-
ΖΩΟΝ ο μαλάκας με φορτηγό που περνώντας ξυστά απο το αμάξι μου του έξυσε το δεξί μπροστά φτερό - άφησε βαθιές γρατζουνιές και έβγαλε το χρώμα.
Επίσης ΖΩΟΝ ο μαλάκας που είχε διπλοπαρκάρει απέναντι με αποτέλεσμα να μην χωράει το φορτηγό.
Φυσικά κανείς δεν ειδε τίποτε...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
ΖΩΟΝ ο μαλάκας με φορτηγό που περνώντας ξυστά απο το αμάξι μου του έξυσε το δεξί μπροστά φτερό - άφησε βαθιές γρατζουνιές και έβγαλε το χρώμα.Δε λες καλά που έχεις πλαστικά φτερά...
-
Ζώο ο «κύριος» που κόρναρε έκλεισε και απείλησε την φίλη μου (νέα οδηγός με Ν στο πίσω τσάμι) γιατί: α) Παραχώρησε προτεραιότητα για να διευκολύνει συναδέλφους να βγουν από στενό, β) Σταμάτησε σε στοπ (η απάντηση του «κυρίου»: «το στοπ είναι μόνο για όσους πάνε ευθεία……»(η φίλη μου θα έστριβε δεξιά)
Μουλάρα η κυρία που μου κόρναρε επειδή παραχώρησα προτεραιότητα σε σημείο που και αυτή θα ήθελε να της παραχωρήσουν. -
Μουλάρα η κυρία που μου κόρναρε επειδή παραχώρησα προτεραιότητα σε σημείο που και αυτή θα ήθελε να της παραχωρήσουν.
Λες να πρόκειται για την ίδια μουλάρα που μου κορνάρισε κι εμένα για τον ίδιο λόγο, όταν άφησα να περάσουν κάποιοι δυστυχείς από ένα στενό από το οποίο, αν κάποιος δε φιλοτιμηθεί να σταματήσει στον κεντρικό, δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ? Εμένα ήταν κι επίμονη! Κόρνα του σκοτωμού, λες και πήγαινε σε γάμο!
Μουλάρης ο κύριος που κατέβαινε αντίθετα το μονόδρομο κι ενώ είχε χώρο να κάνει λίγο άκρη, με ανάγκασε να παραμερίσω για να περάσει και με μούντζωσε κιόλας!
Ζώον όρθιο τέλος, ο άλλος κύριος που πέρασε με ταχύτητα, χωρίς καν να κόψει, έξω από το σχολείο της κόρης μου την ώρα που σχολούσαν τα παιδάκια.
-
Αν την συνάντησες στην περιοχή των Βριλησσίων (οδός Σεισμανογλίου) τότε μιλάμε για την ίδια. Πρέπει να σημειώσω ότι αφού την καθυστέρησα τόσο πολύ με την παραχώρηση προτεραιότητας, έπρεπε να βρει τρόπο να αναπληρώσει το …χαμένο χρόνο. Έτσι αποφάσισε να με προσπεράσει επί της οδού που αναφέρω παραπάνω. Όσοι γνωρίζουν την περιοχή καταλαβαίνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και το ορθότερων που μπορεί να πράξει κάποιος.
Ζούμε στη χώρα του τσαμπουκά… ρε άνθρωπε μπαίνεις ανάποδα και απαιτείς προτεραιότητα, άφησε τουλάχιστον τον νόμιμο να περάσει και μετά κάνε ότι θέλεις.
Το να κόψουν ταχύτητα έξω από σχολείο είναι λεπτομέρεια για αυτούς. Αν προκαλέσουν ατύχημα τότε θα τη σκεφτούν. -
Ερχόταν από το δρόμο που ενώνει τα Βριλήσσια - Μελίσσια με την Κηφισιά.
Συνέβη στην οδό Μπακογιάννη (ο δρόμος που καταλήγει στη Χαρ. Τρικούπη, στην Κηφισιά).
Καλά! Η 'δική σου' μουλάρα, προσπάθησε να προσπεράσει στη Σεισμανογλίου??? Με φακελλάκι το πήρε το δίπλωμα?
Να υποθέσω κιόλας ότι, ακόμη κι αν σε προσπέρασε, απλά βρέθηκε μπροστά σου χωρίς περαιτέρω δυνατότητα να ελιχθεί? Διότι, ο δρόμος αυτός έχει πάντα κίνηση.
Οδηγώ πάνω από 20 χρόνια και παρόλη μου την αγάπη στην οδήγηση, κάθε μέρα νομίζω ότι πηγαίνω στον πόλεμο! -
Στη Μπακογιάννη συνέβη στη φίλη μου αυτό που αναφέρω παραπάνω. Η τρελή φίλη μου άφησε να βγουν μερικοί από το στενό που είναι κοντά στην μικρή πλατεία με το ψιλό κίτρινο τοιχάκι. Αυτό «κούρδισε» τον οδηγό που ακολουθούσε, οπότε όταν η φίλη μου σταμάτησε και στο στοπ άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου…Την προσπέρασε στην Χ. Τρικούπη και την έκλεισε με αποτέλεσμα να σταματήσει δεξιά. Κατέβηκε 50 χρονών «άνθρωπος» και απείλησε ότι θα ξυλοκοπήσει μια κοπέλα 18 χρονών….
Η «δικιά» μου έστριψε στο τέλος της Σεισμανογλίου προς Χαλάνδρι. Συμπέρασμα….υπάρχουν πολλές…..Όταν είδα τι πάει να κάνει ξέχασα (λάθος μου) τους καλούς μου τρόπους και την «αμυντική οδήγηση». Άναψα αριστερό φλας, νόμισε ότι θα στρίψω αριστερά και έτσι μπήκε πάλι στη σωστή λωρίδα. Φυσικά στη διασταύρωση με την Πεντέλης είχε κόκκινο οπότε περιμέναμε μαζί. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου…. Έμεινα σε φανάρι με τέτοιο άτομο πίσω μου….
Δεν είναι πόλεμος. Είναι ζούγκλα. -
Το μέγιστο ζώο σήμερα, με το παιδάκι του δίπλα, σε μια καρίνα ε. Στον δρόμο προς Ξάνθη, την πρώτη φορά που τελειώνει η Εγνατία και γίνεται μια λωρίδα ανά κατεύθυνση. Καταρακτώδης βροχή, τρελό mist, καμιά 70αριά αμάξια στην σειρά, όλοι να πηγαίνουμε με 60-70, και αυτός να κάνει προσπεράσεις ρε π....η μου, φλερτάροντας με τις νταλίκες από απέναντι. Τώρα θα ήθελα εκείνο το paintball gun που λέγαμε.
Άλλο ζωο, το οποίο παρακάτω, αφού είχαν ηρεμήσει λίγο τα πράγματα όσον αφορά τον καιρό, προσπερνούσε από δεξιά. Θυμίζω ότι ημουν σε δρόμο μιας λωρίδας, έτσι; Με φορτηγό αυτός. Έλεος δηλαδή.
-
Εγώ γιατί δεν θα στενοχωριόμουν αν σκοτώνονταν σε αυτικινητιστικό;
Α, ψέματα, θα στενοχωριόμουν...αφ'ενός για το αν θα έπαιρναν και άλλους στο λαιμό τους, αφ'ετέρου για τις λαμαρίνες που θα χαλούσαν...
-
Είχε και το παιδί του μέσα γμτ. Γιαυτό και μόνο γιαυτλο δεν θα έλεγε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είχε και το παιδί του μέσα γμτ. Γιαυτό και μόνο γι αυτο δεν θα έλεγε.Εδώ δε το σκέφτεται ο ίδιος.
-
Γκαντέμης το παιδάκι...Μόνο να βλέπει τις μ@@@@@ς για να μην τις κάνει σε 20 χρόνια...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γκαντέμης το παιδάκι...Μόνο να βλέπει τις μ@@@@@ς για να μην τις κάνει σε 20 χρόνια...Αν έχει τέτοιο πατέρα για παράδειγμα όταν πιάσει κι αυτό τιμόνι στα χέρια του μπορεί να κάνει και χειρότερα. Δυστυχώς.
-
Ευτυχώς δεν στούκαρε.
Άλλο ζώο τις προάλλες: στην Εγνατία (την οδο) (λες και η άλλη δεν είναι, τεσπα εννοώ την καραμανλή) , εγώ στην αριστερή, τυπάς με σε3 στην δεξιά, ξαφνικά αποφασίζει να κάνει αριστερά για να προλάβει να στρίψει αριστερά στην μαρτίου. Ούτε φλας, ούτε τίποτα. Του ανάβω φώτα, τιυ κάνω και ένα μπιπ, τίποτα. Μετά του κάνω νόημα για φλας, και κοιτούσε απορημένος, και μου λέει τι να το κάνω το φλας. Μαντέψτε τι του απάντησα...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γκαντέμης το παιδάκι...Μόνο να βλέπει τις μ@@@@@ς για να μην τις κάνει σε 20 χρόνια...
Αν έχει τέτοιο πατέρα για παράδειγμα όταν πιάσει κι αυτό τιμόνι στα χέρια του μπορεί να κάνει και χειρότερα. Δυστυχώς.
Αυτό είναι το χειρότερο
-
μεγα ζωο στην περιφεριακη θεσσαλονικης ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ αριστερη λωριδα γιατι θυμηθηκε οτι πρεπει να στριψει για κηφισια/χαριλαου.. εγω ημουν πισω του και δοκιμασα επιτυχως τα φρενα του ST μου που αποδειχτηκαν πολυ καλα.
-
Ταξίδι Αθήνα - Πρέβεζα - Αθήνα (τώρα γράφω από την Πρέβεζα) και όπως καταλαβαίνετε τα ζώα πάνε και έρχονται.
Με μπουρίνια και πολύ βροχή καθ'οδόν και ένα σωρό αγροτικά, φορτηγά και εκδρομείς του τριημέρου το σκηνικό είναι εντελώς οργουελικό.Σκέφτομαι την επιστροφή και για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω όρεξη να κάνω το ταξίδι.
Τέσπα, καλό ταξίδι να έχουμε και να μας φυλάξει ο Θεός.Από τα περίεργα πάντως που είδα εχθές ήταν σε μια στιγμή που είχα μπροστά μου 3 VW GTI που μπήκαν από άσχετα μέρη στο δρόμο μου.
Ένα γκρί , ένα μαύρο και ένα λευκό.
Στο λευκό δεν ήξερε οδηγός του να οδηγεί αφού ούτε προσπέραση δεν μπορούσε να κάνει, είμασταν μαζί (με το Astra 1.4 εγώ) για καμμιά 50ριά χιλιόμετρα από το Αντίριο και μετά.
Στο μαύρο οδηγός έκανε ένα απίστευτα χαρωτικό προσπέρασμα και μπήκε μπροστά μου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (τα είδε όλα ο νταλικέρης).
Το γκρί ήταν μάλλον το ποιό νορμάλ αλλά μπήκε και βγήκε γρήγορα κάπου στο Αγρίνιο.Έχουν γίνει πολλά ή μου φαίνετε??????
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τους 'γρήγορους' της αριστερής λωρίδας...
είμαι στην Μεσογείων έχοντας σχετική κίνηση, κινούμαστε με 60 περίπου αλλά δεν υπάρχουν κενά αναμεσά μας. Ε σε αυτές τις συνθήκες ο πανίβλακας με το κατάμαυρο Corsa μου έπαιζε συνεχώς τα φώτα να κάνω στην δεξιά...εκεί που δεν υπήρχε ούτως ή άλλως χώρος αλλά και μπροστά ήταν τίγκα! Δηλ ρε ηλίθιε που θες να πας; Μετά κόρναρε και έκανε την κλασσική σεξουαλική χειρονομία...χειρόφρενο και σταματώ επιτόπου. Κατεβαίνω και μέχρι να πάω στο παράθυρό του, το είχε ήδη ανεβάσει ο θρασύδειλος και με απότομη κίνηση που κόντεψε να χτυπήσει κάποιον κάνει δεξιά και φεύγει με το κ...δάχτυλο να ανεμίζει από το παράθυρό του!:rant: Τζάμπα μάγκες!Μετέπειτα ένας στην δεξιά λωρίδα που είδε το σκηνικό σε ένα φανάρι μου είπε κακώς τον άφησες. Τι να κάνω του λέω, καλύτερα ψυχραιμία παρά στα δικαστήρια για ένα ανώριμο παιδαρέλι που μόλις του πήρε ο μπαμπάς του αυτοκίνητο.
υγ. τα 'πα και ξεθύμανα...καλύτερα εδώ παρά στο δικαστήριο.
-
Έμπαινα στον Κηφισσό από είσοδο στο ρεύμα προς Πειραιά με λογική ταχύτητα (60-70 χλμ) και είδα στον καθρέπτη καινούριο golf να έρχεται πίσω μου με χίλια. 'Ωχ, λαμάκας' σκέφτηκα. Με πέρασε από δεξιά (1 λωρίδα), βγήκε χωρίς να κόψει στον Κηφισσό και ΑΜΕΣΩΣ έπιασε αριστερή καβαλώντας 3 λωρίδες ανάμεσα από αυτοκίνητα που έρχονταν με φόρα. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ._
-
Συγγνώμη και τι θα του έκανες που κατέβηκες;
Ζώα ζώα ζώα