-
Σήμερα έφτασε στην Πάτρα το replacement drive που μου έστειλε τσάμπα η Plextor με DHL απο το Βέλγιο! Ειναι καινούριο μοντέλο (καλύτερο απο αυτό που είχα και χάλασε! ) και δεν θέλουν να τους στείλω το παλιό!
Ότι και να πω για το support τους ειναι λίγο...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα έφτασε στην Πάτρα το replacement drive που μου έστειλε τσάμπα η Plextor με DHL απο το Βέλγιο! Ειναι καινούριο μοντέλο (καλύτερο απο αυτό που είχα και χάλασε! ) και δεν θέλουν να τους στείλω το παλιό!Ότι και να πω για το support τους ειναι λίγο...
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις σιγαστήρα... Έτσι είναι αυτά...Respekt πάντως στην Plextor..
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Σήμερα έφτασε στην Πάτρα το replacement drive που μου έστειλε τσάμπα η Plextor με DHL απο το Βέλγιο! Ειναι καινούριο μοντέλο (καλύτερο απο αυτό που είχα και χάλασε! ) και δεν θέλουν να τους στείλω το παλιό!Ότι και να πω για το support τους ειναι λίγο...
Η Plextor εδω και εναμιση χρόνο περίπου έχει σταματίσει να ζητάει τα παλιά drive .
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σήμερα έφτασε στην Πάτρα το replacement drive που μου έστειλε τσάμπα η Plextor με DHL απο το Βέλγιο! Ειναι καινούριο μοντέλο (καλύτερο απο αυτό που είχα και χάλασε! ) και δεν θέλουν να τους στείλω το παλιό!
Ότι και να πω για το support τους ειναι λίγο...
Ό,τι πληρώνεις παίρνεις σιγαστήρα... Έτσι είναι αυτά...Respekt πάντως στην Plextor..
Μήπως όμως πληρώνεις και το replacement μαζί με το αρχικό;
Σίγουρα πάντως πρωτοπορούν στε τχνολογία (πχ: νέες ταχύτητες αρκετούς μήνες πρίν τον ανταγωνισμό κλπ) -
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Μήπως όμως πληρώνεις και το replacement μαζί με το αρχικό;
Σίγουρα πάντως πρωτοπορούν στε τχνολογία (πχ: νέες ταχύτητες αρκετούς μήνες πρίν τον ανταγωνισμό κλπ)επιτελους.... βρεθηκε καποιος που βλεπει και λιγο καλυτερα του τι γινεται. Οπως τα λες lukeduke! Μην πω πως τα πληρωνεις και τριπλα.
-
Ρε παιδιά, τόσα χρόνια με ASUS, NEC κτλ, με τιμές στο 1/3 των Plextor, δεν έχω χρειαστεί ποτέ αντικατάσταση... Τι να τα πληρώνω; Για να κάνω μάγκες τους ιδιοκτήτες της εταιρίας;
-
υπάρχει πρόγραμμα που μετράει την πραγματική ταχύτητα ADSL που έχω?
-
δοκίμασε εδώ
επειδή είναι Πορτογαλέζικα, πάτα εκεί που λέει teste ja, και προσοxή να μην τρέχει τίποτα άλλο που καταναλώνει bandwidth
-
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 064#608064
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=608064#608064Καλό!
Για σύνδεση 512 τι ταχύτητες να περιμένω?
Γιατί γράφει 384 όταν συνδέεται ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ!!
-
Το κατεβασα το μετερ.. τι πρεπει να κανω για να δω μαξ;; να το βαζω να κατεβαζει κατι ?
-
http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... light=f200
τι λέτε?
κατα τ'αλλα περίμενα το γνωστό πρόβλημα και έτυχε.
ο ΟΤΕ με έβαλε στα 384 και περιμένω.. -
Υπάρχει κάποιο site για να βλέπουμε on-line τα ματς του Παγκοσμίου?
-
max DL= 43kb/sec
πως ειναι για 384?
-
Με τόσο κατεβάζω κι εγώ από περιοχή Λαμπρινής.
-
ΕΔΩ ΠΑΛΛΗΝΗ.
-
Θα σου έλεγα και για Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, αλλά με την isdn στο ένα και την pstn στο άλλο μάλλον θα είναι άδικο... (6-6,5 στην καλύτερη ).
-
greece (Landline) SuperDeal! free* free*
greece (Mobile) 17 19.72Ct/Min
από το VoipBuster
τι είναι το ct?
-
cent (υποθετω)
-
1.ναι λογικά..
άρα 19.72 με VAT
θυμάται κανείς πόσο κοστίζει από οτε σε cosmote ας πούμε?2.Σχετικά με το μικρό πρόβλημα η Forthnet μου είπε ότι έστειλε το πρόβλημα στον ΟΤΕ. Να περιμένω η να καλέσω και εγώ το 121?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]