-
Μπα... Αν είχανε μόνο ελληνικά site τότε ίσως ναι. Αλλά έχουν site σε καμιά εικοσαριά χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, και τα e-mail που μου στέλνουνε στα ελληνικά, πρέπει να τα περνάνε από το babelfish.
Στο e-mail που μου ήρθε χθες πως θα μου στείλουν τα λεφτά πίσω, έλεγε: 'Θα σας στείλουμε πλάτη τα λεφτά...'
-
απαντησε τους και εσυ:
σδφγρ γλιδργηκ χδλφκλ΄γκ σλδειτοεγη λκ λδελυφωγγξνυκαι αστους να ψαχνουν!
-
Zητα τους να στα στείλουν σπάλα
Καλα τοσο πολυ στοιχιζει ενας ελληνας που να ξερει στοιχειωδως την γλώσσα; -
13/6 με πήρανε τηλέφωνο από την Goldair να με ρωτήσουν πότε μπορούν να παραλάβουν τα ελαστικά. Τους απάντησα πως θα τους ενημερώσω εγώ πότε μπορούν να περάσουν, αφού περιμένω τα χρήματα.
13/6 έστειλα e-mail πάλι για να τσεκάρω πως είναι όλα οκ, και μου απάντησαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα να περιμένω την εμφάνιση των χρημάτων στον λογαριασμό μου, αρκεί να τους ενημερώσω και να ενημερώσουν αυτοί με τη σειρά τους την Goldair, πότε είμαι έτοιμος. -
ε ρε ταλαιπωρία ...
-
Δεν τελείωσε ακόμα, αφού πάρεις τα λάστιχα θα τα φορτώσεις στο αυτοκίνητο και θα πας στο λαστιχά να σου τα περάσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν τελείωσε ακόμα, αφού πάρεις τα λάστιχα θα τα φορτώσεις στο αυτοκίνητο και θα πας στο λαστιχά να σου τα περάσει.Λολ...
μαλλον δεν πολυ-αξιζε τελικα ε??? -
Εγω δεν ειχα τραβηξει τιποτα απο αυτα,ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.
Τωρα βεβαια αναθεωρω με αυτα που ακούω -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν τελείωσε ακόμα, αφού πάρεις τα λάστιχα θα τα φορτώσεις στο αυτοκίνητο και θα πας στο λαστιχά να σου τα περάσει.Δεν έχεις διαβάσει όλη την ιστορία.
-
Nα παραθέσω και εγώ την σχετική ιστορία μου.
Παρήγγειλα από το εν λόγω site μια τετράδα ελαστικών HANKOOK VENTUS SPORT K104 διάστασης 215/50/17.
Τιμή εδώ από την αντιπροσωπεία (Μειντάνης-Σοφός) 690 Ευρώ περασμένα.Τιμή από το site 430 Eυρώ συν 30 να μου τα περάσουν ,σύνολο 460 δηλαδή 230 Ευρώ φθηνότερα!
H παραγγελία έγινε στις 9 Ιούνίου.Την ίδια μέρα έλαβα mail με τα στοιχεία της παραγγελίας μου.
Στις 11 Ιουνίου λαμβάνω τηλεφώνημα στο κινητό μου από μια Γερμανίδα η οποία με σπαστά Ελληνικά ζητά επιβεβαιωση της διευθυνσής μου, και μου λέει πως θα παραλάβω σε μια εβδομάδα περίπου.
Στις 12 Ιουνίου -χθες- παίρνω κι άλλο mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και την απόδειξη πληρωμής.
Εν αναμονή της συνέχειας λοιπόν...... -
Good luck...!
-
30e για να σου περάσουν 4 λάστιχα;
Άλλοι δουλεύουν 8-ώρο οικοδομή για να πάρουν 30e στο χέρι. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Άλλοι δουλεύουν 8-ώρο οικοδομή για να πάρουν 30e στο χέρι. -
Αν ξέρετε κανέναν φθηνότερο , πείτε μου....
-
Ο χρήστης stathispap έγραψε:
Αν ξέρετε κανέναν φθηνότερο , πείτε μου....Δεν νομίζω ότι θα βρεις φθηνότερο. Οι περισσότεροι χρεώνουν πάνω από 40euro όταν τους πας τα ελαστικά.
Απλά επιβεβαίωσε ότι στην τιμή είναι και η ζυγοστάθμιση. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Άλλοι δουλεύουν 8-ώρο οικοδομή για να πάρουν 30e στο χέρι.oi oikοδομος ειναι ανιδικευτος εργατης..και δεν υπαρχει μεροκαματο πλεον 30 ευρω...στον λαστιχα πληρωνεις την τεχνογνωσια του,το ποσο που εχει δαπανησει για τα μηχανηματα που εχει,και μερος τον εξοδων του καταστηματος που διατηρει...καποιος πρεπει να τα πληρωσει αυτα..ετσι δεν ειναι?
-
50 ευρώ πάει η απασχόληση στην οικοδομή, τουλάχιστον στην Αθήνα.
-
όσο και ο εκπαιδευτικός δηλαδή !!!
νομίζω να πάω δε κανα νυχτερινό φέτος !!!! και το πρωί οικοδομή ......
ή
να πάω σε λαστιχά !!! (ήταν άλλωστε και το 1ο μεροκάματο της ζωής μου) !!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
όσο και ο εκπαιδευτικός δηλαδή !!!νομίζω να πάω δε κανα νυχτερινό φέτος !!!! και το πρωί οικοδομή ......
ή
να πάω σε λαστιχά !!! (ήταν άλλωστε και το 1ο μεροκάματο της ζωής μου) !!
δεν υπαρχει μετρο συγγρισης αναμεσα στα 2 επαγγελματα νομιζω....φυσικα μπορεις να βρεις και εκπαιδευτικο να δουλευει οικοδομη,αλλα ειναι σαφως κουραστικοτερο επαγγελμα απο του εκπαιδευτιου και ολο το χρονο συναμα,ενω ο εκπαιδευτικος δουλευει 9 μηνες και οχι ολη την μερα καθε μερα...και φυσικα μετα εχει την διαθεση και γιακαν ιδιαιτερο μαθημα....
-
Νεότερα από την δικη μου παραγγελία...
Επικοινωνία με την μεταφορική (GOLDAIR). Tα ελαστικά ήταν για παράδοση στις 21 Ιουνίου αλλά τους είπα ότι θα έλειπα σε μινι-διακοπές και συμφωνήσαμε παράδοση την Δευτέρα 26 Ιουνίου.Νεότερα αύριο...
Οnline πώληση ελαστικών