-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Μην ακους τους εγκάθετους. ΝΟΚΙΑ και πάλι ΝΟΚΙΑ.
Αν συνηθίσεις μια μάρκα δύσκολα βολεύεσαι σε μια άλλη.
Δοκίμασα κι εγω Erickson και μου ήταν αδύνατον να μπορέσω να την χειριστώ! (**είναι η ηλικία... **:iconcool: )μόνο η ηλικία...
edit: δηλ θες να μας πεις ρε εγκάθετε ότι μπορείς και λειτουργείς το Ν6680 με το Symbian και δεν μπόρεσες να κάνεις ζάπι ένα Ericsson K750i...?
-
...ναι, καλά! Βρε, τα menu ειναι εντελώς διαφορετικά. Τα πλήκτρα πρόβασης λειτουργούν διαφορετικά. Οι επαφές εμφανίζονται διαφορετικά.
Symbian. Το προτείνει και ο Κρούζερμπλάστερ με τα 48 τηλέφωνα και τα 200 ρολόγια!!
-
Ας αρχίσω και εγώ τα εγκάθετα post μου ( τελικά πολύ εγκάθετοι μαζευτήκαμε εδώ πέρα )
Μεταξύ των Νokia και του SE 750i προτιμώ το SE πολύ απλά γιατί και εγώ εκεί κατέληξα όταν είχα ανάλογα διλλήματα. Ειδικά αφού δεν θές το Symbian με κλειστά μάτια SE. Μιλάμε για ένα κινητό φτηνό πλέον σε σχέση με αυτά που προσφέρει το οποίο ακόμα και τώρα εξακολουθεί να είναι σημαντικά καλύτερο από πολλά καινούργια. Τεράστια αυτονομία και ωραίο design για τα γούστα μου πάντα...
Στον pasxo θα πώ να μήν μιλάει καλύτερα πoλύ γιατί θα μιλήσω εγώ...Helloooo Pasxos ( τελευταία προειδοποίηση ε )
Στον αγαπητό kouk να θυμίσω οτι η α) είναι η Ericsson και όχι αυτό που έγραψε και β) μάλλον η ηλικία φταίει που βλέπεις MWB BMW εκεί που οι άλλοι βλέπουν Montreκάτι Blau Heavy Metall ΒΜW
To είπα δεν το είπα....helloooo Pasxos [/b] -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...και ωραίο design για τα γούστα μου πάντα...Τώωωωρααα...κάτι μας είπες! Αυτό είναι πλεονέκτημα για έναν καλόγουστο άνθρωπο;
Πλάκα πλάκα, και εγώ πλέον δύσκολα θα αποχωριστώ τα Ericsson...τρία κινητά που δεν μου δημιουργήσανε πρόβλημα και είναι και η χαρά του τεμπέλη! Κάθε 5 μέρες φόρτιση και άμα!!!
-
Βλέπεις Νάσο! Εγκάθετοι παιδί μου! Πλάκωσε και ο Μιράζ τώρα να μας πει για την ΜΠΛΕ BMW μας!
Οσο για το symbian, μη φοβού Μαριάμ! Μια χαρά ευκολία είναι. Σαν τα Windows!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βλέπεις Νάσο! Εγκάθετοι παιδί μου! Πλάκωσε και ο Μιράζ τώρα να μας πει για την ΜΠΛΕ BMW μας!Οσο για το symbian, μη φοβού Μαριάμ! Μια χαρά ευκολία είναι. Σαν τα Windows!
Tώρα έγινε Μπλέ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sony Ericsson ? Γιατί να αλλάξω μια μάρκα από την οποία είμαι κατ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής ? Θα ήθελα ένα καλό λόγο...
διότι η συσκευή που σου προτείνουμε είναι φτηνή, ποιοτική, με αυτονομία 5 ημερών και με πολύ καλά features.
Επίσης δεν αλλάζει προσόψεις όπως τα Νokia με ότι αυτό συνεπάγεται στην άθλια ποιότητά τους. Σου είπα πρώην κάτοχος 6230 & 6230i. Eνα θα σου πω...μου ξέβαφε...!
Ερώτηση: υπάρχει εγγύηση ότι θα μεταφερθούν σωστά τα contacts του Nokia στο νέο τηλέφωνο ? Ή θα την πάθω σα τη γυναίκα μου, που έκανε το λάθος να πάρει Panasonic και βρίζει κάθε μέρα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα contacts της (ούτε καν σωστό sorting στα Ελληνικά δεν κάνει το μαλακισμένο)
-
Όχι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν αλλάξεις μάρκα θα φαίνονται σωστά τα contacts σου. Πήγαινε δες το Ε60 Νάσο!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Sony Ericsson ? Γιατί να αλλάξω μια μάρκα από την οποία είμαι κατ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής ? Θα ήθελα ένα καλό λόγο...
διότι η συσκευή που σου προτείνουμε είναι φτηνή, ποιοτική, με αυτονομία 5 ημερών και με πολύ καλά features.
Επίσης δεν αλλάζει προσόψεις όπως τα Νokia με ότι αυτό συνεπάγεται στην άθλια ποιότητά τους. Σου είπα πρώην κάτοχος 6230 & 6230i. Eνα θα σου πω...μου ξέβαφε...!
Ερώτηση: υπάρχει εγγύηση ότι θα μεταφερθούν σωστά τα contacts του Nokia στο νέο τηλέφωνο ? Ή θα την πάθω σα τη γυναίκα μου, που έκανε το λάθος να πάρει Panasonic και βρίζει κάθε μέρα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκαν τα contacts της (ούτε καν σωστό sorting στα Ελληνικά δεν κάνει το μαλακισμένο)
Απόλυτη εγγύηση! Μέσω outlook θα τα πάρεις και θα είσαι άρχοντας! Το έκανα εγώ σου λέω, όλα τέλεια είναι! Παρόλο που του είχα κατεβάσει τρελά καντήλια στην αρχή, το τηλέφωνο είναι αστέρι!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν αλλάξεις μάρκα θα φαίνονται σωστά τα contacts σου. Πήγαινε δες το Ε60 Νάσο!κόλλησες εσύ στο Ε60...αφού σου λέει ο άνθρωπος δεν θέλει λειτουργικά!
Από το 6230i τα πέρασα στο W700i...ίδιο με το Κ750i με walkman δυνατότητες. Κανένα πρόβλημα!
τι είναι αυτοι οι σχιστομάτηδες γαλάτες...είναι και απόλυτοι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όχι, δεν υπάρχει εγγύηση ότι αν αλλάξεις μάρκα θα φαίνονται σωστά τα contacts σου. Πήγαινε δες το Ε60 Νάσο!
κόλλησες εσύ στο Ε60...αφού σου λέει ο άνθρωπος δεν θέλει λειτουργικά!
Και Sony Ericsson λέω ότι δε θέλω, εκεί εσείς
ΟΚ, ευχαριστώ, θα το ξαναδώ το ζήτημα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εν πάση περιπτώσει, αν πάρεις το SE δεν θα το μετανιώσεις...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οσο για το symbian, μη φοβού Μαριάμ! Μια χαρά ευκολία είναι. Σαν τα Windows!Τώρα μάλιστα ατράνταχτο επιχείρημα μας έπεισες όλους. Τι 'δεν' πρέπει να πάρουμε.
Νάσο θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο Κ750i. Το έχω ένα χρόνο σχεδόν και παρ΄ότι έχω παραγγείλει νέα συσκευή (μέσω επιδότησης) δε θα το παροπλίσω.
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλεις και αν και θεωρητικά είναι παλιό μοντέλο ακόμα παραμένει πρώτης γραμμής. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ...δική σου επιλογή, δεν έχω μετοχές στην SE.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ας αρχίσω και εγώ τα εγκάθετα post μου ( τελικά πολύ εγκάθετοι μαζευτήκαμε εδώ πέρα )Στον pasxo θα πώ να μήν μιλάει καλύτερα πoλύ γιατί θα μιλήσω εγώ...Helloooo Pasxos ( τελευταία προειδοποίηση ε )
Στον αγαπητό kouk να θυμίσω οτι η α) είναι η Ericsson και όχι αυτό που έγραψε και β) μάλλον η ηλικία φταίει που βλέπεις MWB BMW εκεί που οι άλλοι βλέπουν Montreκάτι Blau Heavy Metall ΒΜW
To είπα δεν το είπα....helloooo PasxosΡε εγκάθετε user υποψήφιε για μπαν...
Ναι έχω το Motorolla V3 (ούτε καν i.. ) αλλά το πήρα σε μια στιγμή αδυναμίας καθώς έκλαιγα τα 400.01 ευρώ που έδωσα για το Κ700..και δεν ήθελα να δώσω μια περιουσία πάλι για κινητό...
Πάρτε παιδιά μου Sony Ericcson να βρείτε την υγειά σας... Εγώ το πήρα μια φορά..και ευτυχώς τελευταία...Υγ:Θανάση είσαι πολύ fashion victim τελικά... Έχεις SE,χρησιμοποιείς Firefox....μήπως έχεις και Huyndai...;;;;
-
fashion victim?
Το K700i δεν ήταν καλό αλλάαααα V3 Hellooooo Motoooooo
Kαι εν πάσει περιπτώσει τι κολλήματα τραβάτε με τις μάρκες ποτέ δεν κατάλαβα....εγώ πάντα επιλέγω αυτό που θεωρώ οτι κάνει καλύτερα την δουλειά μου.-
Αν o κατάλογος συγχρονιστεί με Outllook τότε δεν εισάγεται πάλι κανονικά στο κινητό ανεξάρτητα από το ποιας εταιρείας είναι?
[/list] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ήθελα να φανώ αγενής, πλάκα έκανα!
Οντως θα ρίξω μια ματιά και στο Κ750 διότι έχει λογική τιμή και αν είναι ισάξιο με Nokia ίδιας τιμής αλλά έχει πολύ καλύτερη αυτονομία, με ενδιαφέρει.
Να δώσω 400+ ευρώ για 5 βασικές λειτουργίες που θέλω (είμαι κάθε άλλο παρά 'κινητάκιας', ίσα-ίσα που προσπαθώ να περιορίζω τη χρήση του όσο μπορώ), αυτό δεν με ενδιαφέρει.Οταν λέμε Outlook εννοούμε και Express ή μόνο Outlook ? Διότι δεν έχω Outlook στο PC μου (και δε σκοπεύω να αποκτήσω...)
-
Δεν τραβάμε κολλήματα ρεεε...Απλά παίρνεις κάτι,το δοκιμάζεις,δε σου αρέσει και δε σε βολεύει και δε σε ικανοποιεί και τέρμα..
Απλά,θα συμφωνήσω με τον Κούκο...
ΝΟΚΙΑ και πάλι ΝΟΚΙΑ....
Κι ας έχω (προς το παρόν..) Hellooooo Moootttooooo...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν ήθελα να φανώ αγενής, πλάκα έκανα!
Οντως θα ρίξω μια ματιά και στο Κ750 διότι έχει λογική τιμή και αν είναι ισάξιο με Nokia ίδιας τιμής αλλά έχει πολύ καλύτερη αυτονομία, με ενδιαφέρει.
Να δώσω 400+ ευρώ για 5 βασικές λειτουργίες που θέλω (είμαι κάθε άλλο παρά 'κινητάκιας', ίσα-ίσα που προσπαθώ να περιορίζω τη χρήση του όσο μπορώ), αυτό δεν με ενδιαφέρει.Οταν λέμε Outlook εννοούμε και Express ή μόνο Outlook ? Διότι δεν έχω Outlook στο PC μου (και δε σκοπεύω να αποκτήσω...)
Εννοώ Outlook αυτό που πάει πακέτο με το Office. Oύτε εγώ το χρησιμοποιώ αλλά επειδή το Κ750 κάνει συγχρονισμό με το Outlook το χρησιμοποίησα για νε περάσω μαζικά 8 επαφές από το PC στο κινητό αφού έτσι ήταν σαφώς πιο γρήγορο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι έχω το Motorolla V3 (ούτε καν i.. ) αλλά το πήρα σε μια στιγμή αδυναμίας καθώς έκλαιγα τα 400.01 ευρώ που έδωσα για το Κ700..και δεν ήθελα να δώσω μια περιουσία πάλι για κινητό...
Πάρτε παιδιά μου Sony Ericcson να βρείτε την υγειά σας... Εγώ το πήρα μια φορά..και ευτυχώς τελευταία...Στο έχω ξαναπεί. Πρώτα θα δοκιμάζεις μετά θα μιλάς. Το Κ750 δεν έχει καμία σχέση με το Κ700. Τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερο.
Υγ:Θανάση είσαι πολύ fashion victim τελικά... Έχεις SE,χρησιμοποιείς Firefox....μήπως έχεις και Huyndai...;;;;
Εχεις το άθλιο αλλά μοδάτο V3 και λες fashion victim τον Θανάση;
ΥΓ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕMOTICONS? ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]