Ο χρήστης zardoz έγραψε:
- Γενικώς από την οδική συμπεριφορά είμαι κατ' ενθουσιασμένος, νοιώθεις ότι είσαι
σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας - δεν τραντάζεται, δεν πέρνει περίεργες κλίσεις,
ακομα και σε πλαγιολισθησεις φερεται ωραια στις επαναφορες...
δεν τρίζει απολύτως τίποτε.
η ειναι αρχη ακομα η επιτελους διορθωσαν μερικα προβληματακια... αν θες να σου στειλω Pm να τσεκαρεις μερικα...
- Οι ταχύτητες κουμπώνουν τέλεια, ενώ ο λεβιές είναι πολύ κοντός (σπόρ?) και ξεκούραστος
οντως αψογο κουμπωμα ακομα και στο κατεβασμα απο ψηλα...
- Το σκούρο χρώμα SEA GRAY (ναι αυτό το πολύ σκούρο που λερώνει) το δείχνει γενικώς
μεγαλύτερο και ποιό 'σοβαρό'. Ξέρω ότι θα βρίζω κάθε φορά που βρέχει και θα θέλει πλύσιμο
αλλά ως τώρα το χρώμα έχει δείξει σαφή πλεονεκτήματα στο 'χαρακτήρα' του αυτοκινήτου.
οντως τα σκουρα χρωματα (εχω και corolla μαυρο μην ξεχνατε) δινουν εναν αλλο χαρακτηρα αλλα θα το βλαστημας συνεχεια για τη βρωμια...
Νέα (και παλιά) Αρνητικά
- Ο 'τραχύς' θόρυβος του κινητήρα μετά τις 4000 στροφές:
ειμαι σιγουρος οτι ειναι λογω λιγο χιλιομετρων. δεν το ειχα πρατηρησει εγω σε αυτα που ειχα οδηγησει καθως ειχαν περισσοτερα χιλιομετρα...
Αντίθετα με αυτά που λένε, δεν είναι αεροδυναμικοί οι θόρυβοι,
εχει και τετοιους...
- Οι ... σπαστικές πιτσιλιέρες !!! Βρίσκονται πάνω στο καπώ μακρυά από το παράθυρο
οπότε το νερό που πετάνε τρέχει και στο καπώ και... το λερώνει.
καλα αυτο απορω γιατι ειναι ετσι στα περισσοτερα αυτοκινητα και με εκνευριζει κι εμενα απιστευτα αν και δεν τους χρησιμοποιω πολυ. Εντυπωσιαστικα με ενα A3 ενος φιλου μου που τους ειχε πισω απο το καπω... Τοσο ακριβοτερο ειναι γαμωτο;;;
Περισσότερα σε επόμενα χιλιόμετρα
καλοριζικα στα εχω πει κι εδω και αλλου αλλα γραψε τι εκδοση πηρες και ποσο γιατι δεν το ειδα πουθενα...
και αλλαξε επιτελοςυ και την υπογραφη σου... [/quote]