes που κλασσικά χώνεται επειδή δεν μπορεί να περιμένει. Ζωο 2ο ο τύπος με το c5 που χώνεται επίσης. Και το απόλυτο σκηνικό: ο τύπος με το mercedes αρχίζει τις κόρνες και τα μπινελίκια στον τύπο με το c5 επειδή του χώθηκε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι κακο εχουν τα φωτα;;;;;Προτιμω να παιξω σε καποιον φωτα απο αποσταση ασφαλειας για να κανει στην ακρη, παρα να του κολησω προφυλακτηρες
Συμφωνώ απόλυτα με την τακτική των φώτων και όχι του κολλήματος αρκεί αυτά να δικαιολογούνται. Με λίγα λόγια φώτα θα παίξω σε κάποιον που έχει κολλήσει στην αριστερή λωρίδα παρότι η δεξιά είναι άδεια, ποτέ όμως δε θα παίξω φώτα σε κάποιον που προσπερνάει έστω και με +10χλμ/ώρα, ακόμα και αν εγώ θα ήθελα να πάω πολύ γρηγορότερα. Θα περιμένω υπομονετικά να προσπεράσει και όταν υπάρξει κενό στη δεξιά λωρίδα τότε θα 'απαιτήσω' να κάνει δεξιά.
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
ΖΩΑΑΑΑ....Υπάρχει πεζοδρόμιο....
Υπάρχει;;;;
Συνήθως όχι...
Βλέπεις, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μπαμπουίνοι με ΙΧ και μηχανάκια που καταλαμβάνουν ΚΑΙ τα πεζοδρόμια
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ουρά 10 αυτοκινήτων. Ζώο 1ο ο τύπος με το mercedes που κλασσικά χώνεται επειδή δεν μπορεί να περιμένει. Ζωο 2ο ο τύπος με το c5 που χώνεται επίσης. Και το απόλυτο σκηνικό: ο τύπος με το mercedes αρχίζει τις κόρνες και τα μπινελίκια στον τύπο με το c5 επειδή του χώθηκεΑυτό είναι στάνταρ σημείο που κάθε φορά που περνάω εκνευρίζομαι.
Συχνά κλείνουν και την αριστερή λωρίδα όσων θέλουν να συνεχίσουν ευθεία στη Ν. Εγνατία. Δεν έχω δείρει ακόμα κανέναν αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή.Και απ' όλα τα ζώα, το βραβείο πάει στον μπροστινό μου, με το Uno που πέτυχα στη Συνδίκα. Ανεβαίνουμε προς Ν. Εγνατία και ανοίγει το παράθυρο ο παλιοβρωμιάρης και πετάει τενεκεδάκι αναψυκτικού στο αντίθετο ρεύμα, την ώρα μάλιστα που κατέβαινε αυτοκίνητο. Παραμαζεύει το τενεκεδάκι ο απέναντι πατώντας του κόρνα την ώρα που εγώ από πίσω του παίζω τα φώτα. Μετά από 10' ξανανοίγει το παράθυρο και πετάει στη μέση του δρόμου μια σακούλα γεμάτη παλιόχαρτα. Ε, δεν αντέχω άλλο και του κορνάρω την ώρα που τον βρίζω. Με κοιτάει από τον καθρέφτη, και για καλή του τύχη περνάει το φανάρι της Εγνατίας με πορτοκαλοκόκκινο. Εγώ σταματάω και τον χάνω.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...και ζώο με Clio που είδε λίγο πιο πέρα ένα Civic χωρίς οδηγό αλλά με συνοδηγό, άρχισε να μπινελικιάζει μόνος του που δίνουν τα διπλώματα σε άτομα με ύψος χαμηλότερο του 1,40! Μόλις ξεκαθάρισε ο χώρος, φάνηκε ότι το αυτοκίνητο είχε αγγλικές πινακίδες και ήταν φυσικά δεξιοτίμονο!!! Ρόμπα ο funkyreverend...
funkyαιδεσιμώτατε χρειάζεσαι διακοπές...
Μετά από ένα ΣΚ με 15 ζώα στον δρόμο σου τίποτα δεν θα σου φαίνεται παράξενοΑν ποτέ επαληθευτεί η Προφητεία και φύγω διακοπές, το μόνο που θα κουνήσω Σάββατο πρωί-μεσημέρι και Κυριακή βράδυ, θα είναι το δαχτυλάκι μου για να δω αν είναι κρύο το νερό!!! Πάντως, όντως έχω χάσει τώρα τελευταία λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μου (βλέπε εδώ)...
-
-
Κι αν έχεις κιόλας λευκό αυτοκίνητο στο κάνει σαν πιτσιλωτή αγελάδα το καθίκι!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι αν έχεις κιόλας λευκό αυτοκίνητο στο κάνει σαν πιτσιλωτή αγελάδα το καθίκι!το κάνει μαύρο από το κακό του
ευτυχώς ανακύκλωση αέρα -και μόνο εντός πόλης- και ροπή=εύκολη απαλλαγή από καρκίνους
-
-
με τσαντίζουν άγρια αυτοί που κορνάρουν τους πεζούς απ'τη στιγμή που κινούνται παράνομα σε πεζόδρομο!! μη μου τύχει κανένας...
-
Μου έχει τύχει. Γύρισα την πλάτη και συνέχισα κάπως ... χαλλλαρά.
-
ποιος στο διαολο σημερα πηγε και ξηλωσε απο το yaris της μητερας της κοπελας μου μονο τα τζαμακια απο τους καθρεφτες?μονο το τζαμι....
-
Αυτό το έλειπε (Πιθανόν να τους έσπασε) αυτό πήρε.
-
Γυφτοι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώο αυτος που μου τράκαρε το αυτοκινητακι μου ενώ ήταν παρκαρισμένο... Γυρισα κ βρήκα φτερό και πόρτα καραγραντζουνισμένα κ βαθουλωμένα.. Ουτε η πόρτα δεν ανοιγε... Πρεπει να επεσε με τοση δυναμη που το αυτοκινητο είχε κολησει στον από πίσω...
Φυσικα για σημειωμα με τα στοιχεια του, ουτε λόγος..
Κανένας π***της δεν είδε τι έγινε να αφήσει ένα χαρτάκι???
Το μόνο χαρτάκι είναι αυτό του φαναρτζή με τον λογαριασμό!!
Σημερα έμαθα ότι το ποσό του λογαριασμου ακουμπάει την χήνα!! Με τις υγειες μας!!
Ζώα ζώα ζώα