-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο έχω ξαναπεί. Πρώτα θα δοκιμάζεις μετά θα μιλάς. Το Κ750 δεν έχει καμία σχέση με το Κ700. Τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερο.
Όχι πάντα Σάββα..Α!Και δεν μίλησα για το κ750...Είχα το κ700 και γι αυτό μονάχα μίλησα..Δεν διαφωνώ ότι είναι καλύτερο,αυτό ακούω κι εγώ από κατόχους..
Εχεις το άθλιο αλλά μοδάτο V3 και λες fashion victim τον Θανάση;
Ειπα και πιο πάνω ότι δεν το πήρα για κάτι ιδιαίτερο...για να παίρνω τηλέφωνα και να στέλνω μηνύματα.- Ούτε 5 φωτογραφίες δεν έχω βγάλει να καταλάβεις..Απλά ήθελα να μου κρατάει η μπαταρία 3-4 μέρες αλλά δυστυχώς κρατάει λίγο λιγότερο..
ΥΓ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕMOTICONS? ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Εχεις δίκιο και με συγχωρείς γι αυτό..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εννοώ Outlook αυτό που πάει πακέτο με το Office. Oύτε εγώ το χρησιμοποιώ αλλά επειδή το Κ750 κάνει συγχρονισμό με το Outlook το χρησιμοποίησα για νε περάσω μαζικά 8 επαφές από το PC στο κινητό αφού έτσι ήταν σαφώς πιο γρήγορο.Επειδή βλέπω οτι το κατεχετε το αντικειμενο κι επειδη μαλλον θα το πάρω κι εγω το κινητο μεσα στη βδομαδα (αν εχει δεησει να το φερει η ΤΙΜ ) κι επειδη εχω εναν καταλογο ΝΑ με το συμπαθειο που θα ηθελα να του περασω κι επειδη μπηκα στο myphone αλλα δεν βγαζω ακρη με κατι θεματα... 500 σελίδες και με ολη την πιτσιρικαρια να συζηταει αμα το κινητακι ψηνει καφε σε 2,8 ή 2,9 δευτερα, μπορει καποιος συμφορουμιτης απλα και ομορφα να μας πει με δυο λογια τη διαδικασια;
Να κανω και μια (μαλλον χαζη ) ερωτηση; Μπορω να στειλω τις επαφες μεσω bt από το k700 στο k750;
-
Τι κινητο έχεις?
Αν είναι το Κ700 και έχεις καλώδιο για PC ( μπορεί να γίνεται και με BT αλλά δεν έχω BT στο PC καρντία μου ) μέσω του λογισμικού του SE που έχεις περάσει με το CD επιλέγεις συγχρονισμό επαφών με το Outlook και τσουπ έχεις όλο τον κατάλογο του κινητού σου στο Outlook. Απο εκεί και πέρα αρκεί να κάνεις την αντίστροφη διαδικασία και περνιέται όλος ο κατάλογος στο καινούργιο τηλέφωνο.
Για την τελευταία ερώτηση σου φυσικά και μπορείς χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα -
k700 εχω, αλλά καλώδιο ΔΕΝ εχω
Το laptop που χρησιμοποιώ εχει bt αλλά νομιζω καποτε που δοκιμασα, δεν ειχε επιλογη να μεταφερω καπως τον καταλογο... Θα το ξανακοιταξω
Για τη μεταφορα από το ενα στο άλλο, μολις παρω το κινητο στα χερια μου θα το παλέψω και στη χειροτερη θα ξαναζητησω τα φωτα σας (Αυτη η @#%&^&% η ΤΙΜ απο αυριο σε αυριο με παει , ανακοινωνει μειωμενες τιμες στην επιδοτηση αλλά ως εκ θαυματος δεν εχει ποτε διαθεσιμοτητα... κι οταν παω μου λενε παρε αυτο η εκεινο που κανουν καμια 400αρια ευρω - ποσο που δεν δινω με την ΚΑΜΙΑ για κινητο) -
Asimov
γίνεται να στείλεις τις επαφές σου μέσω bt. Στο δικό μου W700i (παρόμοιο με το Κ750i) μου δίνει την δυνατότητα της επιλογής.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Asimovγίνεται να στείλεις τις επαφές σου μέσω bt. Στο δικό μου W700i (παρόμοιο με το Κ750i) μου δίνει την δυνατότητα της επιλογής.
Ναι, ναι... Παρόμοιο αλλά πιο όμορφο...
-
nasos79
εννοείται σαφώς ομορφότερο και πιο κόμπακτ όσον αφορά εκείνο το άθλιο κάλυμμα της κάμερας που έχει το Κ750, λες και ανοίγει χρηματοκιβώτιο.
-
Λοιπόν για εσάς που έχετε SE Κ750, W700, W800, W810 κτλ ένα σετάκι με games java και το εορτολόγιο για να μην χάνετε τον μπούσουλα.
(Puzzle Bubble, PacMan, Chess, Othello, Eκατομμυριούχος)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν για εσάς που έχετε SE Κ750, W700, W800, W810 κτλ ένα σετάκι με games java και το εορτολόγιο για να μην χάνετε τον μπούσουλα.(Puzzle Bubble, PacMan, Chess, Othello, Eκατομμυριούχος)
-
Ωραίοοοοος Σάββα.
Ειδικά το εορτολόγιο.
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Τελικα καταφερα να μεταφερω με bt τον καταλογο στο πισι (αν και ηταν μια επιπονη διαδικασια, αφου δεν γινοταν μαζικα - δεν το καταφερα εγω τουλαχιστον - και τα περασα ενα-ενα )
Τωρα μενει να παρω το k750 για να τα μεταφερω εκει (κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο μπερδεμενο...). Η ΤΙΜ το πουλαει 245 ευρω και με την επιδοτηση μου βγαινει ενα 150αρι (το οποιο ειναι το μαξιμουμ που δινω για κινητο ). Το προβλημα ειναι οτι ουτε σημερα εχουν διαθεσιμοτητα (συντομα διαθεσιμο τους λενε οι αποθηκες, το ποσο συντομα μενει να διερευνηθει...) κι εγω το χρειαζομαι μεσα στη βδομαδα γιατι το k700 θα μου αφησει χρονους και θα τρεχω
Το κακο ειναι οτι αν αργησει πολύ, θ' αναγκαστω να παρω το 6230i που απ' οτι διαβαζω εδω ειναι μαλλον κατωτερο.......
-
το καινουργιο μου κινητο. ο θεος να το κανει...
Q-TEK 9090 -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις!Τελικα καταφερα να μεταφερω με bt τον καταλογο στο πισι (αν και ηταν μια επιπονη διαδικασια, αφου δεν γινοταν μαζικα - δεν το καταφερα εγω τουλαχιστον - και τα περασα ενα-ενα )
Τωρα μενει να παρω το k750 για να τα μεταφερω εκει (κατι μου λεει οτι θα ειναι πιο μπερδεμενο...). Η ΤΙΜ το πουλαει 245 ευρω και με την επιδοτηση μου βγαινει ενα 150αρι (το οποιο ειναι το μαξιμουμ που δινω για κινητο ). Το προβλημα ειναι οτι ουτε σημερα εχουν διαθεσιμοτητα (συντομα διαθεσιμο τους λενε οι αποθηκες, το ποσο συντομα μενει να διερευνηθει...) κι εγω το χρειαζομαι μεσα στη βδομαδα γιατι το k700 θα μου αφησει χρονους και θα τρεχω
Το κακο ειναι οτι αν αργησει πολύ, θ' αναγκαστω να παρω το 6230i που απ' οτι διαβαζω εδω ειναι μαλλον κατωτερο.......
Άντε με το καλό. Στο 750 θα είναι ευκολότερο για την ακρίβεια πανεύκολο. Το συνδέεις με το PC με το καλώδιο, συγχρονισμός τέλος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν o κατάλογος συγχρονιστεί με Outllook τότε δεν εισάγεται πάλι κανονικά στο κινητό ανεξάρτητα από το ποιας εταιρείας είναι?Όχι!
Στα Symbian Nokia που έχω τα τελευταία χρόνια πχ, τα έχω περασμένα με όνομα, επίθετο, εταιρεία, διεύθυνση σπιτιού κλπ. Άντε βάλτα έτσι σε Sonyericsson ή Samsung και θα με θυμηθείς Tα Samsung πχ συγχρονίζονται κανονικά, αλλά ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ δεν υποστηρίζουν το τελικό 'ς'. Βγάλε άκρη. Ένας από τους λόγους που όλα μου τα contacts είναι γραμμένα με κεφαλαία ελληνικά.Για να μην παρεξηγηθώ, ΓΕΝΙΚΑ θεωρώ πιο καλά κατασκευαστικά τα SE, με καλύτερες αυτονομίες γενικά, καλύτερη ποιότητα ήχου και σήματος, value for money και στατιστικά χαμηλότερο SAR.
Αλλά, η επαγγελματική σειρά της Nokia (6*** ως τώρα, Ε** από δω και πέρα) δεν παίζεται με τίποτα. Έχουν βγάλει ΠΑΤΑΤΕΣ οι φινλανδοί, αλλά τα επαγγελματικά τους τα προσέχουν.
-
Το θεμα ειναι οτι τα χρεωνουν και κατι 500αρες ευρωπουλα...
-
Θα συμφωνήσω για το πατάτες, οι Φινλανδοί έχουν βγάλει πάρα πολλές ειδικά τα 'φτηνά' τους κινητά είναι για μένα απαράδεκτα και γι αυτά που προσφέρουν ακριβά. Για να μην μιλήσω για την trendy σειρα της
Η σειρά Ε είναι μια άλλη ιστορία αλλά και αυτά πολύ ακριβά ρε παιδί μου. Βέβαια για κάποιον που έχει συνηθίσει Symbian και θέλει να περάσει ανώδυνα σε καινούργια συσκεύη είναι η καλύτερη λύση και ας δώσει το κατι παραπάνω.
Όλα αυτά χωρίς να σημαίνει οτι η SE βγάζει μόνο καλά κινητά....έχει βγάλει και αυτή κάτι πατάτες μα κάτι πατάτες... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν o κατάλογος συγχρονιστεί με Outllook τότε δεν εισάγεται πάλι κανονικά στο κινητό ανεξάρτητα από το ποιας εταιρείας είναι?
Όχι!
Στα Symbian Nokia που έχω τα τελευταία χρόνια πχ, τα έχω περασμένα με όνομα, επίθετο, εταιρεία, διεύθυνση σπιτιού κλπ. Άντε βάλτα έτσι σε Sonyericsson ή Samsung και θα με θυμηθείς Tα Samsung πχ συγχρονίζονται κανονικά, αλλά ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ δεν υποστηρίζουν το τελικό 'ς'. Βγάλε άκρη. Ένας από τους λόγους που όλα μου τα contacts είναι γραμμένα με κεφαλαία ελληνικά.Για να μην παρεξηγηθώ, ΓΕΝΙΚΑ θεωρώ πιο καλά κατασκευαστικά τα SE, με καλύτερες αυτονομίες γενικά, καλύτερη ποιότητα ήχου και σήματος, value for money και στατιστικά χαμηλότερο SAR.
Αλλά, η επαγγελματική σειρά της Nokia (6*** ως τώρα, Ε** από δω και πέρα) δεν παίζεται με τίποτα. Έχουν βγάλει ΠΑΤΑΤΕΣ οι φινλανδοί, αλλά τα επαγγελματικά τους τα προσέχουν.
Λοιπόν, προσωρινά έχω ένα Κ700 οπότε έπαιξα λιγάκι μαζί του:
Οι επαφές συγχρονίζονται κανονικά από Outlook Express (Windows Address Book) και φαίνονται σωστά. ΟΚ!
Το πληκτρολόγιο είναι μικρό για τα δάκτυλά μου Το Κ750 είναι ίδιο ? (δεν το έχω δει ακόμα)
Το user interface είναι λιγότερο εύχρηστο από το Nokia. Πχ. για να σβήσεις κάτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3-4 διαφορετικά πλήκτρα.
Πως βγαίνει το τελικό 'ς' ρε παιδιά ? Σε ό,τι εισήγαγα από το Windows Address Book φαίνεται κανονικά αλλά πως το πληκτρολογείς σε μια καινούργια επαφή ? Ολες μου οι επαφές είναι σε πεζά γράμματα, τα οποία τα βρίσκω πολυ πιο ευανάγνωστα από τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και δεν θα ήθελα να το αλλάξω αυτό λόγω του 'ς'...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το user interface είναι λιγότερο εύχρηστο από το Nokia. Πχ. για να σβήσεις κάτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις 3-4 διαφορετικά πλήκτρα.Tip: τα SE (και τα Symbian Nokia) σβήνουν στα γρήγορα με το κουμπί 'C'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πως βγαίνει το τελικό 'ς' ρε παιδιά ? Σε ό,τι εισήγαγα από το Windows Address Book φαίνεται κανονικά αλλά πως το πληκτρολογείς σε μια καινούργια επαφή ? Ολες μου οι επαφές είναι σε πεζά γράμματα, τα οποία τα βρίσκω πολυ πιο ευανάγνωστα από τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ και δεν θα ήθελα να το αλλάξω αυτό λόγω του 'ς'...- Σβηνεις με το C που λεει κι ο Krus
- Το τελικο 'ς' ειναι προβλημα. Θα πρεπει να ενεργοποιεις το Τ9 (το * πατημενο για 2 δευτερα) και να επιλεγεις το 'ς' από το μενου του 'σ'
-
Σωστός ο Krusenstern!
Τι είναι το Τ9 Asimov ? Ελπίζω όχι από αυτές τις αηδίες που ξέρουν καλύτερα από εμάς τι θέλουμε να πληκτρολογήσουμε...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]