-
-
-
Ο χρήστης Biscione έγραψε:
αλφστες μολις πηρα στα χερια μου το αουτομομπιλισμο και εχει τους καινουργιους κινητηρες του γρουπο...εκτος απο τους μικρους 1.4 και 1.6 Τ βγαινει και 3.2 Τ 450 αλογατα..
μολις βρω χρονο σκαναρο τις λιστεςΜπροστα του η αισθηση ενος STI η ενος EVO θα μοιαζει αστεια... ειναι αυτο που θελει ενας πελατης της φιρμας αραγε ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
αλφστες μολις πηρα στα χερια μου το αουτομομπιλισμο και εχει τους καινουργιους κινητηρες του γρουπο...
εκτος απο τους μικρους 1.4 και 1.6 Τ βγαινει και 3.2 Τ 450 αλογατα..
μολις βρω χρονο σκαναρο τις λιστεςΜπροστα του η αισθηση ενος STI η ενος EVO θα μοιαζει αστεια... ?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
αλφστες μολις πηρα στα χερια μου το αουτομομπιλισμο και εχει τους καινουργιους κινητηρες του γρουπο...
μολις βρω χρονο σκαναρο τις λιστεςΜπροστα του η αισθηση ενος STI η ενος EVO θα μοιαζει αστεια... ειναι αυτο που θελει ενας πελατης της φιρμας αραγε ?
καμια σχεσει η GTA χτυπανε σε αλλο ταργκετ γρουπ.. m3,rs,ktlp ktlp
ο πελατης της φιρμας φιλε μου αλλα δεν θελει .. αλλα δυστηχος γινονται
-
Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αυτό....
Κ έπειτα σκέψου ότι μιλάς για 2 τουτού που είναι καθαρά αγωνιστικά! Αρκεί να λάβεις υπόψη ότι όταν παίρνεις ένα Impreza η EVO (για τις κορυφαίες εκδόσεις μιλάω) το 70-80% του αυτοκινήτου κατεβαίνει αυτούσιο στο WRC!Είδωμεν κύριοι!
Το σίγουρο είναι πως θα ανήκει στην κατηγορία αυτή των τεράτων premium κ θα ξυρίζει!
Εν τέλει δε νομίζω να υφίσταται καν θέμα σύγκρισής της με τα EVO k Impreza! -
+1
Κύριε Biscione όταν βρείτε χρόνο θα σας παρακαλούσα να ποστάρετε τις λίστες γιατί από την αναμονή κοντεύω να γεννήσω!
-
Πισωκίνητη 159 ....
-
-
to kainourgio kibotio eidi briskete se ekseliksi
leptomeries molis bro to antoistixo arfro sorry gia ta greek english
eimai se allo pc5Μ>5 ταχυτητες 6Μ>6 ταχυτητες
βρε γιαννη περπατητη τα χω βαλει ειδηΈχεις δίκιο! Τώρα τελευταία υπολειτουργώ λίγο...
Τεσπα
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας κύριε!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Πισωκίνητη 159 ....Αυτά είναι ωραία νέα!!
-
Θα γίνει τρελό γλέντι!
Θεωρείστε από τώρα τα αυτοκίνητα συλλεκτικά,καθώς θα είναι τα πρώτα πισωκίνητα της φίρμας μετά από 13 χρόνια...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θα γίνει τρελό γλέντι!Θεωρείστε από τώρα τα αυτοκίνητα συλλεκτικά,καθώς θα είναι τα πρώτα πισωκίνητα της φίρμας μετά από 13 χρόνια...
Επιτέλους Alfa Romeo απο τον παλιο καλο καιρο:yahoo:
-
εγω γιατι ειμαι τοσο απαισιοδοξος και δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα βγαλουν πισωκουνα
-
εγω γιατι ειμαι τοσο απαισιοδοξος και δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα βγαλουν πισωκουναγιατι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!!!..Είδωμεν...
-
εκτος απο την 8ψιτ
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εδω ντοκ κι εσυ?
κ ελεγα γιατι πεινασα ξαφνικα..ρε μαμακα νασο θα μου δημιουργησης κομπλεξ στο τελος
-
εγω απλα ηθελα να σχολιασω οτι 450 τουρμπισια αλογα απο 3.2 λιτρα θα ειναι πολυ νευρικα και η κλωτσια που θα σου ριχνουν στο στομαχι θα ειναι τρομακτικη. σιγουρα θα ειναι τρομερη εμπειρια αλλα μεγαλο σκαλοπατι πανε να ανεβουν και η εταιρεια δεν εχει εμπειρια με τοσο δυνατους κινητηρες... και πραγματικα δεν θελω να κανουν τοσο μεγαλα βηματα και να την πατησουν και μετα να αρχισει ο καθε μ......ς το κοντο του και το μακρυ του.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
εγω γιατι ειμαι τοσο απαισιοδοξος και δεν μπορω να το πιστεψω οτι θα βγαλουν πισωκουνα
γιατι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό!!!..Είδωμεν...
έτσι...
ο sakiss έχει κανένα νέο να μας πει? -
ΑLFA ROMEO FORUM