-
Στο β' ημίχρονο και στην παράταση εξευτελίστηκε για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο. Ειδικά απ' αυτά τα γίδια τους Φριτσενμπίχλερ!
Ευτυχώς έβαλε τα 2 γκολάκια η Ιταλία!
Ο Λέμαν σήμερα ήταν αλλού. Εκτός από μια απόκρουση έκανε αρκετές χαζομάρες...
-
Άντε πέρασε και αυτή η μέρα. Πόσες μένουν για να το σηκώσουμε;
-
'Γιουργκεν, χασαμε', που θα'λεγε κι ο Αρσενης...
Πρωτη φορα που δεν λυπηθηκα που κερδισαν τα μοντελα. Σε ολο το ματς καλυτεροι, στην παραταση σαρωτικοι. Αυτο ομως που μου αρεσε περισσοτερο ηταν οτι ο Λιπι το κυνηγησε το ματς με Τζιλαρντινο, Ιακουιντα και Ντελ Πιερο στην ιδια εντεκαδα! Ο φοβος των πεναλτι βλεπετε κανει ακομα και τους κατενατσιακηδες να παιξουν φουλ επιθεση...
Δεν πειραζει, βγηκα και απο το διλημμα ποιον να υποστηριξω στον τελικο.
Αν το σηκωσει η Γαλλια, ο Ζινεντιν Ζιζου (οπως τον ειπε μια φιλη μου ) θα κλεισει την καριερα του με τον πλεον απιστευτο και ταιριαστο στην αξια του τροπο.Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παντως το ειχα δηλωσει για τους Ιταλοι απο Παρασκευη βραδυ κι ελεγα οτι θα σας αφιερωσω Σφακιανακη
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
'Παρ' το δρομο, που σου πρεπει, τον αγυριστοοοοοοοοοο'Asimov, εγω, σαν υποστηρικτης της Γερμανιας, θα της αφιερωσω αλλο τραγουδι:
«Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσει, η αγάπη η τόση.
Μια φωτιά δυνατή είναι τώρα σβηστή και ας είχε φουντώσει, γιατί με έχεις πληγώσει.
Σε λυπάμαι.
Δεν είσαι εσύ αυτή που κάποτε καμάρωνα,
δεν είχα δίκιο που για σένα μ' όλους μάλωνα, σε λυπάμαι…» -
Αυτόν τον εγκαθετο τον ειχα ξεχασει
Τελικά αποδειχτηκε κι ο πιο συνετός
Τους λοιπούς εγκάθετους θα τους ρωτησω το εξης απλό. Να μου βρουν (αν μπορουν) ενα (1) καλό παιχνιδι που εκανε η Γερμανία σ' αυτο το Παγκοσμιο (μη μου πειτε με το Εκουαδορ που επαιζε με τα δευτερα...) και να μου εξηγησουν που βασιζαν την αισιοδοξια τους για κούπα πλην της εδρας και των πεναλτι.... Γιατι απ' οτι φανηκε και οι ιδιοι οι Γερμανοι ΜΟΝΟ εκει τη βασιζαν
Για χτες. Η Ιταλία ηταν δυο κλασεις ανωτερη κι επρεπε να ειχε κερδισει από την κανονικη διαρκεια (την ισορροπία μονο οι ισχολιαστες την εβλεπαν ). Εκανε ό,τι δεν εκανε ο Πεκερμαν και ατυχως κερδισε μονο 2-0. Οι διαφοροι τυχαιοι της Γερμανιας (περαν του τερματοφυλακα και του Λαμ δεν μπορω να σκεφτω εναν διακριθεντα) λογικο ηταν να παρουσιασουν αυτη την εικονα με σοβαρο αντιπαλο που επαιξε για να κερδισει. Αν το ματς γινοταν σε ουδετερο θα τρωγανε πολλά.-
Η διαιτησια ηταν 60-40 υπερ των Γερμανων κι εριξα πολύ γελιο με τα καραγκιοζιλικια του Κλίνσμαν στον παγκο που μου θυμισε ελληνικες καταστασεις (Φωναζουμε για το θεαθηναι και για το επόμενο σφυριγμα ) Ειδικα εκεινο το μαρκαρισμα εντος περιοχης που εδωσε φαουλ εκτος (γιατι πεναλτι δεν τολμησε, αλλά ηθελε να δωσει και μια ευκαιρια - αλλο που ο Μπαλακ ειναι αμπαλακ ) ήταν...
Κατ' αντιστοιχια επνιξε πολλά φαουλ στους Ιταλούς, ενω η TV επνιξε αλλο ενα ριπλει σε μαρκαρισμα εντος περιοχης προς το τελος της κανονικης διαρκειαςΑυτά. Ας ειναι ο τελικος Ιταλία-Γαλλία, να εχει μια αξιοπρεπεια
-
Questi ragazzi sono speciali!
Avanti Italia, la coppa e tua! -
Μου κάνει εντύπωση το πόσο ανύπαρκτοι είμεθα τελικά σαν έθνος μια και ψάχνουμε ευκαιρία να πλακωθούμε βγάζοντας απίστευτη καφρίλα. Διότι άλλο το πείραγμα και άλλο τα μύρια όσα έχω δει σε διάφορα φόρα σχετικά με τον χτεσινό αγώνα. Τόση αντιπαράθεση για ένα αγώνα μεταξύ δύο ξένων εθνικών ομάδων ομολογώ δεν περίμενα. Εδώ φτάσανε κάτι άλλοι ανύπαρκτοι να ρίχνουν βαρελότα για τη νίκη της Ιταλίας!
Ένας μοιρασμένος αγώνας ήταν και τίποτα παραπάνω. Οι Ιταλοί όντας πιό έμπειροι κατάφεραν στο τέλος και επικράτησαν στις λεπτομέρειες δίκαια όπως δίκαια θα είχαν επικρατήσει και οι άλλοι αν είχαν πετύχει γκολ. Είχαν λέει 2 δοκάρια οι Ιταλοί. Ούτε οι πρώτοι ήταν αλλά ούτε και οι τελευταίοι.
Έσπρωξε λέει η διαιτησία τους Γερμανούς ΚΑΙ χτες. Ακόμα κι αν συνέβη, λογικό ειναι ρε παιδιά, δε μιλάμε για ματς Λιχτενστάιν - Ιταλία, για Γερμανία - Ιταλία μιλάμε με γηπεδούχους Γερμανούς! Άσε δε που και το χεράκι του Πίρλο πνίξανε ενώ ας μην ξεχνάμε ότι το γεγονός και μόνο ότι πέρασε η Ιταλία απ' την Αυστραλία οφείλεται σε απατεωνιά ολκής (κανείς δε λέει ότι δεν θα περνούσαν τελικά, ούτε και το αντίθετο όμως).
Μας αρέσει γενικά σα λαός να τα ισοπεδώνουμε όλα για να τα φέρουμε στο δικό μας μικρό επίπεδο. 'Άμπαλοι' οι Γερμανοί, 'Άχρηστοι' οι άλλοι, 'ξυλοκόποι' οι παράλλοι. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας λέω 'γω...
-
το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στα πρώτα 60 λεπτά, αλλά χωρίς γκόλ. Μετά όλοι κατέπεσαν. Οι Ιταλοί ήταν σίγουρα καλύτεροι γενικά και κέρδισαν δίκαια. Οι γερμανοί - next year. Πάμε για το σημερινό τώρα. Θέλω Φραντσέζους, οι Πορτογάλοι είναι λίγο αχώνευτοι.
-
Οι Ιταλοι κερδισαν διοτι ρισκαραν, δεν περιμεναν να φτασουν στα πεναλτυ, παιζοντας φουλ επιθεση στην παραταση, αφου ο Λιπι διεπιστωσε οτι οι Γερμανοι σε αυτο το χρονικο σημειο ειχαν κλαταρει
Αντε να δουμε και τους Γαλλους να περνανε σημερα, πιστευω οτι ο τελικος Γαλλια - Ιταλια ειναι οτι καλυτερο, ετσι οπως εξελιχτηκε ολο το μουντιαλ
-
Devant France pour la victoire!!!
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Ένας μοιρασμένος αγώνας ήταν και τίποτα παραπάνω.
Συμφωνω. Μοιρασμενος 30-70.
Είχαν λέει 2 δοκάρια οι Ιταλοί. Ούτε οι πρώτοι ήταν αλλά ούτε και οι τελευταίοι.
Ρε συ dali, εγω ημουν γερμανοτσολιας απο την αρχη, αλλα για χθες δεν μπορω να πω λεξη. Δηλ. τα 2 δοκαρια δεν λενε τπτ;;;
Θέλω Φραντσέζους, οι Πορτογάλοι είναι λίγο αχώνευτοι.
+1
Οι γερμανοί - next year.
Τι, εχει και του χρονου mundial;;;
-
dali
Μήπως παίρνεις παίρνεις στα σοβαρά περισσότερο απ'όσο θα πρεπε την καζούρα; Από τη στιγμή που εμείς είμαστε εκτός μουντιάλ με κάποιους άλλους πρέπει να ασχοληθούμε
Χαβαλές και καλή καρδιά!
Αυτό μπορείς να το δείς και από το γεγονός οτι οι 'οπαδικές' προτιμήσεις αλλάζουν στην πορεία
Αποκλείστηκε η Αργεντινή; Αντε να υποστηρίξουμε (με βαρια καρδια) τη Βραζιλία. Αποκλείστηκαν κι αυτοί; Viva Italia! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Devant France pour la victoire!!!Allez les Bleus;
(και το μωβ γαλλική λέξη είναι)
-
Μωβ?...I don't know this word!!...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant: Μωβ?...I don't know this word!!...----> mauve!
-
Εγω μόνο το Montreal Blau ξέρω εγκάθετοι Αγγλάκηδες και κρυφοΓαλλάκηδες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rant:Εγω μόνο το Montreal Blau ξέρω εγκάθετοι Αγγλάκηδες και κρυφοΓαλλάκηδες!
Indianapolis Blau υπάρχει;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατ' αντιστοιχια επνιξε πολλά φαουλ στους Ιταλούς, ενω η TV επνιξε αλλο ενα ριπλει σε μαρκαρισμα εντος περιοχης προς το τελος της κανονικης διαρκειας
Τι κακό και αυτό με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.
Οι Γερμανοί σκηνοθέτες είναι άθλιοι, το χειρότερο Μundial εδώ και χρόνια
παρα την τεχνολογία...Και με την μή αναμετάδοση αμφισβητούμενων φάσεων κατά της Γερμάνια...
το ξεκινήσαν με την Αργεντινή και συνέχισαν και χτές.... -
Η Ιταλια επαιξε φοβερη μπαλα χτες και επιτελους αποκλειστηκε η Γερμανια (επρεπε να ειχε γινει απο την Αργεντινη αλλα τελοσπαντων). Φαινοταν απο την αρχη ποιος ηθελε το ματς περισσοτερο. Και οταν ειδε ο Λιπι οτι τα παντζερ πηγαιναν με αυτη την πστικη νοοτροπια για να νικησουν (κλεισμενοι πισω και παμε πεναλτυ) το κυνηγησε, εριξε 3 σεντερ φορ και επαιξε φουλ επιθεση (ασε που ηταν και καλυμμενος σε περιπτωση πεναλτυ με 3 σπεσιαλιστες μεσα στην ομαδα) ρισκαρε και φυσικο ηταν να το παρει το ματσακι. Τοσο καιρο το λεω οτι ετσι πρεπει να παιζετε η μπαλα,να το κυνηγας και οχι να κλεινεσαι πισω σαν τα κοτοπουλα. Ετσι επρεπε να παιξει και η Αργεντινη αλλα οταν εισαι μκας...Πολυ ηττα η Γερμανια, τελευταια 2 λεπτα παρατασης και φαγανε 2 γκολ. Θα το φυσανε και δεν θα κρυωνει για πολυ καιρο. Πολυ καλος ημιτελικος παρολο αυτα, η διαιτησια ηταν παρα πολυ καλη, παρολο που επεφτε λιγο ξυλο τα αφηνε ο διαιτητης για να βλεπουμε και λιγο μπαλα. Αμαν πια με αυτα τα ψευτοπεσιματα ολοι χαρτινοι καταντησανε πλεον...Κανεις δεν αδικηθηκε. Θα δουμε σημερα τι θα γινει. Εγω θελω Γαλλια - Ιταλια τελικο αλλα οποιος παιξει καλυτερα σημερα φυσικα και θα αξιζει να περασει. Ειθε να νικησει ο καλυτερος. Και αφηστε αυτα τα περι στημενων ματς, παραγκας κλπ...οτι εγινε στο φετινο μουντιαλ ηταν καθαρα θεμα ανθρωπινου και οχι εξωγενη παραγοντα. Αμαν πια οτι και να βλεπουμε πρεπει να λεμε αμεσως οτι ειναι στημενο....
Μπραβο στην Ιταλια για ακομη μια φορα που επαιξε κοντρα στην παραδοση της οσο αφορα τον τροπο παιχνιδιου και μας χαρισε ενα ωραιο ματς. Bye bye στην Γερμανια που δεν εδειξε τπτ το ιδιαιτερο σε αυτο το μουντιαλ (ουτε και στο προηγουμενο εδειξε). Ντελ Πιερο σεβασμος Ολα τα λεφτα η φατσα του Μπεκενμπαουερ μετα το τελος του παιχνιδιου. Το φυσαει και αυτος ακομη
Στον Γεωργιου χτες ειχαν παρει τηλεφωνο τον Αλεφαντο. Μιλαμε για τρελη αναλυση το παιδι. Μεσα στο μυαλο μου ητανε, συμφωνω απολυτα σε οσα ειπε. Αυτα lads απο μενα
-
Αυτοί φίλε μου δεν θα φυσάνε για να κρυώσει τίποτα. Έφτιαξαν μια εντελώς καινούρια ομάδα, με νέα στην πλειοψηφία τους παιδιά και κάνουν βήματα εμπρός μετά από κάποια χρόνια στασιμότητας.
Κάτι άλλοι είναι που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν όχι την αποτυχία αλλά ούτε την επιτυχία τους και παλεύουν ακόμα με Χαριστέες και Ζαγοράκηδες, αποκλεισμένοι απ' το Μουντιάλ. Οποία ξεφτίλα, ο πρωταθλητής Ευρώπης έξω απ' το συγκεκριμένο τουρνουά.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Questi ragazzi sono speciali!
Avanti Italia, la coppa e tua!Και να σκεφτεις οτι η Ιταλια βασιζεται σε παικτες της Serie Β & C. Που να βαλουν και τους καλους...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια