Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Φίλε lkar, πιστεύεις ότι εσύ που θα πηγαίνεις με 200 έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου την κάνει ο παππούς όταν θα είσαι στην πίσω πόρτα; Εσύ θα τη γλυτώσεις;
Δεν ξέρω, μπορεί και ναι μπορεί και όχι, με 55,5 μέτρα το δευτερόλεπτο, άρα 5,55 μέτρα (όσο μία Maybach) στο 1/10 ή θα χω εξαφανιστεί ή θα χομε γίνει τροπέτο. Στα 120 είναι 33,3 μέτρα το δευτερόλεπτο ή 3,3 στο 1/10, όσο ένα Matiz.
Σε παρακαλώ, τεκμηρίωσέ μου τη 'λογική' σου, ότι όσο γρηγορότερα πηγαίνεις, και άρα όσο λιγότερη ώρα είσαι στο δρόμο, τόσο λιγότερο κινδυνεύεις. Αν ίσχυε αυτό, οι αναβάτες μοτό ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, αφού ως γνωστόν πάνε γρηγορότερα απ` όλους! Αθήνα - Τρίπολη σε μισή ωρίτσα, έχω δει το βίντεο (του 0-300 νομίζω). Θεωρείς ότι κινδύνευαν λιγότερο; Και αν ΝΑΙ, γιατί;
Θέλει και τεκμηρίωση; αν δεν βγεις από το σπίτι θα τρακάρεις; αν είσαι 20 ώρες στο δρόμο δεν αυξάνονται οι πιθανότητες και οι κίνδυνοι από την κούραση; τόσο δύσκολο είναι;
ΥΓ: Άλλο παράδειγμα οι πεζοί. Έχουν τον απολύτως λιγότερο χρόνο στο δρόμο (τον διασχίζουν μόνο) ΑΡΑ (κατά τη λογική σου) θα έπρεπε να έχουν τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ατυχήματα. Συμβαίνει αυτό;
Φοβερό παράδειγμα, την εθνική πόσοι πεζοί τη διασχίζουν