Ξεπουλάει διότι έχει διαστημική εμφάνιση, πολύ ικανοποιητικούς χώρους, ποιότητα κατασκευής-αξιοπιστία, 7 χρόνια εγγύηση (και την κατακρίνουν πολλοί), εξοπλισμό λίγο περισσότερο από πλήρη (γι'αυτό και η αλμυρή τιμή, αν και θα μπορούσαν να βγάλουν μια πιο light από πλευράς εξοπλισμού έκδοση με κόστος γύρω στα 21-21500 ώστε να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό), πολύ καλά φρένα, σταθερότητα στο δρόμο, και φυσικά πολύ χαμηλή κατανάλωση! Μα καλά πού είδες εσύ υψηλή κατανάλωση; Τα χαρτιά λένε 6.6 και ανταποκρίνονται αρκετά στη πραγματικότητα. (τουλάχιστον εκτός πόλης) Αφού είναι ένα πλεονέκτημα που ακόμα και οι επικριτές του του αναγνωρίζουν. Όσο για τη κριτική της πίσω ανάρτησης, κάνε μια βόλτα και μετά κρίνε! Είναι αρκετά σφιχτή, με το πλεονεκτήμα των ελάχιστων κλίσεως στις στροφές και το μειονέκτημα της αντιμετώπισης εγκάρσιων ανωμαλιών. Αν είσαι 40άρης ήσυχος οικογενιάρχης, δέ θα σου κάνει. Είναι θέμα προσέγγισης και απαιτήσεων. Άν θέλω σπορτίφ συμπεριφορά, θα έχω μειονεκτήματα στην άνεση. Αυτά περί χρυσών τομών κτλ ας τα αφήσουν στην άκρη.
Αν σου έρθουν άλλα στο μυαλό, θα χαρώ να τα διαβάσω και αυτά...
Να τι μου ρθε τωρα στο μυαλο!!!
Διαστημικη εμφανιση- δλδ αυτο ειναι επισημο tech spec?Και οι Ελληνες με τη μακροχρονη σχεση που εχουν με το διαστημα(ξερεις εσυ,Ομαδα Εψιλον,Σειριοι) την εκτιμησαν
Ικανοποιητικους χωρους-Ναι για οδηγο συνοδηγο ειναι στα νορμαλ,αλλα για πηγαινε κατσε πισω.Ειμαι 2 μετρα και θελω να καθομαι ανετα σαν συνεπιβατης.Και δε θα πω π.χ για το Leon η καποιο αλλο.Δες απλα τι προοδο εκανα κατι Βsegment (Punto,Clio κτλ)
Για την τιμη τι να πω...με τα ιδια σχεδον λεφτα αγοραζεις το leon sport up.Αλλα ξεχασα το civic και ο ημιακαμπτος του ειναι premium κατηγορια και δε θα πρεπε να το συγκρινω με το leon
Η καταναλωση που λες μου θυμιζει το Auto alter που βγαζει για την MZ4 μικτη κατω απο 10λ.Και αν μου λες για το τι λεει στα χαρτια καταλαβα...Μην ξεχνας πως ειναι εμμεσου ψεκασμου με οτι αυτο συνεπαγεται
Εγω δλδ που δεν ειμαι 40ρης 'διαστημικος' οικογενειαρχης να μην πω τη γνωμη μου?Οσο για την αναρτηση αν δεν καταλαβαινεις οτι ειναι πισωγυρισμα σε σχεση με την προηγουμενη γενια...Τωρα για ανεση μπες σε ενα αμαξακι με ημιακαμπτο 5ετιας κατσε πισω και μετα μιλα μου για ανεση.Αλλα ξεχασα με τους λιγοστους χωρους πισω ουτως η αλλως εγω δεν περιμενα ανεση.
Και για να σε προλαβω μην δοκιμασεις το 'το οδηγησες και μιλας?'Περνα απευθειας στο 'Αγορασε το και μετα μιλα' :lol