-
akribws... mexri na enimerw8ei to point system 8a prepei na diagrafoun!
-
funky απλως παραδεχτηκε η Τροχαια Κορινθου αυτο που ανεφερε η Τροχαια Αιγιου(οτι δηλαδη το οριο δεν ειναι και τοσο σαφες εκει...) καθως και οτι το 121χλμ/ωρα ηταν πολυ οριακο για να με γραψουν... Μου ειπαν οτι θα ερθει ειδοποιηση οτι σβηστηκε η κληση. Για τους ποντους ξερετε που μπορω να απευθυνθω για να δω ποσους εχω;;;
-
Χεχε, καλο ανεκδοτο. Εδω σου λεμε δεν θα ξερουν οι αρμοδιες υπηρεσιες αν και ποσους εχεις, θες να μαθεις και εσυ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χεχε, καλο ανεκδοτο. Εδω σου λεμε δεν θα ξερουν οι αρμοδιες υπηρεσιες αν και ποσους εχεις, θες να μαθεις και εσυ?Για τους ποντους της shell card που ειχα εμπαινα σε μια διευθυνση στο Net εδω δεν υπαρχει κατι τετοιο;;;
Περαν πλακας ομως καποιος μου ειχε πει για τη γενικη διευθυνση τροχαιας στην αθηνα η κατι τετοιο οτι μπορω να απευθυνθω... Δεν του εχει ερθει κανενος ειδοποιηση για 15 ποντους που να γραφει κανα τηλ.; -
Είναι αρμοδιότητα του Υπ. Μεταφορών στον Χολαργό. 210-6508209 κάποιος κύριος Φράγκος ήταν αρμόδιος πριν χρόνια, ίσως είναι ακόμα.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Δεν του εχει ερθει κανενος ειδοποιηση για 15 ποντους που να γραφει κανα τηλ.;Ναι εμένα, αλλά άντε να βρω το χαρτί τώρα... Αλλά και εσύ τι θές να ανακατεύεις τέτοια ζητήματα? Να τους βάλεις τώρα να ψάχνουν πόσους πόντους έχεις? Άστο να πάει στο καλό!
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Είναι αρμοδιότητα του Υπ. Μεταφορών στον Χολαργό. 210-6508209 κάποιος κύριος Φράγκος ήταν αρμόδιος πριν χρόνια, ίσως είναι ακόμα.Εσυ ξερεις μεχρι και το ονομα του ΣΕΣΟυπευθυνου? Α καλα, εσυ εισαι πολυυυυυυυυ καμμενος...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Είναι αρμοδιότητα του Υπ. Μεταφορών στον Χολαργό. 210-6508209 κάποιος κύριος Φράγκος ήταν αρμόδιος πριν χρόνια, ίσως είναι ακόμα.
Εσυ ξερεις μεχρι και το ονομα του ΣΕΣΟυπευθυνου? Α καλα, εσυ εισαι πολυυυυυυυυ καμμενος...
καλά και συ ξέρεις τον ΚΟΚ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ ξερεις μεχρι και το ονομα του ΣΕΣΟυπευθυνου? Α καλα, εσυ εισαι πολυυυυυυυυ καμμενος...
Απλά φροντίζω να μην κάω από πόντους, και αυτός είναι ένας από τους τρόπους.
-
Πιστευω πλεον πως εχει συσταθει ειδικη ομαδα της τροχαιας που ψαχνει για δυφορουμενα σημεια και σημεια ευκολα για να σε γραψουν...Στην Πατρών-Κορίνθου δεν χρειάζεται καν. Σχεδόν σε όλα τα τμήματα με νησίδα το όριο ταχύτητας χαμηλώνει. Πάντως τα μπλόκα είναι σε στανταρ σημεία. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχω πετύχει ποτέ μπλόκο έκπληξη.
-
Σημερα το πρωι ημουνα στην Πατρων-Αθηνών κινουμενος προς Αθηνα. Φτανωντας στο 88χλμ περιπου μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο. ε ανεβαζω κι εγω την ταχυτητα μου σιγα σιγα και βλεπω παρακατω ενα μπατσο να μου κανει νοημα να σταματησω. Σταματαει κι ο μπροστινος μου αποτομα απο λαθος παραλιγο να πεσω πανω του αλλα τελοσπαντων.
Μπατσος: Ετρεχες!
Εγω: Οριστε;
Μ: Εδω εχει οριο 100!
Ε: Απο ποτε; Εδω ειναι αυτοκινητοδρομος και εχει οριο 120.
Μ: Οχι εδω ειναι ταχειας κυκλοφοριας!
Ε: Εδω και 500 μετρα εχει πρασινες πινακιδες που οριζουν τον αυτοκινητοδρομο. Εδω ΕΙΝΑΙ αυτοκινητοδρομος.
Μ: Ναι αλλα επειδη ειναι αυτοκινητοδρομος δεν σημαινει οτι πηγαινεις παντου με 120!
Ε: Μονο αν εχει καποια πινακιδα που λεει αλλο οριο.
Μ: Εδω εχει 100 και εχει τοσο οριο για 3 χλμ. ακομα μεχρι και το 85χλμ! Απο εκει και μετα(μετα τον ισθο...) εχει 120. τα 3 πρωτα 3χλμ του αυτοκινητοδρομου εχει 100!!!!!
Και ενας τετοιος διαλογος συνεχιστηκε χωρις να μπορει ακριβως να μου πει που ειναι η πινακιδα... Και λεω εγω τωρα.- Αν η πινακιδα με το οριο 100 ειναι αφου μπαινεις στον αυτοκινητοδρομο ενταξει λαθος μου δεν την ειδα. Το θεμα ειναι οτι η μονη πινακιδα που θυμαμαι με οριο 100 ειναι πριν τον αυτοκινητοδρομο οποτε:
- Αν η πινακιδα ειναι πριν τον αυτοκινητοδρομο ισχυει και αφου μπεις σε αυτον ή οταν μπεις σε αλλης κατηγοριας δρομο(απο ταχειας σε αυτοκινητοδρομο) ισχυει το μεγιστο του εφοσον δεν εχει αλλη πινακιδα που να το αναιρει;
τοσα χρονια περναω απο εκει ουτε που το ειχα παρει χαμπαρι και δεν ειχα δει και ποτε μπλοκο... Οποιος ξερει αν το βρει σε κανα αρθρο ας μου το πει κιολας...
Σήμερα ώρα 8:15 πρωινή , επιστρέφω από Πάτρα, με το που μπαίνω στον αυτοκινητόδρομο μπλόκο της αστυνομίας ακριβώς κάτω από την γέφυρα, με το που τους βλέπω σκέφτομαι ΣΚΑ...Α!! Το κοντέρ έγραφε αρκετά πάνω από 100......
Ευτυχώς είχαν ήδη σταματήσει 2 παρακαλώ αυτοκίνητα και έγραφαν κανονικότατα....
Μα έλεος.......Αδειάσαν τα ταμεία και ήρθε η ώρα να τα γεμίσουν????
Παρατήρησα επίσης οτι έχει πινακίδα για 120 μετα από κανα χιλιόμετρο απο εκείνο το σημείο, πολύ πρίν τον ισθμό....
-
Ναι το πρωι χτες που ηρθα κι εγω απο πατρα το ειδα. Η πινακιδα με τα 120 ηταν 50 μετρα μετα απο εκει που με ειχε σταματησει... Αποτι βλεπω δε σε σταματησε αλλα και παλι γυναικα θα ειχες διαφορετικη αντιμετωπιση... (χωρις παρεξηγηση...)
-
εχω πολυ καιρο να συμμετασχω στο forum αλλα οφειλω να ομολογησω οτι η 'διαμαχη' σας μου κεντρισε το ενδιαφερον...
μετα απο 13 χρονια στο τιμονι εχω να παρατηρησω τα εξης απλα:
οσο ημουν κα-λοπιτσιρικος ,χωρις να προβαινω σε εξτρεμιστικες ενεργειες με τα οχηματα μου, αλλα διατηρωντας ενα προκλητικο προφιλ ( ξερετε ολοι πολυ καλα τι εννοω!!!) τραβουσα τα ιδιορρυθμα οργανα της ταξης σα μαγνητης
με το που εβαλα μυαλο, οταν αρχισα να δουλευω και αγορασα το πρωτο πραγματικα δικο μου αυτοκινητο, με οτι αυτη η αλλαγη συνεπαγεται ξαφνικα οι συναναστροφες μου με τους περιεργους αστυνομικους αραιωσαν δραματικα
ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του και μη ξεχνατε ποτε οτι η γενικοτερη σταση μας μπορει να επηρεασει αρνητικα ή θετικα τον ευκαιριακο συνομιλιτη μας
ευχαριστω για το χρονο σας
-
Ναι το πρωι χτες που ηρθα κι εγω απο πατρα το ειδα. Η πινακιδα με τα 120 ηταν 50 μετρα μετα απο εκει που με ειχε σταματησει... Αποτι βλεπω δε σε σταματησε αλλα και παλι γυναικα θα ειχες διαφορετικη αντιμετωπιση... (χωρις παρεξηγηση...)Για να έχω διαφορετική αντιμετώπιση θα έπρεπε να χαζογελάω και να λεώ λόγια του στίλ:
κύριε αστυνόμε...ααα..ασυφύλακας...εε...συγνώμη δεν τα ξεχωρίζω....μάλιστα...σας παρακαλώ μην μου πάρετε διπλωμα - πινακίδες....ναι το ξέρω οτι έτρεχα...πώς? ....φυσικά....και συγνώμη (τινάζω μαλλί)....(χαμογελάω)...(σκύβω επειδικτικά να δώ τι γράφει)...33 ευρώ....δεν πειράζει....καλή σας ημέρα....
Θες να συνεχίσω.....?
Αυτά τα θεωρώ επιεικώς μ@λ@....κίες...!!!!
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Θες να συνεχίσω.....?
ΝΑΙ !!!
-
Μαλλον τοτε πρεπει να εισαι εξαιρεση.Γιατι πολλες τυπου 'χαζογκομενες' θα το κανανε.Να εισαι σιγουρη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θες να συνεχίσω.....?
ΝΑΙ !!!
+1
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Θες να συνεχίσω.....?
ΝΑΙ !!!
+1
Πρέπει να ανοίξουμε νέο topic με τίτλο 'Πώς να γλυτώσετε τις κλήσεις'....
Αλλά και πάλι πιάνει μόνο έαν έχεις συγκεκριμένο σωματότυπο (οι άνδρες απολκλείονται)...
-
Οι άντρες με γυναίκες συνοδηγούς όμως;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Οι άντρες με γυναίκες συνοδηγούς όμως;;Οι λεγόμενοι και νταβατζήδες...????
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!