-
ρε σεις αυτό ειναι ΟΚ.
Και ουτε εν κινήσει είναι ούτε μέσα βλέπω μια ξανθιά μπουμπου να κοιταζει με απορημένα μάτια 'μα τι κάνει εκεί ο τυπος με αυτό το πράγμα στα χερια του?' (χλωμό να ηξερε οτι αυτά τα πράγματα λέγονται 'κινητά τηλέφωνα', και όχι το μπουμπού δεν πηγαινε στο οτι ηταν 5 ετων...).
απο τα τραγικότερα θεάματα των τελευταίων καιρών. Ο Αισχύλος μπροστά τους ήταν ένας απλός νεανίας
-
σπάνια τα dacia logan; Μονο εδω ερχονται ρουμανοι τουριστες;
-
κοιτα που θα με κάνετε να τις βάλω στο τέλος...
'θα την κρεμάσω ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΩ' (κατά τη γνωστη διαφήμιση)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
κοιτα που θα με κάνετε να τις βάλω στο τέλος...Μη κάνεις κανένα αστείο. Μια φορά αρκεί.
-
-
Montecarlo
-
To Ssangyong Kyron επιτρέπεται;
-
Βεβαίως mister... Με προσοχή όμως..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
CARυοθραύστης
Ασε το χει κάνει άλλος το έγκλημα πριν από σένα..
Οι κάτοικοι της χώρας που δεν κατασκευάζει ούτε οδοντογλυφίδες δικαιούνται να χλεβάζουν τo Dacia Logan ?
Και εσυ γιατι θιχτηκες τοσο?Μπως ειναι δικο σου?
Αν σ'αυτην την χωρα,που λες, που δεν παραγει ουτε οδοντογλυφιδες σε χαλαει τοσο πολυ το πληκτρολογιο σου και σ'αλλη παραλια,εεε χωρα ηθελα να πω. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είχα ακούσει ότι υπήρχε!Νομίζω ότι παίζει ένα στην Ελευσίνα.Το έχει ένας τύπος που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων,αξεσουάρ,κλπ στην είσοδο της πόλης από Αθήνα.Συνήθως το είχε στη βιτρίνα του μαγαζιού του...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
σπάνια τα dacia logan; Μονο εδω ερχονται ρουμανοι τουριστες;...και εμένα μου φάνηκε περίεργο! Έχω αρχίσει να το συνηθίζω στο μάτι!
-
-
-
Τι έκανες εσύ πουλάκι μου στα Γιάννενα? Υπάρχουν κανά δυο ακόμα αν θυμάμαι καλά...
-
-
-
-
1oν να οδηγώ και να παιρνω φωτο απο τη θεση του συνοδηγου ειναι κομματακι δυσκολο
2ον πότε ειπα οτι εχω audi και δη Α3 κοκκινο??
ιαπωνικό ειναι το αμαξάκι (τιπ ειναι αυτο) και οι εκκεντροφοροι του εχουν εκτεθεί σε ενα αμερικανικο μουσείο τεχνολογίας (αυτο θεωρητικά ειναι τιπ, αν δεν κανω λάθος σε αυτο που λεω. αλλιώς ειναι μλκία )
-
Honda δεν ειναι...μαλλον για την παλια την Celica μου κανει Καλα το οπελ που φωτογραφισες ολα τα λεφτα
-
Honda 'CITY' με ξένες πινακίδες (αγγλικές νομίζω).Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο,λόγω περιορισμών του firewall της εταιρείας σε ποια site θα μπαίνουμε
Carspotting