-
Οι Γερμανόφιλοι είχαν να περηφανευθουν για την ποιοτητα
υλικων και συναρμολόγησης και το καλό πλαίσιο των αυτοκινήτων τους και για τους τουρμπατους κινητήρες τους.Καταλαβαίνω οτι ειναι δυσκολο να παραδεχτείται οτι μια ιταλικη
εταιρεια δουλεψε ακριβως στον τομεα που πόναγε τα προηγούμενα
χρόνια και να ξεπεράσει ακόμα και τους γερμανους σε αυτα τα θέματα.Και βέβαια αυτη τη στιγμη δουλεύει και στο θέμα των κινητήρων
βενζίνης και θα παρουσιάσει νέους, γιατι στους κινητηρες diesel
νομιζω οτι ειναι πολυ μπροστα με το common rail.Κάποιοι εβαλαν μυαλο εκει στην ιταλια μερια
-
Βεβαιως και η q4 θα εχει αυξημενα g που να δουν την gta μερικοι μερικοι να δω τι θα κανει μετα το ΤΤ 3,2!!! οπωσ ειπε και ενας φιλος υπαρχουν συγκεκριμενες εκδοσεις που αντιπροσωπευουν ενα αυτοκινητο..
οπως πχ οι πεισσοτερες bmw τετρακυλινδρες ειναι απαραδεκτες ενω οι 6κυλινδρες απιστευτες με εξαιρετικο ηχο και αποδοση!!!
καποιος ειδημον με ρωτησε αν εχω παει με το evo μου στο βουνο!!!
εσυ τι λες??? το πηρα για να πηγαινω το πρωι στη δουλεια???
παρεξηγηθηκε που του ειπα πως γουσταρα πιο πολυ με μια ανοιχτη alfa ενος φιλου του 70!!! και μετα οταν πηρα το evo για να γυρισω βαριομουν που ζουσα.. ρομαντισμος - καγκουρια = 1-0
θελω να συστησω σε μερικους που αποκαλουν τα evo το πλεον ικανο αυτοκινητο για στυση να γραφουν μονο στο forum του burn out - max power (αν εχουν) γιατι εκει θα βρουν συναφη προσωπικοτητες..
στυση δεν ειναι μονο τα αλογα.. τα ηλεκτρονικα διαφορικα..
π.χ μια special edition του evo που δεν προκειται να εισαχθει στην ελλαδα εκανε σε μια πιστα .δεν θυμαμαι που. γρηγοροτερο γυρο απο ενα pagani zonda. ακραια συγκριση.. αλλα ο υπογραφων δεν στηριχθηκε στα απολυτα νουμερα του evo αλλα στον ηχο, στις μελωδιες και σε εναν μυθο να σε περιβαλλει.ετσι και σε μια alfa (μην παρεξηγηθω καμια σχεση με pagani) καποιες μνημες ερχονται στη επιφανεια εε και ναι εχει και ξεχωριστο ηχο..
το πιο απλο π.χ που εχω να αναφερω εινα: ειχα μια 146TS 1.4 πια κορφολα πιο golf πιο astra μπορουσε να συγκριθει στον ηχο στην τσαχπινικη ουρα της μετα απο αποτομο φρενο η αφημα γκαζιου και μετα? δραμα? οχι!!! 2στροφες απο ακρη σε ακρη το τιμονη της!!!!..
οποιος τοτε ειχε οδηγησει την alfa μου ειχε μεινει μ........ς με την αμεσοτητα της και την αισθηση πως δεν οδηγουσες μια βαρια οικογενιακη berlina!!!την εχω ακομα... ολα τα σημερινα 1.6fsi μενουν πισω μονο στηνν τελικη ερχονται μπροστα για περιπου 5-10km.. ημαρτον... -
Ο χρήστης VLADIMIROS έγραψε:
.. ημαρτον... -
Τελος παντων δεν εχουμε παρα να δουμε απο τα νουμερα,ποσοι θα διαλεξουν τελικα να επενδυσουν τα πραγματικα τους λεφτα σε brera overall.
Γιατι οι ανθρωποι δεν κανουν παντα αυτο που λενε.... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αποφασίστε... τώρα είναι 'τουρμπιστά όνειρα' ενώ τα τούρμπο των 'αλλόθρησκων' φτηνά άλογα για κοντράκηδες στα φανάρια;Τα τουρμπιστά όνειρα κάποιων. Δεν αναφερόμαι σε μένα αφού δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία στo turbo χωρίς όμως είμαι και πολέμιος τους. Προσωπικά σίγουρα προτιμώ έναν ατμοσφαιρικό V6.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Αποφασίστε... τώρα είναι 'τουρμπιστά όνειρα' ενώ τα τούρμπο των 'αλλόθρησκων' φτηνά άλογα για κοντράκηδες στα φανάρια;
Τα τουρμπιστά όνειρα κάποιων. Δεν αναφερόμαι σε μένα αφού δεν έχω ιδιαίτερη αδυναμία στo turbo χωρίς όμως είμαι και πολέμιος τους. Προσωπικά σίγουρα προτιμώ έναν ατμοσφαιρικό V6.
στην υγεια σου αδερφε...
καποιοι σε μια μακρινη ηπειρο ειπαν...there is no replacement for displacement!!!
-
Χτές είδα μία κατακκόκινη Μπρέρα.
Θά έπρεπε να με μαγέψει,αλλά....H GT παραμένει η ομορφότερη άλφα,κατα τή γνώμη μου
-
there is no replacement for displacement!!!There is!
It is called...Honda...!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
there is no replacement for displacement!!!
There is!
It is called...Honda...!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΝΝΟΩ
ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ -
Φαντάζομαι πως κατάλαβες ότι έκανα πλάκα. Μη φωνάζεις please
Κι εγώ ατμοσφαιράκιας είμαι εξάλλου.
-
θελω να συστησω σε μερικους που αποκαλουν τα evo το πλεον ικανο αυτοκινητο για στυση να γραφουν μονο στο forum του burn out - max power (αν εχουν) γιατι εκει θα βρουν συναφη προσωπικοτητες..
στυση δεν ειναι μονο τα αλογα.. τα ηλεκτρονικα διαφορικα..
...100 % συμφωνος.
Θα δωσω ενα αλλο παραδειγμα καποιοι γουσταρουν η γκομενα τους να ειναι σκυλα και να κανει καλο κρεββατι.
Καποιοι αλλοι γουσταρουν η γκομενα τους να ειναι ομορφη και δεν τους νοιαζει τιποτα αλλο.
Και καποιοι αλλοι να μπορουν να συζητησουν με την κοπελα τους.Το λαικο ρητο λεει κυρια εξω,που...να στο κρεββατι.
Καποιοι αλλοι πιο μοντερνοι λενε να εχει και καλο χαρακτηρα και ομορφια και να κανει και καλο κρεββατι.Εγω πιστευω πως υπαρχουν πολλες που συνδυαζουν τα 2 τελευταια ρητα.
Η Brera που ανηκει στα παραπανω ? Που ανηκει και το ΤΤ ?
-
Δηλαδή τώρα θες να μας πεις οτί ενώ έχεις EVO και STi κάθεσαι και ασχολείσαι με την ομορφιά του αυτοκινήτου? Κάτι δεν μου κάθεται καλά..
-
Γιατί δεν αγόρασες brera 3.2;;;
-
MANGO
αν θες ετσι η brera ειναι μια ωριμη γυναικα και το ττ ενα πιτσιρικη
αλλα ας αφησουμε αυτο γιατι τα αυτοκινητα και οι γυναικες εχουν μια πολυ σημαντικη διαφορα τα αυτοκινητα τα εχεις για μια ζωη και κανουν οτι θελεις ενω οι γυναικες οχι. -
opterios
οκ my friend.. -
Kid
θεωρεις δηλαδη οτι evo k sti ειναι δυο πολυ ομορφα αυτοκινητα?
η νομιζεις οτι οποιος εχει sti k evo εχει πιασει τον παπα απ'τα αρ......? -
Angel!!!!
δεν εχω ακομα brera
περιμενω την gta σαν μια πιο ολοκληρωμενη προταση απο την alfa.. -
Kid
θεωρεις δηλαδη οτι evo k sti ειναι δυο πολυ ομορφα αυτοκινητα?
η νομιζεις οτι οποιος εχει sti k evo εχει πιασει τον παπα απ'τα αρ......?έχει σχέση η ομορφιά με στρίψιμο κι επιδόσεις;
αν έχει αυτοκίνητο άλλης μάρκας τα 'χει πιάσει; Είναι θέμα αυτοκινήτου;
H Brera ως 'ώριμη γυναίκα' τα 'χει τα κιλάκια της... τα πιτσιρίκια είναι καλύτερα
-
οκ αφοπλιστηκα
παω village να βρω την πιτσιρικα μου..
με το evo φυσικα για να γυρνανε το κεφαλι οι ρωσσοποντιες καθε φορα που αφηνω το γκαζι..
προς τερψιν και συμμορφωση δεν ειπα πως εχει σχεση η ομορφια και το γκαζι..
κριμα γιατι ο υπογραφων του αντιλογου εχει αναφερει πολλακις αυτο που αισθανομαι και εγω σε αυτα τα κοκκινα αυτοκινητα (και δεν μιλαω για evo)..
.
.
.
ασχετο για οσους φυσικα ενδιαφερονται..
η ferrari θα δωσει το γνησιο χρωμα red ferrari στις κοκκινες gta. -
VLADIMIROS,
Αμφιβάλλω αν έχεις δίπλωμα, όχι Evo..
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;