-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=1
έχουμε κι υψηλό μορφωτικό επίπεδο
-
Σήμερα το πρωί, χωρίς να έχω κάνει οτιδήποτε, το Hotmail μου ήταν 25 ΜΒ!
Δεν έχω κάνει τη διαδικασία αλλαγής διεύθυνσης, παραμένω δηλωμένος Ελλάδα. Λέτε να το κάνουν για όλους τους χρήστες, και ίσως σε λίγο να ανέβει στα 100 ΜΒ? -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Δεν έχω κάνει τη διαδικασία αλλαγής διεύθυνσης, παραμένω δηλωμένος Ελλάδα. Λέτε να το κάνουν για όλους τους χρήστες, και ίσως σε λίγο να ανέβει στα 100 ΜΒ?Κάνε την αλλαγή διεύθυνσης, εμείς έχουμε 250...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν έχω κάνει τη διαδικασία αλλαγής διεύθυνσης, παραμένω δηλωμένος Ελλάδα. Λέτε να το κάνουν για όλους τους χρήστες, και ίσως σε λίγο να ανέβει στα 100 ΜΒ?Κάνε την αλλαγή διεύθυνσης, εμείς έχουμε 250...
Κοίτα.... βασικά ψιλοβαριέμαι τόσο καιρό να το κάνω, μιας και αυτή τη διεύθυνση την έχω σχεδόν μόνο για επικοινωνία με κανέναν ΑΕ86άρη. Πόσοι νομίζεις οτι είμαστε;
Από 2 ΜΒ σε 25 είναι διαφορά!! Θα περιμένω μήπως το κάνουν 100 από μόνοι τους. Αλλιώς.... και πάλι δεν θα κάνω τίποτα! -
Ξέρει κανεις να μου πει που υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει τις ιντσες της τηλεόρασης και την απόσταση παρακολούθησης της?
Θέλω να δω στο νέο μου σπίτι μέχρι τι διάσταση μπορώ να βάλω. -
Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις πίνακες. Αυτόθα σε καλύψει απόλυτα. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να γκρεμίσεις 2-3 τοίχους.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις πίνακες. Αυτόθα σε καλύψει απόλυτα. Το πολύ πολύ να χρειαστεί να γκρεμίσεις 2-3 τοίχους.Πολύ μικρή, τσ,τσ,τσ.....
-
Τόσα χρόνια περίμενα να ανεβεί η χωρητικότητα του hotmail. Τώρα που σταμάτησα εντελώς να το χρησιμοποιώ, τώρα την ανέβασαν.
Α, και κάτι άλλο... Το 6310i επιδιορθώθηκε!
Αλλά έχασα όλες τις μνήμες...
Είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να το σώσω κι έτσι πέρασα από το 9βολτο στον Πειραιά. 15 λεπτά αργότερα και με 20 ευρώ λιγότερα στην τσέπη είχα ένα πλήρως λειτουργικό 6310i ξανά. Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με την εγκατάσταση του νέου firmware.
Η Alpha Copy αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την κακή της λειτουργία.
-
Κώστα, το περασμένο Σάββατο ήμουν καλεσμένος σε ειδική παρουσίαση (πρώτη πανελλαδικά) των νέων υβριδικών (τεχνολογίας D-ILA) JVC. Οι διαστάσεις τους: 70 και 56 ιντσών αντίστοιχα. Ανάμεσά τους είχαν και μια νέα 32 ιντσών η οποία έμοιαζε με μόνιτορ υπολογιστή...
Γενικά μου άφησαν καλές εντυπώσεις, τόσο σε τηλεοπτικό σήμα όσο και σε σήμα από dvd/xbox και high definition (d-theater). Και οι τιμές τους δεν είναι κακές (τηρουμένων των αναλογιών).
Βέβαια η μεγάλη, στις 70 ίντσες, φλερτάρει επικίνδυνα και με βιντεοπροβολείς ...
-
Στην ερώτηση μου, έχει κάνει απάντηση?
-
Κοίτα, αν πάρεις LCD η κούραση από την τηλεθέαση θα είναι ελάχιστη σε σχέση με αυτή που θα έχεις με κάποιο μπαούλο, έστω και των 100 Hz.
Με μια 32άρα μπαούλο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στα 2,5-3 μέτρα.
Αν σκοπεύεις να πάρεις κάποιο τέρας των 40τόσων ιντσών, καλύτερα να τη δεις σε λειτουργία και να διαπιστώσεις ο ίδιος (είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα) πως σου φαίνεται να παρακολουθείς από κάποια απόσταση της επιλογής σου. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει κανεις να μου πει που υπάρχει κάποιος πίνακας που να αναφέρει τις ιντσες της τηλεόρασης και την απόσταση παρακολούθησης της?
Θέλω να δω στο νέο μου σπίτι μέχρι τι διάσταση μπορώ να βάλω.Στο περίπου η διαγώνιος της Χ 4
-
πρόγραμμα για να κάνω capture screenshots σε video υπάρχει εάν είναι δυνατόν δωρεάν ή 'δωρεάν'...?
-
Με το Power DVD μπορείς να κάνεις capture.
Και με τα Windows επίσης, το Print Screen δεν είναι εκεί μόνο για ιστορικούς λόγους.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και με τα Windows επίσης, το Print Screen δεν είναι εκεί μόνο για ιστορικούς λόγους.
Ιστορικέ...με το print screen δεν μπορείς να κάνεις σε ΒΙΝΤΕΟ!
-
Εξαρτάται τη rendered χρησιμοποιεί ο media player που χρησιμοποιείς. Π.χ. με το άψογο Media Player Classic μπορείς να κάνεις άνετα print screen σε avi, dvd κ.λ.π. αν επιλέξεις WMV9 renderer...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εξαρτάται τη rendered χρησιμοποιεί ο media player που χρησιμοποιείς. Π.χ. με το άψογο Media Player Classic μπορείς να κάνεις άνετα print screen σε avi, dvd κ.λ.π. αν επιλέξεις WMV9 renderer...Media Player Classic uber alles!
Παίζει τα πάντα και είναι πανάλαφρο, ούτε καν Install δεν θέλει! -
Βρε σεις, capture VIDEO θέλει να κάνει ο άνθρωπος, όχι στατική εικόνα
Εγώ μόνο το FRAPS ξέρω, αλλά 'δωρε'αν' γιοκ
-
Capture SCREENSHOTS σε βίντεο γράφει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Capture SCREENSHOTS σε βίντεο γράφει.Α ναι; Σόρυ δεν τον πρόσεξα :shy: Τότε MPC όπως πολυ σωστά προτάθηκε ήδη
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#5]