-
Ìéáò êáé áíáöåñïìÜóôå óå áõôïêßíçôá êáé ãõíáßêåò íá ñùôÞóù, óáí ãêïìåíïðáãßäåò ìðïñïýí íá èåùñçèïýí EVO 6 ,SUBARU WRX ,PEYGEOT RALLYE êáé ëïéðÜ óõíáöÞ áõôïêßíçôá ?Ç ìüíï êÜìðñéï êáé ëïõóÜôá?
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μιας και αναφερομάστε σε αυτοκίνητα και γυναίκες να ρωτήσω, σαν γκομενοπαγίδες μπορούν να θεωρηθούν EVO 6 ,SUBARU WRX ,PEYGEOT RALLYE και λοιπά συναφή αυτοκίνητα ?Η μόνο κάμπριο και λουσάτα?να επισημάνω οτι οι κοπέλες του forum δεν είμαστε αντιπροσωπευτικά δείγματα του γυναικείου πληθυσμού για να μην παρεξηγηθώ...
τελευταία έχω πάθει κάτι με το Subaru WRX, έχει ένα μπλέ στο πάρκινγκ που αφήνω το δικό μου σκέτη @@@@@, το χαζεύω κάθε πρωί πριν πάω για δουλεία και θα ήθελα πάρα πολύ να το οδηγήσω...τα EVO επίσης δεν με χαλάνε...το 106 έχει πολυφορεθεί και δεν μου λέει και πολλά...τώρα αν αυτά τα μοντέλα θεωρούντε γκομενοπαγίδα ή οχι δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι οτι θέλωωωωωω 2-3 γύρους στα Μέγαρα ή στις Σέρρες με ένα Subaru WRX..... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να'ρχόμαστε στα ίσια μας με κάποιο τρόπο!
κι εγώ που είμαι ακόμα στο γραφείο...διαβάζω κάτι τέτοια και όντως έρχομαι στα ίσια μου....thks skull
Δεν κάνει τίποτα. Τέτοια ώρα κι ακόμα στο γραφείο; Τι δουλειά κάνεις;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν κάνει τίποτα. Τέτοια ώρα κι ακόμα στο γραφείο; Τι δουλειά κάνεις;Μ Α Υ Ρ Η
σε τρώει πάντως να πάρεις τη θέση της Τατιάνας...ή μήπως του Μικρούτσικου -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Δεν κάνει τίποτα. Τέτοια ώρα κι ακόμα στο γραφείο; Τι δουλειά κάνεις;
Μ Α Υ Ρ Η
σε τρώει πάντως να πάρεις τη θέση της Τατιάνας...ή μήπως του Μικρούτσικουτι σχέση έχει η Τατιάνα ή ο Μικρουτσικος με τον Κωνσταντίνο;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
τι σχέση έχει η Τατιάνα ή ο Μικρουτσικος με τον Κωνσταντίνο;με ρώτησε τι δουλειά κάνω και είμαι ακόμα στο γραφείο...
ε! λοιπόν τατιάνα θα καταντήσουμε αν αρχίσουμε να μιλάμε για τα προσωπικά μας...περαν τις αυτοκίνησης...correct me if I am wrong -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ìéáò êáé áíáöåñïìÜóôå óå áõôïêßíçôá êáé ãõíáßêåò íá ñùôÞóù, óáí ãêïìåíïðáãßäåò ìðïñïýí íá èåùñçèïýí EVO 6 ,SUBARU WRX ,PEYGEOT RALLYE êáé ëïéðÜ óõíáöÞ áõôïêßíçôá ?Ç ìüíï êÜìðñéï êáé ëïõóÜôá?
íá åðéóçìÜíù ïôé ïé êïðÝëåò ôïõ forum äåí åßìáóôå áíôéðñïóùðåõôéêÜ äåßãìáôá ôïõ ãõíáéêåßïõ ðëçèõóìïý ãéá íá ìçí ðáñåîçãçèþ...
ôåëåõôáßá Ý÷ù ðÜèåé êÜôé ìå ôï Subaru WRX, Ý÷åé Ýíá ìðëÝ óôï ðÜñêéíãê ðïõ áöÞíù ôï äéêü ìïõ óêÝôç @@@@@, ôï ÷áæåýù êÜèå ðñùß ðñéí ðÜù ãéá äïõëåßá êáé èá Þèåëá ðÜñá ðïëý íá ôï ïäçãÞóù...ôá EVO åðßóçò äåí ìå ÷áëÜíå...ôï 106 Ý÷åé ðïëõöïñåèåß êáé äåí ìïõ ëÝåé êáé ðïëëÜ...ôþñá áí áõôÜ ôá ìïíôÝëá èåùñïýíôå ãêïìåíïðáãßäá Þ ï÷é äåí îÝñù, áõôü ðïõ îÝñù åßíáé ïôé èÝëùùùùùù 2-3 ãýñïõò óôá ÌÝãáñá Þ óôéò ÓÝññåò ìå Ýíá Subaru WRX.....
ÔÏ ÏÔÉ ÄÅÍ ÅÉÓÁÓÔÅ ÔÏ ÊÁÔÁËÁÂÁÉÍÙ ÁÍ ËÁÂÏÕÌÅ ÕÐÏØÇ ÊÁÉ ÔÉÓ ÐÑÏÔÉÌÇÓÅÉÓ Ó×ÅÔÉÊÁ ÌÅ ÔÇÍ ×ÑÇÓÇ ÔÏÕ SUBARU AËËÁ ÁÍ ÊÕÊËÏÖÏÑÏÕÓÅ ÁÃÏÑÁÊÉ ÌÅ ÔÅÔÏÉÏ ÔÏÕÔÏÕ ÈÁ ÔÁ ÊÁÔÁÖÅÑÍÅ ×ÑÇÓÉÌÏÐÏÉÙÍÔÁÓ ÌÏÍÏ ÔÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÏ?
-
Σιγά βρε kamil! Δε σε ρώτησα και αν είσαι δεσμευμένη ή αδέσμευτη ούτε άρχισα τις ερωτήσεις τύπου Ασκητή!
-
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUBARU AΛΛΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?με τέτοιο αμάξι οτι θα τον κοίταζα, θα τον κοίταζα να μην λέω και ψέματα...βασικά απο 'μισος','ζήλεια', αλλά και περιέργεια για το πως είναι και τι παραπάνω έχει αυτός απο μένα...οκ τώρα έχει το SUBARU...ίσως κι εμένα σε λίγο
ας σοβαρευτώ λίγο , έχω αναφέρει και στη αρχή του thread οτι δεν συγκινούμε απο το αυτοκίνητο, οπότε.... -
Σιγά βρε kamil! Δε σε ρώτησα και αν είσαι δεσμευμένη ή αδέσμευτη ούτε άρχισα τις ερωτήσεις τύπου Ασκητή!καλέ μου skullone τα εν οίκω μη εν δήμω...αλλά επειδή σε πλήγωσα θα σου πώ οτι είναι μια δουλειά με πολλές ευθύνες που μου τρώει πολύ προσωπικό χρόνο...
-
Τι, υπεύθυνη εργαστηρίου σε βάλανε;
-
Τι, υπεύθυνη εργαστηρίου σε βάλανε;ναι κλωνοποίησης...
-
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SUBARU AΛΛΑ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?Κάτι αρχίζει να μου μυρίζει περίεργα εδώ... Αυτές οι ερωτήσεις, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, το 2ο πληθυντικό πρόσωπο... Μάλλον στο εξής πρέπει να βγάζουμε τα παιδιά κάτω των 18 από το δωμάτιο πριν μπούμε στο thread αυτό...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτι αρχίζει να μου μυρίζει περίεργα εδώ...έπιασε φωτιά η αποθήκη του ΣΑΜ και η ΛΟΛΑ κινδυνεύει
Αυτές οι ερωτήσεις, τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, το 2ο πληθυντικό πρόσωπο... Μάλλον στο εξής πρέπει να βγάζουμε τα παιδιά κάτω των 18 από το δωμάτιο πριν μπούμε στο thread αυτό...
μας τεστάρει...τον βλέπω για ξένο δάκτυλο που προσπαθεί να γοητεύσει τον γυναικείο πληθυσμό του forum με τον τρόπο του, ώστε να αποδείξει οτι όλες οι γυναίκες τελικά είναι ίδιες....
ρε μπραβο μου, με 15 ώρες δουλειά και γράφω τέτοια...μάλλον τα Goody's που έφαγα φταίνε -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτι αρχίζει να μου μυρίζει περίεργα εδώ...Ποιος βρωμύλος την αμόλυσε;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αλήθεια, τι μοντέλο είναι το ασθενοφόρο?
Μα, τι άλλο;;; MERCEDES βεβαίως βεβαίως... Αλλιώς...
-
Τι θα'λεγες για ασθενοφόρο Rolls-Royce; Η Silver Ghost είχε χρησιμοποιηθεί και ως ασθενοφόρο, ακόμη και ως φορέας αντιαεροπορικών στον πόλεμο.
-
Κάτι αρχίζει να μου μυρίζει περίεργα εδώ...
Ποιος βρωμύλος την αμόλυσε;
Τστστστστσ, δεν ντρέπεστε.... Δεν θα μεγαλώσετε ποτέ;;;;
Καλά, άσε...την ξέρω την απάντηση...ΟΧΙ, ΠΟΤΕ Τόσο το καλύτερο
Αν δεν μεγαλώσει και η γυναίκα σας (για να μην ξεχνάμε και το θέμα μας), θα είναι βέβαια ακόμα καλύτερα... Ο μπαμπάς μου εμένα, όταν ήμουν μικρό παιδάκι, μου έλεγε ότι η γυναίκα μου θα πρέπει να είναι μονίμως μεταξύ 20 και 25. (Ακόμα μου το λέει...)
Καλές συμβουλές, ε;;;
-
Τι θα'λεγες για ασθενοφόρο Rolls-Royce; Η Silver Ghost είχε χρησιμοποιηθεί και ως ασθενοφόρο, ακόμη και ως φορέας αντιαεροπορικών στον πόλεμο.Σωστόοοοοοος.
Αυτό κι αν είναι γκομενοπαγήδα... Εξάλλου, είναι γνωστό ότι γιατροί και νοσοκομες κάνουν πολύ καλό s...(ξέρετε τι... ). Γιατί ξέρουν και πολύ καλή ανατομία Βέβαια με την γκαντεμιά που έχουμε μερικοί, μάλλον θα μας τύχει αυτή που πέρασε την ανατομία στο 20ο έτος και με μέσο...
-
Πολύ σωστός ο father σου! Κι εγώ θα κοιτάξω όταν γίνω γεροξεκούτης, να έχω ευρώπουλα πολλά και ένα χαρέμι τσαπερδόνες όμορφες, μεταξύ 20 κι 25, όλες ολόγυμνες, τρυφερές, καλλονές... Για να περάσω όμορφα στα χρόνια τα επόμενα, που λέει κι ο Μπουγάς! Και θα τους τραγουδάω 'έλα στον παππού - έλα στον παππού - σ'αυτόν που τα'χει όλα και μην κοιτάς αλλού'.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)