Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Τετάρτη παρέλαβα το focusάκι μου, με τα 115 αλογάκια του σε χρώμα sea-gray....
......Θετικά (ότι μπόρεσα να δώ δύο ημέρες τώρα)
....- Ο κινητήρας (αν και απλά τον χαιδεύω ακόμα) φαίνεται ότι έχει πολλή ροπή να δώσει.....
....- Στον περιφερειακό, το πώς παίρνει τις στροφές χωρίς 'κακές' κλίσεις είναι ΟΝΕΙΡΟ..... Από το C4 και το Astra λείπει αυτή η 'άνεση' παρότι πατάνε εξίσου καλά στο δρόμο....
Αρνητικά (ότι μπόρεσα να δώ δύο ημέρες τώρα)
-
Κάπως τραχύς ο θόρυβος του κινητήρα στις ψηλές στροφές.....
-
Δεν ήξερα (δεν πρόσεξα) ότι οι πλευρικοί αερόσακοι-κουρτίνες είναι εννιαίοι
μπρός-πίσω στην κωλώνα. Τί πατέντα κι αυτή - έτσι κάνουν και οι άλλοι ?
.....Περισσότερα σε μερικές ημέρες αφού τελειώσω το στρώσιμο με ένα ταξίδι για
βαφτίσια την Λάρισα
Πολλά και κυρίως καλά χιλιόμετρα και καλό στρώσιμο . Το χρώμα αυτό ήθελα και εγώ αλλά δεν υπήρχε έτοιμο πριν ένα περίπου μήνα που το έκλεισα. Για τον κινητήρα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για την ροπή άλλα όχι για το θόρυβο τουλάχιστον σε σχέση με το άστρα και ειδικά με το άουντι 80 πού είχα για 12 χρόνια. Το άστρα μου είχε φανεί, με μικρή διαφορά, πως έχει μικρότερες κλίσεις στις στροφές και πιο αθόρυβη απόσβεση, αλλά έχει και πολύ πιο γρήγορο τιμόνι που δίνει αυτή την εντύπωση, ενώ δεν αφήνει περιθώρια για ρύθμιση, αν και δεν ξέρω πόσους μπορεί να ενδιαφέρει αυτό. Πάντως στις στροφές νιώθω πως πατάει απίστευτα καλά και σε προκαλεί να το εμπιστευτείς. Για τους αερόσακους την είχα πατήσει και νόμιζα πως είχε μόνο για τους μπροστά ενώ, όπως είδα πριν το κλείσω, καλύπτουν και τους πίσω. Καλό ταξίδι