-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι είσαστε αρκετά δυνατοί στην ιστορία, και δυστυχώς δεν με τιμήσατε να βρείτε τις προηγούμενες ερωτήσεις σας βάζω μια που πιστεύω ότι θα βρείτε:
**Ποιός είναι ο γνωστός διπλωμάτης και μυθιστοριογράφος (του οποίου τουλάχιστον ένα έργο του το ξέρετε οπωσδήποτε) που είχε κατηγορηθεί για βιασμό αλλά επειδή οι κατηγορίες αποσύρθηκαν ποτέ κανείς δεν έμαθε αν ευσταθούσαν? (αν και πολλοί λένε ότι ήταν αλήθεια!) **
Eλληνας;
Now we're talking! Όχι....
Είχατε κολλήσει με τους έλληνες....εγώ δεν λέω πουθενά κάτι τέτοιο.... -
Μηπως ο Νερουδα; wild guess
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μηπως ο Νερουδα; wild guessNope!
-
Γαμωτο, θα με βαλεις να ψαχνω...
-
Τζεφρι Σωσερ;
-
δωστε κανα στοιχειο επιπλεον ρε παιδια...μη κολλαμε 5 μερες...
-
Εδω βρηκα οτι ο συγγραφεας των The Canterbury Tales που ηταν και διπλωματης, καμια 700αρια χρονια πριν ειχε κατηγορηθει για βιασμο αλλα η υποθεση κουκουλωθηκε.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Πάθε ψάρωσες ωσάν άλλος shimano!!μέχρι και στο Αγιο Ορος έχω ψαρέψει, λες να μην τα ήξερα;;
Βασικά εκεί ήταν τραγικα ευκολο να τα πιασεις αλλά νταξ
Είμαι αφελής. Ελπίζω όχι χαζός!
-
Επιβεβαιωση δεν παιρνουμε, θεωρω τον εαυτο μου σωστο και συνεχιζω με μια σουπερ-ευκολη για να προχωραμε:
Ποια ποδοσφαιρικη ομαδα εχει ονομα ενα τιτλο λογοτεχνικου εργου (οχι ονομα);
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εδω βρηκα οτι ο συγγραφεας των The Canterbury Tales που ηταν και διπλωματης, καμια 700αρια χρονια πριν ειχε κατηγορηθει για βιασμο αλλα η υποθεση κουκουλωθηκε.Σωστός!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Επιβεβαιωση δεν παιρνουμε, θεωρω τον εαυτο μου σωστο και συνεχιζω με μια σουπερ-ευκολη για να προχωραμε:Ποια ποδοσφαιρικη ομαδα εχει ονομα ενα τιτλο λογοτεχνικου εργου (οχι ονομα);
Την απάντηση την έδωσε σήμερα η SportDay
Η επίσημη ονομασία της Hearts, με την οποίa σπάνια αναφέρεται, είναι «Heart of Midlothian». Ιδρύθηκε το 1874. Την ονομασία της την πήρε από ένα music hall στο οποίο σύχναζαν οι παίκτες της, το οποίο music hall είχε πάρει την ονομασία του από το ομώνυμο διήγημα του sir Walter Scott, γραμμένο στα μέσα του 19ου αιώνα.
Ερώτηση ας βάλει άλλος...
-
Kαι μονο απο τη στιγμη που εβαλα την ερωτηση επρεπε καποιος να το βρει, πριν τη σπορντέι. Ασε που στο Μανατζερ την εχει Heart of Midlothian.
Aν δεν εχει βαλει αλλος μεχρι αυριο το πουρνο θα ξαναβαλω...
-
Α'ι'ντε να βαλω εγω μια που βρηκα το τελος του Αδελφου του Ηρακλειου ή τελος παντων πλησιασα πιο πολυ....
Ποιος ηταν ο Κωνσταντινος Γρηγοριου Κρομμιαδης??
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Α'ι'ντε να βαλω εγω μια που βρηκα το τελος του Αδελφου του Ηρακλειου ή τελος παντων πλησιασα πιο πολυ....Ποιος ηταν ο Κωνσταντινος Γρηγοριου Κρομμιαδης??
Είχε κάποια σχέση με τον Ρωσικό Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό; Ή κάνω πολύ λάθος;
-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Α'ι'ντε να βαλω εγω μια που βρηκα το τελος του Αδελφου του Ηρακλειου ή τελος παντων πλησιασα πιο πολυ....
Ποιος ηταν ο Κωνσταντινος Γρηγοριου Κρομμιαδης??
Είχε κάποια σχέση με τον Ρωσικό Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό; Ή κάνω πολύ λάθος;
Δε κανεις λαθος...
Για λεγε τι ξερεις λοιπον ...
-
koutsan κρυβεσαι?????????
-
Αστον ρε αδη μη μας βάλει τίποτα και μας στείλει... Θα ψάξω να βρω καμια που να χτυπιέται για να τη βρει..
-
τον μπανισα πριν απο λιγο αλλα κανει τη παπια...
-
Καλα κανει και λειπει για να βαλω μια ερωτηση που να χρειαστει περισσοτερο απο ενα πενταλεπτο για να απαντηθει.
Τα 'Ταξιδια του Γκιουλιβερ' ειναι εργο του Ιρλανδου συγγραφεα Τζοναθαν Σουιφτ.
Η ιστορια χωριζεται σε 4 μερη και αφηγειται τις φανταστικες περιπετειες ενος ναυτικου γιατρου στη χωρα ..........
Για συμπληρωστε τα 4 μερη. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα κανει και λειπει για να βαλω μια ερωτηση που να χρειαστει περισσοτερο απο ενα πενταλεπτο για να απαντηθει.Τα 'Ταξιδια του Γκιουλιβερ' ειναι εργο του Ιρλανδου συγγραφεα Τζοναθαν Σουιφτ.
Η ιστορια χωριζεται σε 4 μερη και αφηγειται τις φανταστικες περιπετειες ενος ναυτικου γιατρου στη χωρα ..........
Για συμπληρωστε τα 4 μερη.I Lilliput
II Brobdingnag
III Laputa
IV Land of the HouyhnhnmsΤο τρίτο μέρος τιτλοφορείται για την ακρίβεια 'A Voyage To Laputa, Balnibarbi, Luggnagg, Glubbdubdrib and Japan'
Quiz γενικών γνώσεων