-
ειδα aeon flux με σαρλιζ...καλουλι ηταν...δε ξερω βεβαια τη σειρα πως ειναι...
-
'Καλημέρα Βιετνάμ' στη ΝΕΤ τώρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτός της διαφήμισης του Bacardi είναι ηθοποιός (τον έχω δει σε ταινία) και πρώην ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο αν δεν κάνω λάθος.
Τώρα το είδα αυτό.
Δεν ήξερες τον Βίνι Τζόουνς ντροπή σου.
Παλικάρι από τα πολύ καλά, για παντρειά.Καλές οι φωτογραφίες με τον Γκάζα, αλλά για ψάξε να βρεις τις φώτο των δυο κακομοίρηδων που έκαναν το λάθος να πειράξουν τη γυναίκα του Βίνι σε ένα μπάρ.
-
Είδα το Poseidon.
Μέτριο, οχι για cinema πάντως, σπίτι χαλαρά στην βεράντα να πέρασει η βραδιά -
Πολυ καλο το στοιχημα του Σλεβιν που παιζεται τωρα στα σινεμα.
Πολλες ανατροπες, φοβερο καστ (Μπρους Γουϊλις, Μοργκαν Φριμαν, Λουσυ Λιου κλπ..) και γενικως περναει ευχαριστα η ωρα.
Να προτεινω και κατι τωρα που καλοκαιριασε: υπαρχουν μερικα θερινα σινεμα που παιζουν και καινουριες ταινιες, δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να μην εισαι κλεισμενος μεσα σε μια αιθουσα τετοια εποχη και να απολαμβανεις την ταινια σου με το αερακι να σε χτυπαει (οι εντυπωσεις μου ειναι απο το Σινεμα Αλσος στο Γαλατσι)... -
Ειδα το The Fast and the Kagkourious-Spata Drift...
Ενταξει, τραγικο το στορι ως συνηθως αλλα τουλαχιστον δεν ειχε τοσο εντονη καγκουρια οπως τα προηγουμενα, ισως επειδη ειχε να κανει με αγωνες ντριφτ και οχι με ευθειακηδες..
-
The Descent, πολυ ατμοσφαιρα, πολυ αιμα και πολυς τρομος. (Σε φαση δεν κοιμαμαι-το βλεπω στον υπνο μου το βραδυ)
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
The Descent, πολυ ατμοσφαιρα, πολυ αιμα και πολυς τρομος. (Σε φαση δεν κοιμαμαι-το βλεπω στον υπνο μου το βραδυ)και μενα μου αρεσε..απο τα καλυτερα θριλερακια περιπετειες που ειδα τελευταια..
να δειτε μια κωμωδια με τιτλο the ringer....με τζονι νοξβιλ απο αδελφους φαρελλι νομιζω...πολυ καλη και με νοημα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να δειτε μια κωμωδια με τιτλο the ringer....με τζονι νοξβιλ απο αδελφους φαρελλι νομιζω...πολυ καλη και με νοημα...Johnny Knoxville; Αυτός ο πυροβολημένος απο το Jackass;
Απίστευτος τύπος
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
να δειτε μια κωμωδια με τιτλο the ringer....με τζονι νοξβιλ απο αδελφους φαρελλι νομιζω...πολυ καλη και με νοημα...
Johnny Knoxville; Αυτός ο πυροβολημένος απο το Jackass;
Απίστευτος τύπος
ηταν και κει? ηταν και στο dukes...ειναι νομιζω παρουσιαστης στο αμερικανικο mtv...
-
Αν ήταν και εκεί;
Αυτός το είχε στήσει το όλο πανηγυράκι
Έχω δει τελευταία το Jackass: The Movie και το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Καφρίλα χωρίς όρια
-
Στο βαζελοκαναλο εχει για πολλοστη φορα φετος την 'Πολη των Αγγέλων' με τον πρωην καλο ηθοποιο Νικολας Κειτζ και την παντα γλαστρα Μεγκ Ραιαν.
Για οποιον ενδιαφερεται ειναι χαζοαμερικανικη διασκευη της ταινιαρας του Βεντερς 'Τα φτερα του ερωτα', μιας ελεγειας συναισθηματων, που σημαδεψε κινηματογραφικα τοσο τα '80ς, οσο και τον δημιουργο της, που απο τοτε δεν ξανασταυρωσε ταινια της προκοπης.... Αμα την πετυχετε πουθενα ΜΗΝ τη χασετε -
Το σκέφτομαι Asimov αλλά θα με χαλάσουν οι διαφημίσεις για το 'Παναθηναϊκό Τριφύλλι' κάθε 15 λεπτά....
-
Αυτο ειναι ενα προβλημα Μη φανταστεις παντως, κι η ταινια μαπα ειναι Ισα που παιζει η διαφημιση της Κανελλη στο Παναθηναικο Τριφυλλι να ειναι και πιο καλογυρισμενη
edit: κλασικα τις καλες τις ταινιες τις βαζουν τις ωρες που κοιμομαστε
'Everything you Always wanted το know about sex but were afraid το ask'
Ταινιαρα-συλλεκτικη του Γουντι Αλεν, τωρα στην ΕΤ-1. MUST για σινεφιλ και μη. -
Είδα το Νησί με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Γιουαν ΜακΓκρέγκορ. Καλή ταινία, έχει ρυθμό δεν είναι βαρετή. Δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό, αλλά βλέπεται άνετα. Υποψιάζομαι πως η σκηνοθεσία δεν επέτρεψε κάτι καλύτερο, καθώς η ταινία παίζει με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα...
Είδα και τον Τσάρλυ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας! Πολύ καλό παραμύθι, όμορφα ειπωμένο! Ο Νετπ δίνει ρέστα ως Γουίλι Γουάνκα! Καλό θα είναι όταν την βλέπετε να έχετε μαζί σας μια Lacta, μια Παυλίδης με φραύλα, ένα Nirvana chocolate, κατιτίς τέλος πάντων...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα και τον Τσάρλυ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας! Πολύ καλό παραμύθι, όμορφα ειπωμένο! Ο Νετπ δίνει ρέστα ως Γουίλι Γουάνκα! Καλό θα είναι όταν την βλέπετε να έχετε μαζί σας μια Lacta, μια Παυλίδης με φραύλα, ένα Nirvana chocolate, κατιτίς τέλος πάντων...Άσε ρε! Για ένα έργο να κουβαλάμε σαλμονέλλα καλοκαιριάτικα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα και τον Τσάρλυ και το Εργοστάσιο Σοκολάτας! Πολύ καλό παραμύθι, όμορφα ειπωμένο! Ο Νετπ δίνει ρέστα ως Γουίλι Γουάνκα! Καλό θα είναι όταν την βλέπετε να έχετε μαζί σας μια Lacta, μια Παυλίδης με φραύλα, ένα Nirvana chocolate, κατιτίς τέλος πάντων...
Άσε ρε! Για ένα έργο να κουβαλάμε σαλμονέλλα καλοκαιριάτικα?
Να τη δεις το χειμώνα!
Το nirvana γιατί το έβαλα νομίζεις;
-
Είδα το 'Στοίχημα του Σλέβιν' σε θερινό -για θερινό μια χαρά, μια ωραία περιπέτεια - θρίλερ (αν και ο σκηνοθέτης έχει δει πολύ Ταραντίνο... πολύ σκοτωμός ρε παιδί μου), καλός ρυθμός, φαινομενικά μπερδεμένη υπόθεση (αλλά it all makes sense at the end), ωραία περάσαμε -τελεία...
-
Εξαιρετικη ταινια για οποιον ειναι σπιτι, σημερα στις 9 στο βαζελοκαναλο : '12 πίθηκοι'. Το γνωστο χαωδες συμπαν του Γκιλιαμ, πολύ καλογυρισμενο, με εξαιρετικες ερμηνειες (ο Πιτ στην πρωτη, μεγαλη, εκπληξη της καριερας του ) και ακριβως τοσο διδακτικο που να μην γινεται κουραστικο
-
Θυμάται κανείς τον τίτλο της ταινίας , όπου ο Πήτερ Ουστίνωφ έπαιζε το φάντασμα ενός πειρατή?
Φοβερή κωμωδία γύρω στο 1970
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]