-
Διάλογος:
Georgie Boy: You're a disgrace to your species, you're so undignified!
Everyone else: At least OURS can be identified!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Everyone else: At least OURS can be identified!OURS ...what? Spieces? Women? Georgie? point-'G'?
και για να μην φωνάζουν οι moderators για τους αγγλικούς χαρακτήρες:
ΑΟΥΡΣ ..γουατ; Σπήσιζ; Γουήμεν; Τζόρτζι; Πόιντ-'Τζι';
ΥΓ. Με το 'G' εννοούσα τον Γαβριήλ.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Υ.Γ.Καρδίτσα;Καλώς να τη δεχτούμε τη δεσποινίδα!
Έπιασες τις δύο από τις τρεις πόλεις διαμονής μου σε 2 ποστ!Μπράβο kamil!το παλικάρι μπορεί να το ξέρείς είναι γνωστό ζιζάνιο, εκδίδει και μια εφημερίδα που διατίθετε δωρεάν σε διάφορα μαγαζιά στην Καρδίτσα...δεν λέω περισσότερα, αν τον ξέρεις θα έχεις ήδη καταλάβει...
τώρα για τις σχέσεις εξ αποστάσεως, τι να πώ, εξαρτάτε απο την περίπτωση πάντοτε...
όσον αφορά τους τόπους διαμονής σου, που πέτυχα τους 2 απο τους 3, κερδίζω τίποτε???
α ρε forum με τους διαγωνισμούς σου...μας έχεις κάψειΧαχαχα!Όντως kamil κατάλαβα ποιον λες!Απίστευτο!
-
Το Opel Astra cabrio θεωρείται γκομενοπαγίδα??
-
Mavrogati, όχι!!!
αλλά η μαυρη λαμποργκινι Γκαγιαρντο που παρέλαβα μόλις σήμερα κάτι μπορεί να κάνει....
πιασανε οι ζέστες,αρχίσαμε τα υπονοούμενα? -
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Το Opel Astra cabrio θεωρείται γκομενοπαγίδα??ολα τα cabrio θεωρουνται ''γκομενοπαγιδες'' ακομα και τα τζιπακια........στην ελλαδα τουλαχιστον.
φυσικα υπαρχουν παντα οι εξαιρεσεις κυριως στα τζιπακια και σε οτι αλλο φυσικα επιλεγεται και οδηγειται απο γυναικα.........εκτος και αν...................
-
Άμα είναι γκάμπριο, είναι και γκομενοπαγίδα!
-
Άμα είναι γκάμπριο, είναι και γκομενοπαγίδα!ενώ αντίθετα αν είναι οδηγός γυναίκα δεν σας πέφτουν τα σάλια...καλέ ας γελάσω
-
Βρε kamil, υπάρχουν και κάποιοι που ΔΕΝ είναι λιγούρηδες... (π.χ. η γαϊδουρομουτσουνάρα μου)
-
Βρε kamil, υπάρχουν και κάποιοι που ΔΕΝ είναι λιγούρηδες... (π.χ. η γαϊδουρομουτσουνάρα μου)βλέπεις καλέ μου skullone που έρχεσαι στα λόγια μου... οτι δεν βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι...
ίσως κι εσύ όπως εγώ με την salome δεν είσαι αντιπροσωπευτικό είδος του φύλου σου...
με την καλή έννοια...
και χωρίς παρεξήγηση -
Σίγουρα. Όμως, πρέπει να παραδεχθείς ότι τα κλισέ αυτά τα σχετικά με τους άνδρες είναι μυθοπλασίες. Αν ψάξεις λιγάκι μεταξύ των πιο καλλιεργημένων και μορφωμένων ανδρών - δηλαδή ΟΧΙ μεταξύ των 'cool' τύπων που η ομιλία τους προσομοιάζει ανησυχητικά προς αυτήν των 'μοδάτων' περιοδικών - θα βρεις πάρα πολλούς που δεν έχουν καμία σχέση με τα ανδροειδή.
Και τότε, εφόσον διαπιστώσεις ότι όντως έχουν πολλά να προσφέρουν, θα πεις 'καλά, πού κοίταγα και δεν τους έβλεπα;'.
-
πως τα γράφετε έτσι?
οι γυναίκες ποια αυτοκίνητα θεωρούν γκομενοπαγίδες όταν πάνε για γκόμενους...α καλό ε....απ'την αλλη πλευρά!!! -
Óßãïõñá. ¼ìùò, ðñÝðåé íá ðáñáäå÷èåßò üôé ôá êëéóÝ áõôÜ ôá ó÷åôéêÜ ìå ôïõò Üíäñåò åßíáé ìõèïðëáóßåò. Áí øÜîåéò ëéãÜêé ìåôáîý ôùí ðéï êáëëéåñãçìÝíùí êáé ìïñöùìÝíùí áíäñþí - äçëáäÞ Ï×É ìåôáîý ôùí 'cool' ôýðùí ðïõ ç ïìéëßá ôïõò ðñïóïìïéÜæåé áíçóõ÷çôéêÜ ðñïò áõôÞí ôùí 'ìïäÜôùí' ðåñéïäéêþí - èá âñåéò ðÜñá ðïëëïýò ðïõ äåí Ý÷ïõí êáìßá ó÷Ýóç ìå ôá áíäñïåéäÞ.Êáé ôüôå, åöüóïí äéáðéóôþóåéò üôé üíôùò Ý÷ïõí ðïëëÜ íá ðñïóöÝñïõí, èá ðåéò 'êáëÜ, ðïý êïßôáãá êáé äåí ôïõò Ýâëåðá;'.
ÐÅÓÔÁ ×ÑÕÓÏÓÔÏÌÅ!!!
-
scullone τα ίδια θα σου πει και η άλλη μεριά....
-
Δε διαφωνώ.
-
τεσπα ο τρόπος συμπεριφοράς μερικών είναι πολύ δήθεν και αυτό ειναι αποδεκτό από μένα αρα και από όλους....
δημοκρατικά!!! -
Εγώ παραθέτω στίχους του Τουρκογιώργη...
*Η ροκιά θέλει μαγκιά
Θέλει ιδρώτα στα σανίδια
Η ροκιά θέλει μαγκιά
Μαγαζί με πριονίδιαΗ ροκιά θέλει μαγκιά
Τα παιδιά της τ'αγαπάει
Η ροκιά θέλει μαγκιά
Και τους δήθεν τους ΞΕΡΝΑΕΙ!* -
έλα όμως που οι τσιχλίμαγκες έχουν πέραση....
άλλο εισαι αλλο δειχνεις...άλλη φάση,χαααααάάάάάσιμο!!! -
Ναι, όλα αυτά τα ατομάκια τα 'κοίτα πόσο μοδάτος είμαι', οι poser... Οι λεμέδες...
Τι να μας πούνε μωρέ... Οι ξενέρωτοι... Που για να διασκεδάσουν πρέπει να κατεβάσουν μισό μπουκάλι μπόμπα και που παίρνουν με πεντακόσια καταναλωτικά δάνεια κανένα καλό κάρο, αλλά δεν ξέρουν να το πάνε και ή πάνε κο-κο-κο (οπότε πίνουν τσαγάκια ακόμα κι από μαμίσια Seicento) ή, μόλις ανοίξουν το γκάζι, στην πρώτη στροφή γίνονται τσιφλικάδες (και τους παραδίδονται οι τίτλοι ιδιοκτησίας στο ΚΑΤ ή στο νεκροταφείο, λίγο πριν τους παραχώσουν)... Κατά πώς το λέει κι ο Κ.Κ., μόλις χάσουν τον κώλο του αυτοκινήτου τους, χάνουν και το δικό τους!!!
Τι να μας πούνε μωρέ οι βουτυροχλεχλέδες...
-
αμ αυτό με το ποτό που το πας...?
χειρότερα από Αγλια Γερμανία θα γίνουμε....
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)