-
Καθημερινή δεν ξέρω παίδες.
Για Σ/Κ ρώτησα και όλες οι ημερομηνίες είναι κλεισμένες για εκδηλώσεις!
-
Παιδιά άμα προκύψει καμιά πίστα από το πουθενά ενημερώστε με τηλεφωνικώς γιατί το πολύ 'έξω' δεν με αφήνει να ενημερώνομαι όσο τακτικά θα έπρεπε..
-
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΚ ΣΕ ΠΑΡΚΙΓΚ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΜΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ..............
-
Κι αυτό παίζει. Αλλά μετά θα πλερώνουμε τους μπατσούληδες.
ΥΓ. Ο Πανουργιάς παίρνει χαμηλότατο μισθό. -
Θα'πρεπε να ήταν ο Τυχαίος1 στη θέση του Κώστα και να τον σκυλοβρίζουμε με αντικαταστάσεις συμφώνων (και όχι εννοιών) για να δούμε πώς θα ένιωθε κι αυτός!
'Τυχαίες' απόψεις, με 'τυχαίες' εκφράσεις και θύματα 'τυχαίους' υπαλλήλους και, όλως τυχαίως, και τα μάτια μας!
Εσύ δεν είσαι random1, αλλά random∞!
-
Random1 Τι φταίει ο άνθρωπος ρε τρελοκομείο. Τη δουλειά του κάνει όπως ο καθένας από εμάς.
Νομίζω ότι είσαι λίγο εκτός.Που είσαι, άσε τα βρισίδια σε άτομα που δε φταίνε
(νομίζω χρωστάς μια συγνώμη) και τελείωνε με τον 'Μόδιστρο' μη σε αρχίσω στα Γαλικά. -
Δεν εχει διαθεσιμη ημερομηνια .....
Καθημερινη θα εχει,αλλα ποιος παει....
-
Όποιος δε δουλεύει...
επειδή αρχίζει διακοπές στις 16/6...
λες και τις σταμάτησε καθόλου όλη τη χρονιά... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όποιος δε δουλεύει...
επειδή αρχίζει διακοπές στις 16/6...
λες και τις σταμάτησε καθόλου όλη τη χρονιά...εγώ τις έχω αρχίσει πιο πριν από σένα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καθημερινή δεν ξέρω παίδες.Για Σ/Κ ρώτησα και όλες οι ημερομηνίες είναι κλεισμένες για εκδηλώσεις!
Τίποτα για το πρώτο ΣΚ του Ιουλίου που θα είμαι πάνω δεν έχει; Μάλλον ξανά θα μείνω μόνο με την όρεξη!
-
Τη Δευτέρα που είναι αργία; Ο Πανουργιάς είπε ότι θα είναι ελεύθερη η πίστα.
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Θα'πρεπε να ήταν ο Τυχαίος1 στη θέση του Κώστα και να τον σκυλοβρίζουμε με αντικαταστάσεις συμφώνων (και όχι εννοιών) για να δούμε πώς θα ένιωθε κι αυτός!'Τυχαίες' απόψεις, με 'τυχαίες' εκφράσεις και θύματα 'τυχαίους' υπαλλήλους και, όλως τυχαίως, και τα μάτια μας!
Εσύ δεν είσαι random1, αλλά random∞!
ΟΚ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΩς ΟΤΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΜΠΑΡΑ ΣΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ...THATS ALL
-
Η Δευτέρα ακούγεται πολύ καλά!
Αν είναι όντως ελεύθερη η πίστα και μαζευτούν μερικοί ακόμα, μπορεί να την επισκεφτώ!Αν το κολλήσεις το μικρόβιο, δεν θεραπεύεσαι εύκολα μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τη Δευτέρα που είναι αργία; Ο Πανουργιάς είπε ότι θα είναι ελεύθερη η πίστα.Τέτοια λέγε μου...
-
Εγω δεν θα μπορεσω για Δευτερα.....
-
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί το απόγευμα...
Τυχαία δηλαδή...μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!
Φράνκι, Κρους, Στέλιε, Χρήστο...; Μ' ακούτε;; Δεν ξέρω αν μ' ακούτεεεε!
-
Θα... δούμε
-
Count me in για Δευτέρα..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί το απόγευμα...Τυχαία δηλαδή...μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!!
Φράνκι, Κρους, Στέλιε, Χρήστο...; Μ' ακούτε;; Δεν ξέρω αν μ' ακούτεεεε!
Eεεεεεε..!!! είμαι και εγώ εδώ....
-
Εσύ το είδες! Γι' αυτό δε σε φώναξα
Παμε Μεγαρα;