-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μια και ζεις στην Αγγλία, πες τους να κοιτάξουν τα χάλια τους καλύτερα και ας μην ασχολούνται με τους άλλους.
Και να πλένονται περισσότερο, γιατί σκυλοβρωμάει το μετρό και τα μαγαζιά τους. Δε φαντάζομαι να είναι πολύ ακριβό το νερό και το σαπούνι.
Μια επίσκεψη σε Ελληνικό ΜΜΜ θα σας πείσει για την σαφή υπεροχή των νεο-Ελλήνων και σε αυτό το θέμα.
είσαι σίγουρος ότι θα δεις πολλούς;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μια και ζεις στην Αγγλία, πες τους να κοιτάξουν τα χάλια τους καλύτερα και ας μην ασχολούνται με τους άλλους.
Και να πλένονται περισσότερο, γιατί σκυλοβρωμάει το μετρό και τα μαγαζιά τους. Δε φαντάζομαι να είναι πολύ ακριβό το νερό και το σαπούνι.
Μια επίσκεψη σε Ελληνικό ΜΜΜ θα σας πείσει για την σαφή υπεροχή των νεο-Ελλήνων και σε αυτό το θέμα.
Τρένα και λεοφωρεία συμφωνώ αλλά το Μετρό μας λάμπει.
-
Ο χρήστης leventis έγραψε:
Aυτην τη λογικη ηθελα να καυτηριασω αλλα δυστυχως την συναντω απο ανθρωπους του FORUMΑν απο αυτο που εγραψα το νοημα ηταν αυτο,
ΚΡΙΜΑΔε χρειάζονται λυπημένες φάτσες, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βγαίνει εκτός συνόρων και νομίζει ότι ανακάλυψε την ...πυρίτιδα.
Ποια λογική να καυτηριάσεις ακριβώς;;
Οτι όλος ο πλανήτης παιζει μπάσκετ ή ότι οι Αγγλοι είναι η πιο μπίχλα του πλανήτη;;Στην ουσία των όσων έγραψες δεν μπήκα διότι απλούστατα διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς και το τσουβάλισμα .
Αρα δε χρειάζονται λυπημένες φάτσες κι εν πάσει περιπτωσει εξακολουθούμε να είμαστε εκτός θέματος.
-
Θα ηθελα να καταθεσω και εγω την αποψη μου.Αλλο πραγμα ΕΛΛΗΝΑΣ( ευρεια εννοια) κι αλλο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ =συγχρονος Ελληνας =παλιομ@λ@κ@ς (κατα μεσο ορο , μην τα ισοπεδωσουμε ολα)
Οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ζουνε σε ενα μικροκοσμο(οπως ενας απο το χωριο που λεει οτι η πολη ειναι χαλια κι ας μην εχει παει ποτε). Νομιζουν οτι ειναι οι γ@μ@ω , κι οτι ολος ο κοσμος ασχολειται με αυτους.Υπαρχουν , λοιπον μερικοι μυθοι που εχουν δημιουργησει οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ για να δικαιολογουν την παρουσια τους πανω σ'αυτον τον πλανητη .
Ας δωσω μερικα παραδειγματα λοιπον¨Μυθος 1ος
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ NASAΓια να λεει καποιος οτι ειναι εξυπνος πρεπει να το αποδεικνυει με πραξεις. Η συμβολη των ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ στην προοδο ειναι η ανακαλυψη του ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.Σε προσφατο αρθρο των ΤΙΜΕS φαινεται καθαρα οτι ο αριθμος των Ελληνων που δουλευουν στη ΝΑΣΑ ειναι αυτος που αναλογει στον πληθυσμο της. Η ΝΑΣΑ ειναι μεγαθηριο και εχει υπαλληλους διαφορων εθνικοτητων.
Μυθος 2ος
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΕΡΔΙΣΑΝ EURO, EUROBASKET, EUROVISIONΣτην Αγγλια που ειμαι μολις ειπα οτι θα δω EUROVISION γελουσαν ολοι. Γιατι φυσικα οι English που ειναι μητερα της μουσικης σκηνης, δεν ασχολουνται με το συγκεκριμενο καρναβαλι. Με το μπασκετ η Ευρωπη δεν ασχολειται καν. Μας παραδεχθηκαν βεβαια για το EURO αλλα την Πορτογαλια ας πουμε την θεωρουν πολυ καλυτερη γιατι εχει σταθερη αποδοση. Και τι νατους πεις, που εχουν δικιο, οταν οι δικοι μου πινουν φραπε , αντι να παιζουν στο MUDIAL. Περιττο βεβαια να πω οτι 1 χρονο οι ειδησεις του BBC εχουν αναφερει το ονομα μας 2-3 φορες, κι ας νομιζουν οι Ελλην ες οτι ολος ο κοσμος ασχολειται μαζι τους.
Μυθος 3ος
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ
Μα οι Πορτογαλοι , οι Ισπανοι και οι Ιρλανδοι που μας καναν να φαμε τη σκονη τους μας προσπερασαν τα τελευταια χρονια τοτε που εμεις πιναμε ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ.
Οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΑΣ
Δεν εχει σημασια, οι Ελληνες ειναι πρωτοι σε ολα, να'ουμ!
Ω! By the way, εισαι και φιλο-αμερικανακι για να λες τετοιο οπως αυτα παραπανω. Εισαι και αντι-Ελλην επισης.
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Πολύ σωστή προσέγγιση Λεβέντη!'
Εαν εγω η ο titsataki λεγαμε τα μισα απο αυτα που ειπε ο λεβεντης, θα ερχοσουν στα σπιτια μας με κανονι! Τοσο υποκρισια μιλαμε.
-
Μυθος 2ος
ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΕΡΔΙΣΑΝ EURO, EUROBASKET, EUROVISIONΣτην Αγγλια που ειμαι μολις ειπα οτι θα δω EUROVISION γελουσαν ολοι. Γιατι φυσικα οι English που ειναι μητερα της μουσικης σκηνης, δεν ασχολουνται με το συγκεκριμενο καρναβαλι. Με το μπασκετ η Ευρωπη δεν ασχολειται καν.
Εδω να δεις. Εγω προσπαθουσα να το κρυψω, let alone not brag about it. Η Eurovision, τα διαφορα Miss Cosmos κτλ ειναι τοσο gay, που εαν καν τα σημειωσεις αλλαζει γνωμη η παρεα για σενα.
-
Aυτην τη λογικη ηθελα να καυτηριασω αλλα δυστυχως την συναντω απο ανθρωπους του FORUMΑν απο αυτο που εγραψα το νοημα ηταν αυτο,
ΚΡΙΜΑ6η διμοσηευση σου. Θα λυπηθεις ΠΟΛΥ ακομη. Κατσε, ουτε το ζεσταμα δεν αρχισε ακομη.
-
Μάζεψέ τα όλα σε ένα ποστ ρε edit [Krusenstern].
Εγκράτεια στους χαρακτηρισμούς παίδες!!! [Krus]
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Με αφορμή αυτό το σχόλιοΠροσωπικά οι ΗΠΑ σαν κράτος μ'αρέσει
Και μένα. Και τους θαυμάζω για όσα έχουν πετύχει. Αλλά δεν είναι ο παράδεισος επί γης και ούτε όλα τέλεια. Και ούτε είναι η #1 χώρα που θα ήθελα να ζω (ούτε καν η #2).
θέτω το ερώτημα προς συζήτηση: άσχετα με τους λόγους για τους οποίους μένετε στη χώρα που μένετε, αν είχατε την επιλογή να μείνετε σε κάποια άλλη χώρα, ποια θα ήταν αυτή; Και γιατί; (Φυσικά, αν δε θα αλλάζατε την Ελλάδα, επίσης μπορείτε να το δηλώσετε!)
Στις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μάζεψέ τα όλα σε ένα ποστ ρε edit [Krusenstern]Πες και κανα κακο λογο ντε, ολο κοπλιμαν μου εισαι.
-
By the way, Traveller εχει τεραστια πλακα που εσυ κατηγορεις τους Αγγλους για διαφορα. ΠΟΛΥ πλακα εχει.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μάζεψέ τα όλα σε ένα ποστ ρε edit [Krusenstern]
Πες και κανα κακο λογο ντε, ολο κοπλιμαν μου εισαι.
Εχω μιά άλλη ιδέα (θα σου αρέσει περισσότερο η δική μου )
ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ!!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aυτην τη λογικη ηθελα να καυτηριασω αλλα δυστυχως την συναντω απο ανθρωπους του FORUM
Αν απο αυτο που εγραψα το νοημα ηταν αυτο,
ΚΡΙΜΑΔε χρειάζονται λυπημένες φάτσες, δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που βγαίνει εκτός συνόρων και νομίζει ότι ανακάλυψε την ...πυρίτιδα.
Traveller, εσυ που πηγες εκτος συνορων και ποτε?
-
Ε , όχι και να ανοίξω διάλογο μαζί σου. Πολύ σου πάει κι ένα ποστ που χαράμισα.-
-
Εσυ g γιατι δεν πινεις το νουνου σου να πας για υπνο?
Αμαν πια! Παντου να χωθεις...
-
Traveller, μαλλον μουφα το ψευδωνυμο, γιατι 1ον το μετρο τους δεν βρωμαει,
απλως ειναι παλιο. Εξαλλου οταν αυτοι ειχαν μετρο εμεις ειχαμε καρα.
Αν δεν θελεις φατσουλες προβλημα σου
Επισης απο ολη τη δημοσιευση αν σε ενοχλησε το μπασκετ, λυπαμαι διοτι αντιλαμβανομαι οτι οσο υπαρχουν Ελληναρες σαν κι εσενα που δεν δεχονται τα στραβα της γενιας τους , τοσο θα κοιταμε τα οπισθια αυτων που σκυλοβρωμανε. -
Πολύ σωστή προσέγγιση Λεβέντη!
'
Εαν εγω η ο titsataki λεγαμε τα μισα απο αυτα που ειπε ο λεβεντης, θα ερχοσουν στα σπιτια μας με κανονι! Τοσο υποκρισια μιλαμε.
Ορίστε; Είσαι σίγουρος;
Παρακολουθείς γενικά αυτά που γράφω στα διάφορα θέματα, ή τσουβαλιάζεις γιατί σε βολευει;Επιπλέον, η υποκρισία δεν με χαρακτηρίζει...
-
Πολύ σωστή προσέγγιση Λεβέντη!
'
Γαβριήλ, μάλλον τα έχεις μπερδέψει στην προσπάθεια να βγεις σε όλα από πάνω.
Ας προσπαθήσω ακόμα μια φορά μήπως και καταλάβεις.
Βεβαίως και βλέπουμε τα στραβά μας. Αλλά είναι φυσικό πολλά από αυτά να μην μπορούμε να τα εξετάσουμε αντικειμενικά.
Οπως λέει ο λαός μας, 'την δική σου καμπούρα δεν μπορείς να την δεις'.Εσυ όμως γιατι εξάπτεσαι?
Θεωρείς οτι μπορείς να καταλάβεις τα στραβά της 2ης πατρίδας σου?Επίσης.
Αλλο να μιλάμε για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια χώρα και άλλο να μιλάμε για πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο.
Θα περίμενα να έχεις καταλάβει οτι η πληροφόρηση που έχουν όσοι μένουν εκτός ΗΠΑ, για θέματα διεθνή, είναι πιο αντικειμενική από αυτή που έχετε μέσα στις ΗΠΑ.Τέλος, μάλλον εχω κάνει λάθος.
Δεν είσαι ακροδεξιός. Κουμουνιστής είσαι. -
Traveller, μαλλον μουφα το ψευδωνυμο,Για να το λες εσύ, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις ...
γιατι 1ον το μετρο τους δεν βρωμαει, απλως ειναι παλιο.
Το μετρό τους δε βρωμάει. Αυτοί αναδύουν τη μπόχα
Εξαλλου οταν αυτοι ειχαν μετρο εμεις ειχαμε καρα.
Και τι σχέση έχει αυτό με τον αν βρωμάει το μετρό τους;;
Αν δεν θελεις φατσουλες προβλημα σου
Επισης απο ολη τη δημοσιευση αν σε ενοχλησε το μπασκετ,Δεν έχω πρόβλημα βάλε όσες φατσούλες θες. Επίσης δε με ενόχλησε το μπάσκετ. Οι παρλαπίπες που γράφεις ότι και καλά η Ευρώπη δεν ασχολείται με το μπάσκετ, επειδή μάλλον εκεί που είσαι δεν ξέρουν τι σημαίνει μπάσκετ, επίσης με αφήνουν αδιαφορο, απλώς επισήμανα με ήπιο τρόπο, ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται από το συγκεκριμένο άθλημα.
λυπαμαι διοτι αντιλαμβανομαι οτι οσο υπαρχουν Ελληναρες σαν κι εσενα που δεν δεχονται τα στραβα της γενιας τους
,
προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι 'που παν τα τέσσερα' και απλώς αναμασάς τετριμμένα πράγματα περί φραπέδων. Εσύ φανταζομαι συνηθίζεις το 'five o'clock tea' με συνδαιτημόνες σου λόρδους...Και μη βιαζεσαι να χαρακτηρίσεις, διότι οι χαρακτηρισμοί είναι το μόνο εύκολοτοσο θα κοιταμε τα οπισθια αυτων που σκυλοβρωμανε.
τωρα εδώ τι να πω...γούστα είναι αυτά...respect. Προσωπικά δεν το συνηθίζω. Τώρα εάν βέβαια εσύ στην Αγγλία, όπου μάλλον είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο το...σπορ , απέκτησες τέτοιες συνήθειες, δε μου πέφτει λόγος...Όπως έλεγε και ο Σάκης ο υδραυλικός *'Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη'*
Σου υπενθυμίζω τέλος ότι ο τίτλος του συγκεκριμένου νήματος, δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που έγραψες στο πρώτο σου ποστ, ασκώντας 'υψηλή κριτική'...
-
Aντε ρε Νεοελληναρα πιες καμια φραπα.
Μηπως θες να γνωριστουμε καλυτερα , να μιλησουμε για συνηθειες?
Απορω πως σε ανεχονται εδω μεσα.
Συζητηση μαζι σου κομμενη.
Σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;