May 18, 2006, 12:50 PM

Οντως η ιδεα του Χριστου Παπαπχριστοπουλου,ειναι πιο ενδεδειγμενη.
Ειναι πιο καλο να στελνεις μηνυματα που θες.
Οπως περιπου γινεται απο εδω μεσα,μονο που εδω δεν ειναι τοσο δημοσιο.

Οσο για την ανακοινωση του ΣΟΑΑ.... ....
Λογικη συνεχεια της ανακοινωσης της ΕΘΕΑ θα ελεγα....

'Με την ελπίδα ότι η ΕΘΕΑ θα πάρει αποφάσεις και θα λάβει μέτρα πραγματικής αντιμετώπισης του προβλήματος, τέτοια που θα άρουν τις επιφυλάξεις μας, το Δ.Σ. του συλλογικού οργάνου των οδηγών θα περιμένει να λάβει γνώση των αποφάσεων της ΕΘΕΑ , θα τις αξιολογήσει και αφού ενημερώσει όλους τους οδηγούς αγώνων αυτοκινήτου και λάβει υπόψη του τις απόψεις των, θα καθορίσει την περαιτέρω στάση των οδηγών στις όποιες αποφάσεις της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ σχετικά με το πρόβλημα της ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων αυτοκινήτου'

πολυ 'θα' βρε παιδια.....

Προς το παρον 'θα'β.....

ΥΓ.
Τις παραλειψεις που εγραψα εγω και αλλοι εδω και αλλου,δεν τις ανακοινωνετε στους οδηγους σας ,ομως...
Μηπως θα επρεπε?
Μηπως ετσι θα τα γνωριζαν πολλοι περισσοτεροι,για να ξερουν οτι πρεπει να προσεχουν τον εαυτο τους πολυ περισσοτερο,ενω αντιθετα νομιζουν πολλοι οτι τα μετρα ασφαλειας των αγωνων ειναι πληρη,οι κριτες εκπαιδευμενοι,οι γιατροι απικο σε καθε ειδικη,και αλλα πολλα ,τα οποια δεν πολυισχυουν??

ΥΓ.1 Το ευχολογιο που ελεγα πριν 'παμε προς το καλυτερο'....αρχιζω και το βλεπω....ηδη απο τοσο νωρις....

ΥΓ.2 'Ειμαι' μελος στον ΣΟΑΑ,για αυτο και απαιτω,παρατηρω,ρωταω!
Οπως 'ειμαι' οδηγος με λισανς ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ και για αυτο θα ηθελα να τηρουνται οι κανονες που αυτοι(ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ)'μου' υποσχονται σε βιβλια της χρονιας,κανονες ΦΙΑ,κλπ....