-
Οι FSI είναι η 'καινούρια' σειρά της VAG και έχουν μικρότερο κόστος κατασκευής και συντήρησης από αντίστοιχης ιπποδύναμης TSI. Σε χώρες που φορολογούν με κυβικά και όχι με ιπποδύναμη συμφέρουν οι TSI.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν έχει ΣΙΓΟΥΡΑ 53.000 οι ιμάντες αργούν ακόμα, αλλά δεν χάνει τίποτα να τους αλλάξει αφού πρόκειται για μτχ για να μην πάρει βαλβίδες στο χέρι.
Κανονικά είναι 90/5 χρόνια
Γνωρίζουμε τίποτα από τιμές για ιμάντες στο GOLF IV. Στο πρόσφατο service μου έδωσαν εκτίμηση γύρω στα 600 Ευρώ για το σύνολο των ιμάντων (καθώς έχουμε σχεδόν 5 έτη το όχημα). Τέτοιο ποσό δεν το δίνω. Προτιμώ να το πετάξω στη θάλασσα......
-
καπου στα 600ε πρεπει να παιζει, μαζι με το σερβις βεβαια! Αν δεν ειναι ετσι, πηγαινε σε μια Σεατ ή Σκοντα και αλλαξε τους εκει...
-
Κοίταξε να δεις κάτι συμπτώσεις...
Μόλις χθες πήγα το Golf IV για αλλαγή ιμάντων (είχε κάνει ~65000km σε 5+ χρόνια). Αφού προηγήθηκαν μερικά τηλεφωνήματα σε 3 μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία και 2 εξουσιοδοτημένα, διαπίστωσα οτι η τιμή έπαιζε παντού γύρω στα 430-460 Ευρώ (τιμή για αντικατάσταση ιμάντων και μόνο και διαμορφώνεται από το κόστος των ανταλλακτικών στα 360 Ευρώ + 100 Ευρώ εργατικά) Αφού δεν είδα λοιπόν κάποια σημαντική διαφορά υπέρ των μη εξουσιοδοτημένων αποφάσισα τελικά (μετά από πολλά χρόνια...) να το πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Η ιδέα πάντως του Σπύρου για συνεργείο Seat ή Skoda είναι πολύ καλή...σκέφτομαι να το δοκιμάσω στο επόμενο service. Γράψε μας κι εσύ σε τι λύση κατέληξες τελικά, τιμή κτλ.
-
Φίλος με Α4 πάντως,έχει βρεί την υγειά του με συνεργείο της SEAT.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Φίλος με Α4 πάντως,έχει βρεί την υγειά του με συνεργείο της SEAT.και ιδιοκτητες σεατ εχουν χασει τον υπνο τους με τα συνεργεια της..
απο το να του παιρνει η αουντι 100+ ευρω για πλακα, καλυτερα να το πηγαινει
στη σεατ... -
Ψάξατε για κανένα ανεξάρτητο εισαγωγέα ανταλλακτικών; Πόσο πια κοστίζει ο ιμάντας; Ένα ανταλλακτικό που αντιπροσωπεία το έδινε 300 ευρώ το βρήκα σε εισαγωγέα 220.
-
Σε άλλο thread διάβασα για βελτίωση του 1.6 FSi στο Παζαρόπουλο στα 128 άλογα με πρόγραμμα και φίλτρο στα 800
-
Σε μερικές ημέρες θα σας πω τις εντυπώσεις μου από την -προσωρινή- συμβίωση με ένα Golf 1.4...
-
TSI ή το άλλο, το 'καλό'?
-
TSI...
-
Εντυπώσεις.
Ωραίο είναι.
+
Απόκριση στο γκάζι, καλύτερο και από το 206 και από το C4.
Χώροι για μικροπράγματα
Θέση οδήγησηςΠολύ ελαφρύ τιμόνι
Χειριστήρια τρομερά μπερδεμέναΠάντως για καθημερινό αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως για καθημερινό αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό.Και τώρα λέγε, ενώπιον όλων: ποιο προτιμάς, το golf ή το C4;
-
ποια χειριστηρια ειναι μπερδεμενα?
-
Αυτά στο τιμόνι.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνουν. Ειδικά αυτά στα αριστερά!
Οι καθαριστήρες πάλι πως δουλεύουν? Προς τα πάνω κάνει μια και σταματάει? Πρός τα κάτω παίρνει μπρός ο αισθητήρας βροχής?!!Α.
Το A/C δουλεύει όταν ΔΕΝ ανάβει το λαμπάκι ECON? -
μου φαινεται οτι σε χαλασε η εργονομια της C4 και θες καιρο για να προσαρμοστεις σε κανονικο αυτοκινητο!
για να μην πω ...
πες μας για το αν σου φαινεται γρηγορο και τι καταναλωση ειδες!
-
Παιδιά μια πληροφορία στα γρήγορα, για να μη χαλάσω τη ροή του νήματος.
Πώς σας φαίνεται αυτό;;
PASSAT 2.0TDI DPF DSG6 / 170PSΔεν πρόκειται για υποψήφια αγορά, μην πλατιασετε αδίκως.
Απλώς μια γνώμη θέλω από κάποιον που ξέρει τη VW.
Ρωτάω διότι μου έχει κάνει εντύπωση το ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παιδιά μια πληροφορία στα γρήγορα, για να μη χαλάσω τη ροή του νήματος.Πώς σας φαίνεται αυτό;;
PASSAT 2.0TDI DPF DSG6 / 170PSΔεν πρόκειται για υποψήφια αγορά, μην πλατιασετε αδίκως.
Ρωτάω διότι μου έχει κάνει εντύπωση το ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή.δηλαδη ?
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Πώς σας φαίνεται αυτό;;
Ρωτάω διότι μου έχει κάνει εντύπωση το ότι έχει αρκετά ανταγωνιστική τιμή.δηλαδη ?
Γύρω στα 36 χιλιάρικα, αν δεν απατώμαι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πώς σας φαίνεται αυτό;;
Γύρω στα 36 χιλιάρικα, αν δεν απατώμαι
Είναι αμαξάρα. Δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο. Και αν αυτή είναι η τιμή τότε ναι με τα χίλια...
VW FORUM