-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Χα χα .. (εγώ μία φορά είχα τσακίσει τη μέση μου και τα γόνατα μου με μία λυσσάρα ..... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΥΓ. Δεν είναι ότι οι Ιάπωνες δεν ξέρουν να στήσουν ένα αμάξι. Είναι ότι το στήνουν για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους (πλην Γαλλίας).
Πως ακριβώς το εννοείς αυτό το πλην Γαλλίας?
Το 1997 ταξίδεψα από το Μιλάνο στο Παρίσι με αυτοκίνητο. Στην επιστροφή καθώς είχα χρόνο αποφάσισα να αφήσω τους Γαλλικούς αυτοκινητοδρόμους (που ήταν 10~20% ακριβότεροι των Ιταλικών) και βρέθηκα στο επαρχιακό δίκτυο από την Besancon ως το Neuchatel. Είχα μείνει έκπληκτος από το γεγονός ότι σε δρόμους με ταχύτητες των 100+ χιλιομέτρων το τμήμα της ασφαλτόστρωσης ήταν ίσο με μία λωρίδα συν μισή λωρίδα ένθεν και ένθεν με πολύ καλό 3Α.
Οπότε εκεί κατάλαβα γιατί τα Γαλλικά είναι τόσο άνετα.
-
Chris , προτεινε κανενα καλο εξουσιοδοτημενο προς τα νοτια προαστεια για σερβις ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Chris , προτεινε κανενα καλο εξουσιοδοτημενο προς τα νοτια προαστεια για σερβις ...Εγώ πάω στον ΠΑΠΡΑ στη Θηβών αλλά ο φίλος παραπάνω δεν είχε μείνει ικανοποιημένος.
-
Για λαστιχο στο type s τι προτεινετε ? Λεω να φυγω απο τα pilot sport , και να παω προς κοντινενταλ. Εχω 49 χιλ χλμ κ δεν ειναι πολυ φαγωμενα ,(οταν δεν το κυκλοφορω ειναι σε γκαραζ υπογειο παντα) , οποτε λεω οτι αντεχουν ακομα αλλα σιγα σιγα πρεπει να φυγουν...
-
τυπος 3 όμως?
-
225/R 17 ...ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ...ΕΠΙΛΟΓΕΣ....
-
P Zero Rosso.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
P Zero Rosso.Μέσα (είναι και σε καλή τιμή ), αλλά υπόψιν, το rim protector είναι ανύπαρκτο (θα το λέω μέχρι...να το δουν όλοι! ).
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Πλησιαζω τα 40 χιλ χλμ , εως τωρα εχω κανει τα σερβις μου κ τις αλλαγες λαδιων στον παπρα κ μια φορα στον μαστορα. Κ απο τους 2 δεν εμεινα ικανοποιημενος (πιο πολυ απο τον μαστορα) , υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη για πειραια η γενικως νοτια προαστεια η θα πρεπει να παω στα κεντρικα του Σ , που απο τι ξερω ειναι πολυ καλυτερος σε σχεση με παλιοτερα.δλδ σε τι δεν εμεινες ικανοποιημενος;;
λαδια-φιλτρα ειναι τα σερβις και οπου και να πας τι περισσοτερο θα σου κανουν;;
-
Στην τιμη δεν εμεινα ικανοποιημενος , κ κυριως στο οτι ηταν πολυ προχειροι στην παραδοση του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Στην τιμη δεν εμεινα ικανοποιημενος , κ κυριως στο οτι ηταν πολυ προχειροι στην παραδοση του αυτοκινητου.από περιέργεια, πόσο σου πήρε για λάδια??
το ep3 type r είναι? -
To type S fn1 ειναι. 100 ευρω που χε παει...To ep 3 που εχω δεν παει στην honda εχει τελειωσει η εγγυηση ...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
To type S fn1 ειναι. 100 ευρω που χε παει...To ep 3 που εχω δεν παει στην honda εχει τελειωσει η εγγυηση ...Θες να σου πω πόσα μου ζήτησε ο σφακιανάκης για την αλφα ρομέο να νιώσεις καλύτερα??
-
για πες ....αλφα ρομεο ποιο μοντελο?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
για πες ....αλφα ρομεο ποιο μοντελο?mito 1,4 tb...
130 για λαδάκια και φίλτρο...
-
The end of an era....
http://www.autoblog.com/2010/11/15/repo ... -in-japan/
-
Τέσσερα χρόνια συμβίωσης με το Civic 4D. Εμπειρίες
Νομίζω ότι είναι ο καιρός πλέον εμείς οι κάτοχοι Civic να κάνουμε μία αποτίμηση της συμβίωσης μας με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Μετά από 3 – 4 χρόνια μπορούμε να σχηματίσουμε μια ξεκάθαρη άποψη, τι μας αρέσει, τι μας ενοχλεί κ.λ.π.
Ξεκινάω πρώτος εγώ. Hoda Civic 4θυρο, αγορά Ιανουάριος 2007.
Χιλιόμετρα 87000
Τα περισσότερα από αυτά εκτός πόλης. Ειδικά το τελευταίο χρόνο που απέκτησε η οικογένεια και αυτοκίνητο πόλης το civic ξεκουράζεται στο γκαράζ.Σέρβις
Όλα στην ώρα τους. Το τυπικό σέρβις (λάδια, φίλτρα κ.λ.π.) περίπου στα 100 με 120 € (με λάδια Honda για τον συγκεκριμένο κινητήρα, λίγο ακριβά αλλά μάλλον τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.)
Το ακριβότερο σέρβις (στα 60000 χλμ) περίπου στα 220 €
Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το κόστος (έχω ακούσει ιστορίες από φίλους μου που το χρυσοπληρώνουν το σέρβις.Ελαστικά
3 σετ μέχρι τώρα. Τα πρώτα ελαστικά (μαμίσια Brigestone Turanza) κρίθηκαν ανεπαρκέστατα για τις καιρικές συνθήκες της βόρειας Ελλάδας. Τώρα παίζω μεταξύ Michelin Primacy (καλοκαίρι) και Michelin Alpin (χειμώνα).Ζημιές - Αβαρίες
Κανένα πρόβλημα. Ακόμα και τα δισκόφρενα είναι τις μάνας του και από ότι φαίνεται θα πάνε καμιά 40.000 χιλιόμετρα ακόμα.
Μόνο ένα σπασμένο προβολάκι μπροστά. Μου στοίχισε ο κούκος αηδόνι. Έσκασα 220 €.Κατανάλωση
Μάλλον κατατάσω τον εαυτό μου σε αυτούς που έχουν βαρύ δεξί πόδι. Το ρεκόρ μου πάντως είναι να βγάλω 648 χιλιόμετρα με 42 λίτρα σε διαδρομή κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους. Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να βγουν και καλύτερες τιμές αν έχεις αρκετή υπομονή.Τι μου αρέσει
Εξακολουθεί να μου αρέσει σχεδιαστικά. Το εσωτερικό αν και κάποια στιγμή το συνηθίζεις αλλά όταν μπαίνεις σε άλλο αυτοκίνητο νοσταλγείς κατευθείαν τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του ταμπλο. Εκτίμησα αφάνταστα το Cruise Control και την άνεση που σου δίνει το αυτοκίνητο όταν κινείσαι σε αυτοκινητόδρομους. Έχω γράψει σε μια μέρα μόνο περισσότερα από 1.000 χιλ.
Επίσης μου αρέσει που ανοίγεις το καπό του κινητήρα και δεν βλέπεις ίχνος διαρροής λαδιού. Όσα αυτοκίνητα έχω δει και με λιγότερα χιλιόμετρα πάντα στην φλάντζα του καπακιού της κεφαλής βλέπεις λάδια να τρέχουν. Φυσικά και ποτέ δεν έχω συμπληρώσει λάδι ούτε κάτι άλλο.Τι δεν μου αρέσει.
Γέρνει πολύ στις στροφές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτοκίνητο που θα σου κάνει κέφι να κινηθείς γρήγορα σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές.
Επίσης με εκνευρίζουν τα έντονα σημάδια φθοράς στο λεβιέ ταχυτήτων και στο κουμπί της έντασης του ραδιοφώνου στο τιμόνι.Θα ξανά αγόραζα Honda;
Ίσως. Πολύ πιθανών. Δεν ξέρω πως θα είμαι εκείνη την ώρα και τι μοντέλα θα κυκλοφορούν στην αγορά. Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο. Δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα και αυτός ήταν βασικά ένας λόγος που κατά την αγορά στράφηκα στα Honda (ήμουν γερά καμένος από παλιότερα αυτοκίνητα).
Τον κινητήρα του εξακολουθώ να τον βρίσκω πολύ καλό αλλά πλέον στην αγορά κυκλοφορούν ευρέως μικρότεροι κινητήρες που υπόσχονται περισσότερα. -
Mια χαρα ειναι ο r18 για 5ετιας μοτερ ακομα στεκεται στον ανταγωνισμο..τωρα υπαρχουν πολλα με περισοοτερη ιπποδυναμη ναι...οταν θα κανουν και αυτοι τα χιλιομετρα σου που ειναι ελαχιστα για χοντα τοτε θα θελα να μας πουν ετσι αναλυτικα οπως τα πες εσυ ..
-
Χριστουγεννιάτικο δώρο από τον Ashasoryu εχθές με την ένδειξη IMA να ανάβει σε έντονο καναρινί χρωματάκι. Σύμφωνα με το βιβλίο του κατασκευαστή αυτό συνεπάγεται δυσλειτουργία του συστήματος και από την όλη συμπεριφορά, εχθές και των τελευταίων εβδομάδων συμπεραίνω ότι μάλλον οι συσσωρευτές NiΜΗ βρέθηκαν εκτός παραμέτρων οπότε και το δώρο θα είναι ένα νέο σετ από την HONDA.
56,000 χιλιόμετρα και 4 καλοκαίρια μετά (3,5 έτη) δεν είναι καλή επίδοση. Το αντίθετο μάλιστα είναι πολύ κακή και ως σήμερα δεν έχω δει κάποιον άλλο στα διάφορα forum να αναφέρει ένα αντίστοιχο περιστατικό τόσο νωρίς στη ζωή ενός οχήματος. Συνήθως στα 6 με 7 έτη και 120,000 χιλιόμετρα σε Αμερικάνικες συνθήκες όπου σε ορισμένα σημεία (Νεβάδα, Λος Άντζελες) τα πράγματα είναι πιο δύσκολα εμφανίζονται οι πρώτες αστοχίες με το μέσο όρο να βρίσκεται κάπου στην εγγύηση και στα 160,000 km. Το ευτυχές γεγονός ότι όλα τα καλύπτει η μαμά εταιρεία και ελπίζω το νέο σετ (αν είναι αυτό) να καλύπτει τις τροπικές συνθήκες του Αθηναϊκού λεκανοπεδίου. Περισσότερα εντός της εβδομάδας και μετά με την επικοινωνία με τα κεντρικά του Σ. (άλλη δουλειά δεν είχα....)
Ηonda Civic 2005