-
Ο χρήστης salome έγραψε:
όχι τίποτε άλλο αλλά καπου έχει όριο 70 χλμ.Έχει και 50:
- Στο τέρμα των λεωφορείων στη Β' πλαζ Βούλας.
- Στην κατηφόρα από το Καβούρι προς τη Βουλιαγμένη. Στο ίδιο σημείο στο αντίθετο ρεύμα προς την Αθήνα έχει 70...
Έχω ακούσει για φωτοκλήσεις στην παραλιακή, αλλά απ' ότι φαίνεται οι κάμερες δεν είναι μόνιμες (για την ώρα). Οι μόνες που ξέρω (και οι πρώτες που μπήκαν) είναι στο Νέο Φάληρο.
-
ΩΠΑ!!!!!
Εχουν βαλει σταθερες φωτο-καμερες στο Ν Φαληρο?
Για πες μας που και επειγωντος, γιατι σε 5 μερες γυρναω ελλαδα και στις 4 το πρωι που θα γυρναω απο Ελ.Βεν. προς Πειραια (και μετα απο 1.5 μηνα χωρις αυτοκινητο) καταλαβαινεις.... -
Οι δύο μόνιμες κάμερες στη 'νέα' παραλιακή στο Νέο Φάληρο έχουν τοποθετηθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι πράγματι οι πρώτες που μπήκαν στην Αθήνα.
Στο ρεύμα προς Πειραιά είναι 100-200 μέτρα μετά την έξοδο προς Τζιτζιφιές. Στο ρεύμα προς Δέλτα είναι περίπου στο ίδιο σημείο, κάπου εκεί που παλιά ήταν το 'αντίσκηνο' τεχνικού ελέγχου της ΕΛΠΑ. Το όριο και στα δύο ρεύματα εκεί είναι 80, αλλά μάλλον γράφουν μετά τα 100. Αλλιώς θα τελείωνε το φιλμ μέσα σε μια ώρα
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Οι δύο μόνιμες κάμερες στη 'νέα' παραλιακή στο Νέο Φάληρο έχουν τοποθετηθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι πράγματι οι πρώτες που μπήκαν στην Αθήνα.Στο ρεύμα προς Πειραιά είναι 100-200 μέτρα μετά την έξοδο προς Τζιτζιφιές. Στο ρεύμα προς Δέλτα είναι περίπου στο ίδιο σημείο, κάπου εκεί που παλιά ήταν το 'αντίσκηνο' τεχνικού ελέγχου της ΕΛΠΑ. Το όριο και στα δύο ρεύματα εκεί είναι 80, αλλά μάλλον γράφουν μετά τα 100. Αλλιώς θα τελείωνε το φιλμ μέσα σε μια ώρα
Τωρα καταλαβα ποιες λες. Αυτη στο ρευμα προς φαληρο ειναι λιγο πριν την διχαλα για Συγγρου δηλαδη, και ηταν η 1η που ειχαν βαλει. Αυτο ομως ηταν πριν 1-1.5 χρονο! Παλια την εβλεπα και την ειχα μαθει, αλλα εδω και πολυ καιρο (κανα 8μηνο) ΔΕΝ υπαρχει αυτη η καμερα. Οταν θα ξαναπερασεις για ψαξε να δεις αν ειναι εκει ακομα. Την εχουν βγαλει, πιθανως γιατι , οπως και αυτες στην Συγγρου, δεν δουλευαν σωστα. Αλλη αποδειξη του οτι δεν υπαρχει η δεν δουλευει ειναι το γεγονος οτι απο εκει περναω ΠΑΝΤΑ με 140-150, οποτε εδω και ενα χρονο θα επρεπε να εχω φτιαξει ενα ωραιο αλμπουμ...
Το ιδιο και στην καθοδο της Συγγρου, υπαρχει καμερα αλλα σιγουρα δεν δουλευει γιατι περναω με 150 περιπου παντα (στην καθοδο). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα καταλαβα ποιες λες. Αυτη στο ρευμα προς φαληρο ειναι λιγο πριν την διχαλα για Συγγρου δηλαδη, και ηταν η 1η που ειχαν βαλει. Αυτο ομως ηταν πριν 1-1.5 χρονο!Ε, κάπου ένα χρόνο έχω να περάσω από κει...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
όχι τίποτε άλλο αλλά καπου έχει όριο 70 χλμ.
Έχει και 50:
- Στο τέρμα των λεωφορείων στη Β' πλαζ Βούλας.
- Στην κατηφόρα από το Καβούρι προς τη Βουλιαγμένη. Στο ίδιο σημείο στο αντίθετο ρεύμα προς την Αθήνα έχει 70...
Έχω ακούσει για φωτοκλήσεις στην παραλιακή, αλλά απ' ότι φαίνεται οι κάμερες δεν είναι μόνιμες (για την ώρα). Οι μόνες που ξέρω (και οι πρώτες που μπήκαν) είναι στο Νέο Φάληρο.
ligo prin to petalo exei orio 30km!!!.. egw pigaina me 50 kai me xtipisan me radar kai me stamatisan,,,30 euro kai 3 pontous point system... ekeini tin wra empaine petalo mia mx5... kai molis rwtisa to zita giati den grafei kai auton ekeinos apantise oti autoi einai grigoroi!!! tin epomeni fora kommatia loipon....
den eimaste kala... katholou kala!!!
-
[list:k21orxwv]Για παρτου το part number και κανε καταγγελια να δουμε μετα ποιος ειναι γρηγορος [/list:u:k21orxwv][list:k21orxwv]Τα ΦΡΙΚΙΑ ΟΛΑ μας εχουν φλομωσει στις μαλ..........!!!!Ακου εκει........ηταν λεει γρηγορος!!!!Λογικη μπατσου!!!![/list:u:k21orxwv][list:k21orxwv]Την κωλοπινακιδα με 30 ποιος βλαμενος την εβαλε?[/list:u:k21orxwv]ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ligo prin to petalo exei orio 30km!!!Σε ποιο πέταλο αναφέρεσε ακριβώς?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ligo prin to petalo exei orio 30km!Περί πέταλου:
- Η ταχύτητα που κινείται ένα ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ είναι 40 km/h
- Η ταχύτητα που κινείται ένα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ εκτός υπηρεσίας είναι 60 km/h
Περνάω κάθε μέρα και κάθομαι από πίσω τους για να τα 'μετράω'.
Το όριο εκεί είναι 30 (έχει ξεμείνει από τότε που ο δρόμος είχε μία μόνο λωρίδα και περνούσε εκεί που τώρα είναι το πάρκινγκ).
Για όσους δεν ξέρουν, το 'πέταλο' είναι μια παρατεταμένει αριστερή στροφή από Βουλιαγμένη προς Βάρκιζα της οποίας προηγείται ένα S και μια γρήγορη ανηφορική δεξιά. Αγαπημένο μέρος για κόντρες...
Στην 'τρύπα του Καραμανλή' (από Βάρκιζα προς Αγία Μαρίνα) το όριο είναι 50, και περνάς οριακά με τόσο γιατί το αυτοκίνητο γλυστράει. Και στο αντίστοιχο πέταλο λίγο πριν, το όριο είναι 60! Και η κλίση του δρόμου είναι ανάποδη και δεν έχει παντού μπαριέρες. Ο παραλογισμός των ορίων...
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2vwpnjax]Για παρτου το part number και κανε καταγγελια να δουμε μετα ποιος ειναι γρηγορος [/list:u:2vwpnjax][list:2vwpnjax]Τα ΦΡΙΚΙΑ ΟΛΑ μας εχουν φλομωσει στις μαλ..........!!!!Ακου εκει........ηταν λεει γρηγορος!!!!Λογικη μπατσου!!!![/list:u:2vwpnjax][list:2vwpnjax]Την κωλοπινακιδα με 30 ποιος βλαμενος την εβαλε?[/list:u:2vwpnjax]ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙti pithanotites exeis na vgaleis akri etsi??? to sistima prepei na allaksei apo tis vaseis tou... otan to 2003 iparxei orio 30km se dromo opou akoma kai palia autokinita tipou lada mporoun na mpoun me asfaleia exontas 50km kai otan egw paw kirile me to xantia enw dipla mou peran saxoralla kai mazda mx-5 san trelamena kai o mpatsos den mpainei ston kopo na ta stamatisei... sto girismo meta tin klisi ekana ti diadromi varkiza dafni dafni pallini... prospathisa na kratithw sta oria pou egrafan stis pinakides. sti de paraliaki eixa sximatisei mia oura pisw mou arketa megali...
etsi gia na kseroume poioi eimaste kai pou pame
-
Παιδια ειπαμε ολα αυτα ειναι ενας συνδιασμος παραλυτου κρατους και αστυνομικης εισπρακρικης πολιτικης
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Για όσους δεν ξέρουν, το 'πέταλο' είναι μια παρατεταμένει αριστερή στροφή από Βουλιαγμένη προς Βάρκιζα της οποίας προηγείται ένα S και μια γρήγορη ανηφορική δεξιά. Αγαπημένο μέρος για κόντρες...Α χαιρω πολύ! Αυτό το πέταλο και ποιος δεν το ξέρει,απλά με μπέρδεψε ο citastak γιατί μιλάγαμε για το Καβούρι και ανέφερε αμέσως μετά το πέταλο.
Στην 'τρύπα του Καραμανλή' (από Βάρκιζα προς Αγία Μαρίνα) το όριο είναι 50, και περνάς οριακά με τόσο γιατί το αυτοκίνητο γλυστράει. Και στο αντίστοιχο πέταλο λίγο πριν, το όριο είναι 60! Και η κλίση του δρόμου είναι ανάποδη και δεν έχει παντού μπαριέρες. Ο παραλογισμός των ορίων...
Για να πάρει κάποιος άνετα την στροφή(τρύπα Κ.) αυτή με 50 σχετικά άνετα πρέπει να κρατηθεί εντελώς δεξιά και μόλις βλέπει την στροφή να την 'κλείσει' εντελώς μέσα,να περάσει δηλ.στην αρ.λωρίδα χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος του δρόμου.Με λίγα λόγια να κρατήσει σωστή γραμμή.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Για να πάρει κάποιος άνετα την στροφή (τρύπα Κ.) αυτή με 50 σχετικά άνετα πρέπει να κρατηθεί εντελώς δεξιά και μόλις βλέπει την στροφή να την 'κλείσει' εντελώς μέσα,να περάσει δηλ.στην αρ.λωρίδα χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος του δρόμου.Με λίγα λόγια να κρατήσει σωστή γραμμή.Που φυσικά δεν μπορείς να κάνεις αφού ο 'χώρος σου' είναι (ή υποτίθεται ότι πρέπει να είναι) η μία λωρίδα. Ενώ στο πέταλο με 70 μένεις σταθερά στην εξωτερική λωρίδα χωρίς πρόβλημα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Για να πάρει κάποιος άνετα την στροφή (τρύπα Κ.) αυτή με 50 σχετικά άνετα πρέπει να κρατηθεί εντελώς δεξιά και μόλις βλέπει την στροφή να την 'κλείσει' εντελώς μέσα,να περάσει δηλ.στην αρ.λωρίδα χρησιμοποιώντας όλο το πλάτος του δρόμου.Με λίγα λόγια να κρατήσει σωστή γραμμή.
Που φυσικά δεν μπορείς να κάνεις αφού ο 'χώρος σου' είναι (ή υποτίθεται ότι πρέπει να είναι) η μία λωρίδα. Ενώ στο πέταλο με 70 μένεις σταθερά στην εξωτερική λωρίδα χωρίς πρόβλημα.
Σωστά, μην κάνουμε σαν τον τυπικό Έλληνα οδηγό που με το που βλέπει στροφή, από ανασφάλεια πάει προς την εσωτερική λωρίδα, χωρίς να κοιτάξει πίσω του...
Όποτε περνάω από την στροφή Καραμανλή με κατεύθυνση προς Λαγονήσι και είμαι στην αριστερή λωρίδα, πάντα θα βρεθεί κάποιος που σέρνεται δεξιά να με κλείσει και να μπει ολόκληρος στη λωρίδα μου.
-
Μονιμο φαινομενο της παραλιακης απο Βαρκιζα και μετα BTS, οι οδηγοι που δεν κανουν δεξια να περασεις. Θεωρουν οτι πανε αρκετα γρηγορα (...τρομαρα τους ), η οτι πρεπει να περιμενεις να καθαρισουν ολες τις στροφες (...κανα μισαωρο και βαλε), η απλα δεν κοιτανε πισω (...αγνατευουν το πελαγος). Καποτε νευριαζα, αναβα φωτα, εκανα καυγα αλλα χαμενος κοπος. Τωρα απλα εχω συνηθησει.
Παρακληση παντως σε οσους κινουνται σ' αυτο το κομματι: Προτιμηστε την δεξια λωριδα. Εχετε το νου σας πισω. Ο δρομος δεν προσφερεται για προσπερασματα απο το αντιθετο ρευμα και πολλοι τον ξερουν καλα ωστε να πηγαινουν αρκετα πιο γρηγορα αρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ.Υ.Γ. Ασχετο με το θεμα αλλα μια που αναφερθηκε η περιοχη ηθελα να το θεσω.
-
Όπως τα λες είναι Τίμο, αλλά ποιος από αυτούς ακούει;
Εννοείται πως αποφεύγουμε την προσπέραση από δεξιά, είναι εγκληματική απερισκεψία και δυστυχώς πολλοί μικρόνοες την υιοθετούν ως εύκολη λύση...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Οι δύο μόνιμες κάμερες στη 'νέα' παραλιακή στο Νέο Φάληρο έχουν τοποθετηθεί εδώ και πολύ καιρό. Είναι πράγματι οι πρώτες που μπήκαν στην Αθήνα.Στο ρεύμα προς Πειραιά είναι 100-200 μέτρα μετά την έξοδο προς Τζιτζιφιές. Στο ρεύμα προς Δέλτα είναι περίπου στο ίδιο σημείο, κάπου εκεί που παλιά ήταν το 'αντίσκηνο' τεχνικού ελέγχου της ΕΛΠΑ. Το όριο και στα δύο ρεύματα εκεί είναι 80, αλλά μάλλον γράφουν μετά τα 100. Αλλιώς θα τελείωνε το φιλμ μέσα σε μια ώρα
Εάν είναι σε αυτό το σημείο δεν εμπνέουν πλέον ανησυχία γιατί τους τελευταίους μήνες με τα έργα που γίνονται και έχει στενέψει η ευθεία από Ιππόδρομο προς Ειρήνης & Φιλίας η μέση ταχύτητα είναι πλέον 5-10 km/h Βήμα σημειωτόν σχεδόν τις περισσότερες ώρες.
Οταν ολοκληρωθούν τα έργα - αμάν και πότε? - τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί...
-
Η απόλυτη διακαιολογία όταν σας σταματήσουν για υπερβολική ταχύτητα (από τον kouk):
'Ηταν ένας οδηγός που έτρεχε πολύ γρήγορα. Τον είδε ένας αστυνομικός και του έκανε νόημα να σταματήσει.Σταματάει ο οδηγός και ακολουθεί ο εξής διάλογος με τον αστυνομικό:- Παρακαλώ το δίπλωμά σας.- Δεν έχω δίπλωμα. Μου το είχε κρατήσει ο αστυνομικός που με είχε σταματήσει επειδή οδηγούσα μεθυσμένος- Μου δίνετε την άδεια από το ντουλαπάκι; - Δεν μπορώ να ανοίξω το ντουλαπάκι γιατί έχω το όπλο μου μέσα.- Όπλο; - Ναί αυτό που σκότωσα την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου- Τι κανατε; Και πού είναι το πτώμα;- Το έχω βάλει μέσα στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτουΤα έχασε ο αστυνομικός και πήρε κατευθείαν τηλέφωνο το διοικητή του και του είπε οτι του είχε πει ο οδηγός.Μετά από 10 λεπτά φτάνουν στην περιοχή ο διοικητής με ενισχύσεις για να συλλάβουν τον οδηγό και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ του διοικητή και του οδηγού. - Δώστε μου το δίπλωμά σας- ΟρίστεΤου το δίνει κανονικά ο οδηγός. Παραξενεύτηκε ο διοικητής- Μπορείτε να ανοίξετε το ντουλαπάκι;Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι. Τίποτα δεν ήταν μέσα.- Μου δίνετε την άδειά σας;Του τη δίνει ο οδηγός. Όλα είναι κανονικά.- Ανοίγετε το πορτ-μπαγκάζ παρακαλώ;Ανοίγει ο οδηγός το πορτ-μπαγκαζ, τίποτα μέσα.Τα είχε χάσει ο διοικητής.- Καλά, πριν μας είπε ο αστυνομικός οτι του είπατε οτι δεν έχετε άδεια και δίπλωμα, οτι έχετε ένα όπλο στο ντουλαπάκι και ένα πτώμα στο πορτ-μπαγκαζ.- Μήπως σας είπε ο αστυνομικός οτι έτρεχα κι'όλας;
-
χε,χε,χε...καλό!!!!
το έχω ξαναβάλει παλαιότερα αλλά το ξαναβάζω για να μαθαίνετε ότι η δικαιολογία είναι απλή....ΑΠΛΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ.
(από εφημερίδα Νοεμβρίου 2002). -
Ασε αμα πιασουμε το θεμα της ασυλιας δεν τελειωνουμε ουτε αυριο... Χωρια οτι εχουν προκληθει και δυστυχηματα τα οποια ξεχαστηκαν
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?