-
-
Brera, γιατι ειναι πιο ωραια γκομενα.-
-
Ο χρήστης VLADIMIROS έγραψε:
ΕΧΩ ALFA ROMEO.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Η AUDI EINAI ΚΟΡΥΦΗ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΙΑ ALFA ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ..ΤΟ DESIGN ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ..
ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΒΑΛΛΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!!!!!!1
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
**Η ALFA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!**ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ MUSCLE CAR ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
Ολο και πιο πολλες γκομενες βλεπω να κυκλοφορουν με το αυγο(TT)ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!
-
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ..ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ BURN OUT ΑΝΤΙ ΓΙΑ 4ΤΡΟΧΟΥΣ.. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..
ΕΧΟΥΝ 2SEC ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ AUDI ΕΙΣΑΙ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...
ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ (BRERA) ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ..
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ....... ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥΣ... -
Μπορει η Brera να είναι λίγο πιο αργή στην επιτάχυνση
αλλά κινείται πιο γρήγορα σε μια συνολικη διαδρομή -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Μπορει η Brera να είναι λίγο πιο αργή στην επιτάχυνση
αλλά κινείται πιο γρήγορα σε μια συνολικη διαδρομήστο ειπε ο αντιπροσωπος αυτο?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπει ο Ikar και φορτώνει μέχρι τον κόφτη
είμαι ΚΑΙ άσΚημος εκτός των άλλων
Kαι άσΚημος και ΝΤΙΝΤΗΣ
-
Η ALFA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!Εγώ πάντως που πήρα ένα γυναικείο αυτοκίνητο, καθόλου δεν το μετάνοιωσα...
-
Τελικά η Brera είναι αντρική ή είναι γκόμενα;
-
Είναι γκόμενα για πραγματικούς άντρες
-
ΕΧΩ ALFA ROMEO.. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Η AUDI EINAI ΚΟΡΥΦΗ..ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΙΑ ALFA ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.. ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ..ΤΟ DESIGN ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ..
ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ DESIGN ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ...
Η ALFA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!
ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΝΤΡΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ MUSCLE CAR ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!Κατι τετοια ακουω και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που μου φορτωθηκε η 156 .
Νιωθω λες και ειμαι μελος του ΚΚΕ της αυτοκινησης.
Οποιος δεν εχει λεφτα για επιδοσεις δεν χρειαζεται να κρυβεται πισω απο την Αλφα και να λεει οτι οι Αλφα δεν ειναι για επιδοσεις....
Τα βλεπουμε και εμεις και φρικαρουμε
-
ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...(!ALFA ROMEO BRERA!) ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ!!!!!Κατι τετοια ακουω και μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που μου φορτωθηκε η 156 .
Για ποιο σηματακι με δρακο μιλαμε ? Για αυτον που εχει η φιρμα με τους πιο αδυναμους κινητηρες της ευρωπης , που σκανε μετα τα 30.000 χλμ και καινε λαδια αβερτα?
ΚΚΕ το κομμα σου λαε
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Για ποιο σηματακι με δρακο μιλαμε ? Για αυτον που εχει η φιρμα με **τους πιο αδυναμους κινητηρες της ευρωπης **, **που σκανε μετα τα 30.000 χλμ **και καινε λαδια αβερτα?
ΚΚΕ το κομμα σου λαε
Πόσο σίγουρος είσαι γι'αυτά που σου τόνισα? Μπορείς να παραθέσεις κάτι?
-
Εγω να παραθεσω?
Στησε μια 2λιτρη 147,156,166,GT διπλα σε ενα διλιτρο αντιστοιχο .
VW group? opel ? Audi? SAAb? Volvo? Merc ? Seat ? Bmw ?
Και οσο τα κυβικα ανεβαινουν τοσο ανοιγει η διαφορα.
Θα μου πεις οτι υπαρχουν και ισοδυναμες εκδοσεις σε καποια μοντελα των εν λογω.ναι το ξερω αλλα μαλλον το κανουν για να καλυπτουν ολη τη γκαμα...
Τα 1,6 με αφηνουν παγεροτατα αδιαφορο
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Εγω να παραθεσω?
Και οσο τα κυβικα ανεβαινουν τοσο ανοιγει η διαφορα.Μα δε νομίζω να υπάρχει ατμοσφαιρικός δίλιτρος κινητήρας αυτών των εταιρειών ισχυρότερος ακόμα από τον 1.9 της alfa κι εσύ μας λες για τους πιο αδύναμους κινητήρες στην Ευρώπη; Πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Η τούρμποκαταιγίδα που αναμένεται τα προσεχή χρόνια θα δώσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και για τις τουρμπιστές εκδόσεις.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Εγω να παραθεσω?
Και οσο τα κυβικα ανεβαινουν τοσο ανοιγει η διαφορα.Μα δε νομίζω να υπάρχει ατμοσφαιρικός δίλιτρος κινητήρας αυτών των εταιρειών ισχυρότερος ακόμα από τον 1.9 της alfa
γιατι πρεπει να'ναι ατμοσφαιρικος ντε και καλα;
ο mαngo εχει δικιο σ'αυτο..
η alfa romeo δε σου εδινε ( και δε σου δινει ακομα) μια προταση της προκοπης απεναντι στους 1.8Τ, 2.0TFSI, απεναντι στους 2λιτρους Turbo της Saab κοκ
Η γκαμα των κινητηρων της Alfa Romeo ειναι ανεπαρκής, και το κενο μεχρι τον 3.2 τεραστιο, οπου και εκει υπαρχουν πολυ καλες προτασεις απο αλλες εταιριες -
και μετα τα 3.2 ατμοσφαιρικα stop. Εκει δεν παιζει μπαλα καθολου η εταιρεια.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατι πρεπει να'ναι ατμοσφαιρικος ντε και καλα;
ο mαngo εχει δικιο σ'αυτο..
η alfa romeo δε σου εδινε ( και δε σου δινει ακομα) μια προταση της προκοπης απεναντι στους 1.8Τ, 2.0TFSI, απεναντι στους 2λιτρους Turbo της Saab κοκ
Η γκαμα των κινητηρων της Alfa Romeo ειναι ανεπαρκής, και το κενο μεχρι τον 3.2 τεραστιο, οπου και εκει υπαρχουν πολυ καλες προτασεις απο αλλες εταιριεςΦίλε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ισχύ ενός ατμοσφαιρικού με ένα τουρμπάτο κινητήρα. Εγώ εστίασα στο 'πιο αδύναμους κινητήρες' στην Ευρώπη τη στιγμή που μιλάμε για τους κάποιους από τους πιο ισχυρούς (αν όχι τους ισχυρότερους) ατμοσφαιρικούς κινητήρες στην κατηγορία τους. Το δίλιτρο αντίστοιχο που με προέτρεψε ο MANGO να συγκρίνω προφανώς δεν θα είναι το 1.8Τ ούτε το το δίλιτρο ΤFSI αλλά το ατμοσφαιρικό δίλιτρο, έτσι δεν είναι;
Κενά στην γκάμα των κινητήρων σαφώς και υπάρχουν ενώ όπως έγραψα και τα τουρμπιστά όνειρα σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά.και μετα τα 3.2 ατμοσφαιρικα stop. Εκει δεν παιζει μπαλα καθολου η εταιρεια.
Η Alfa έτσι όπως πάει θα φτάσει κι εκεί. Εμείς να δω με τι χρήματα θα την αγοράζουμε.
-
Ειδα ενα Brera προχθές και το χάζευα, πράγματι είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχει βγάλει η Alfa Romeo, απο'που και να το κοιτάξεις είναι κουκλί. Εαν φορούσε και τα μηχανικά του TT θα ήταν αριστούργημα.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φίλε καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ισχύ ενός ατμοσφαιρικού με ένα τουρμπάτο κινητήρα. Εγώ εστίασα στο 'πιο αδύναμους κινητήρες' στην Ευρώπη τη στιγμή που μιλάμε για τους κάποιους από τους πιο ισχυρούς (αν όχι τους ισχυρότερους) ατμοσφαιρικούς κινητήρες στην κατηγορία τους. Το δίλιτρο αντίστοιχο που με προέτρεψε ο MANGO να συγκρίνω προφανώς δεν θα είναι το 1.8Τ ούτε το το δίλιτρο ΤFSI αλλά το ατμοσφαιρικό δίλιτρο, έτσι δεν είναι;
Κενά στην γκάμα των κινητήρων σαφώς και υπάρχουν ενώ όπως έγραψα και τα τουρμπιστά όνειρα σύντομα θα πάρουν σάρκα και οστά.Η Alfa έτσι όπως πάει θα φτάσει κι εκεί. Εμείς να δω με τι χρήματα θα την αγοράζουμε.
Αποφασίστε... τώρα είναι 'τουρμπιστά όνειρα' ενώ τα τούρμπο των 'αλλόθρησκων' φτηνά άλογα για κοντράκηδες στα φανάρια;
ΤΤ 2.0TFSI ή Brera 2.2JTS ;