-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Λάθος-λάθος!!!!!! Μη βαράτε
Δεν το πρόσεξα!!!!!Δεν βαράω. Απλά μου το θύμισες και τα ξαναπήρα στο κρανίο με το θέμα..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λάθος-λάθος!!!!!! Μη βαράτε
Δεν το πρόσεξα!!!!!Δεν βαράω. Απλά μου το θύμισες και τα ξαναπήρα στο κρανίο με το θέμα..
Ζηλευεις που δεν εχεις?
-
Που δεν έχω φόρεμα Jean Paul Gaultier που να κοστίζει 170 χιλιάρικα? ΟΧΙ.
Που δεν έχω 170 χιλιάρικα να σπαταλήσω? ΝΑΙ! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατί δε νομίζω να πιστεύει κανείς εδώ μέσα ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει για δεύτερη και μάλιστα συνεχόμενη, φορά τη νίκη σε αυτό το διαγωνισμό η Ελλαδα.
....μπορεί η Κύμης να είναι κλειστή για τη eurovision αλλά εγώ θα είμαι στη Κύμη και θα απολαμβάνω. Όσοι κατοικούν εκεί γύρω, μεγάλη υπομονή.Παρά την όλη κατινιά και trash euro-κατάσταση το όλο θέμα αποτελεί καλή διαφήμιση για την Ελλάδα και σε καλή εποχή για να κλείσουν οι τουρίστες τυχόν κενά σε ξενοδοχεία κλπ για το καλοκαίρι.
Το αν η Ελλάδα θα ξανανικήσει ή όχι είναι δευτερεύον, μακάρι να νικήσει και είναι καλό που φαίνεται ότι μπορεί αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Το όσοι κατοικούν γύρω εννοείς στην Κύμης ή στην Κύμη? Γιατί αν εννοείς μόνο την Κύμης κάνεις λάθος. Και οι κάτοικοι της Κύμης ταλαιπωρούνται το ΣΚ της ανάβασης.... Απλά κάποιοι περνάνε ωραία και κάποιοι τα οικονομάνε. Όμως όπως όλα τα πράγματα στην Ελλάδα δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα δικά μας, μόνο τα καλά αλλά όχι τα κακά, κάποιοι πρέπει να τα υποστούν αυτά είτε λέγονται χωματερές, είτε κυκλοφοριακό στο ΟΑΚΑ είτε πρόβλημα παρκαρίσματος αν ανοίξει σταθμός μετρό κοντά σου κοκ.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Παρά την όλη κατινιά και trash euro-κατάσταση το όλο θέμα αποτελεί καλή διαφήμιση για την Ελλάδα και σε καλή εποχή για να κλείσουν οι τουρίστες τυχόν κενά σε ξενοδοχεία κλπ για το καλοκαίρι.Ναι η Eurovison θα φέρει σίγουρα πολλούς τουρίστες, όπως και οι Ολυμπιακοί. Δεν θα πάνε στην Τουρκία ή την Ισπανία οι τουρίστες που θα τους στοιχίσει τα μισά χρήματα, θα έρθουν εδώ επείδη είδαν στην Eurovision την Βίσσυ και θέλουν να πάνε να την ακούσουν και απο κοντά στο Fever.
Για άλλη μια φορα θα το πώ: Ελπίζω να πιάσουμε πάτο για να γλυτώσουμε του χρόνου κάποιες δεκάδες εκατομύρια που στοιχίζει αυτό το καραγκιοζιλίκι.
p.s: Δεν σου κάνω επίθεση απλώς δεν μπορώ να ακούω άλλο οτι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει σε κάτι.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Ναι η Eurovison θα φέρει σίγουρα πολλούς τουρίστες, όπως και οι Ολυμπιακοί. Δεν θα πάνε στην Τουρκία ή την Ισπανία οι τουρίστες που θα τους στοιχίσει τα μισά χρήματα, θα έρθουν εδώ επείδη είδαν στην Eurovision την Βίσσυ και θέλουν να πάνε να την ακούσουν και απο κοντά στο Fever.Για άλλη μια φορα θα το πώ: Ελπίζω να πιάσουμε πάτο για να γλυτώσουμε του χρόνου κάποιες δεκάδες εκατομύρια που στοιχίζει αυτό το καραγκιοζιλίκι.
p.s: Δεν σου κάνω επίθεση απλώς δεν μπορώ να ακούω άλλο οτι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει σε κάτι.
Μια μεγάλη διεθνής διοργάνωση όλο και κάποιο όφελος θα φέρει στη διοργανώτρια χώρα. Ισως πολύ μακροπρόθεσμο και ίσως και να μην αξίζει τα λεφτά που θα δαπανηθούν. Αλλά το γεγονός ότι η θεματολογία της διοργάνωσης δε μας αφορά ή δε μας αρέσει, δε μειώνει το όποιο όφελος. Αντίστοιχα, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς τι όφελος έχουμε από το Ακρόπολις κάθε χρόνο, ή από την ενδεχόμενη διεξαγωγή αγώνα F1 στην Ελλάδα, για την οποία πολλοί εδώ μέσα παρακαλάνε.
Επίσης θεωρώ ότι το να *ελπίζεις *η χώρα σου να πιάσει πάτο σε μια διεθνή διοργάνωση, είτε είναι η ολυμπιάδα μαθηματικών, είτε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, είτε ο παγκόσμιος διαγωνισμός καρπουζοφαγίας, είναι τουλάχιστο μίζερο, και ενδεικτικό μιας αντίληψης που δε βοηθάει τη χώρα να πάει μπροστά.
Κατά τα άλλα συμμερίζομαι απόλυτα την απογοήτευση για τα χρήματα και την προβολή που λαμβάνει αυτή η διοργάνωση.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Επίσης θεωρώ ότι το να *ελπίζεις *η χώρα σου να πιάσει πάτο σε μια διεθνή διοργάνωση, είτε είναι η ολυμπιάδα μαθηματικών, είτε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, είτε ο παγκόσμιος διαγωνισμός καρπουζοφαγίας, είναι τουλάχιστο μίζερο, και ενδεικτικό μιας αντίληψης που δε βοηθάει τη χώρα να πάει μπροστά.Με την ίδια λογική αν η Στέλλα Μπεζεντάκου αποφάσιζε να ξεκινήσει διεθνή καριέρα με σκοπό την προβολή της χώρας μας και έμεις την κράζαμε δεν θα βοηθούσαμε την χώρα να πάει μπροστά και θα είμασταν μίζεροι;
-
Επίσης θεωρώ ότι το να *ελπίζεις *η χώρα σου να πιάσει πάτο σε μια διεθνή διοργάνωση, είτε είναι η ολυμπιάδα μαθηματικών, είτε το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, είτε ο παγκόσμιος διαγωνισμός καρπουζοφαγίας, είναι τουλάχιστο μίζερο, και ενδεικτικό μιας αντίληψης που δε βοηθάει τη χώρα να πάει μπροστά.
Με την ίδια λογική αν η Στέλλα Μπεζεντάκου αποφάσιζε να ξεκινήσει διεθνή καριέρα με σκοπό την προβολή της χώρας μας και έμεις την κράζαμε δεν θα βοηθούσαμε την χώρα να πάει μπροστά και θα είμασταν μίζεροι;
Υπάρχει νομίζω μια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σε μια χώρα που συμμετέχει σε μια διεθνή διοργάνωση, και σε ένα άτομο που κάνει 'διεθνή καριέρα' σε οποιοδήποτε τομέα. Στη δεύτερη περίπτωση το άτομο εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνο. Υπό αυτή την έννοια, για να απαντήσω στο ερώτημά σου, εγώ δε θα έκραζα κανέναν, γιατί θέλω όλοι οι άνθρωποι να πετυχαίνουν σε αυτό που κάνουν. Απλά από τη στιγμή που το ποιον της κυρίας αυτής δε με αφορά, δε θα έδινα σημασία.
-
Δεν ξανακανω το λάθος να βαλω τηλεοραση μετα το γραφειο γυριζοντας σπίτι...
Ειχε στον Αλφα στιγμιοτυπα από τις προβες για την τελετη εναρξης Ηταν κατι τυποι με χλαμυδες ντυμενοι αρχαιοι και τραγουδούσαν 'Α, α, Τζεγκις χαν...'
Σα να βλέπω απόσπασμα από το κλουβι με τις τρελές γυρισμενο στο μπλου οϊστερ:ysterical:
Τί κιτσαρία παναγια μουΘα πεθανω, λεμεεεεεεε
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλά εγω με κατι τετοια ντρεπομαι που φερω την υπηκοοτητα του Ελληνα, οχι να 'μαι και περηφανος...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν ξανακανω το λάθος να βαλω τηλεοραση μετα το γραφειο γυριζοντας σπίτι...
Ειχε στον Αλφα στιγμιοτυπα από τις προβες για την τελετη εναρξης Ηταν κατι τυποι με χλαμυδες ντυμενοι αρχαιοι και τραγουδούσαν 'Α, α, Τζεγκις χαν...'
Σα να βλέπω απόσπασμα από το κλουβι με τις τρελές γυρισμενο στο μπλου οϊστερ:ysterical:
Τί κιτσαρία παναγια μουΘα πεθανω, λεμεεεεεεε
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλά εγω με κατι τετοια ντρεπομαι που φερω την υπηκοοτητα του Ελληνα, οχι να 'μαι και περηφανος...
+1
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙΤΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!
-
p.s: .............. απλώς δεν μπορώ να ακούω άλλο οτι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει σε κάτι.
Κι όμως θα βοηθήσει στο ξεχείλωμα της τσέπης των εμπλεκόμενων.
-
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΟΙ LORDI ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Τα καλά τέρατα κατάφεραν και μπήκαν στον τελικό διαπλέοντας μια θάλασσα από μπούτια και περνώντας ανάμεσα από τις συμπληγάδες των βυζόμπαλων της Αννέτ την οποία και απέκλεισαν! Απίστευτο.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΟΙ LORDI ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΤα καλά τέρατα κατάφεραν και μπήκαν στον τελικό διαπλέοντας μια θάλασσα από μπούτια και περνώντας ανάμεσα από τις συμπληγάδες των βυζόμπαλων της Αννέτ την οποία και απέκλεισαν! Απίστευτο.
ολοι ψηφιστε τους αυθεντικους γαλανολευκους!!!!
ειναι τρελα!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ, ΟΙ LORDI ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΤα καλά τέρατα κατάφεραν και μπήκαν στον τελικό διαπλέοντας μια θάλασσα από μπούτια και περνώντας ανάμεσα από τις συμπληγάδες των βυζόμπαλων της Αννέτ την οποία και απέκλεισαν! Απίστευτο.
+1
ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!
ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ - ΨΗΦΙΣΤΕ !!!!!!
-
Lordi και τα μυαλά στα κάγκελα!
Εννοείται οτι εγώ και όσοι ξέρω αυτούς θα ψηφίσουν...
-
Παντως εγω χθες την ειδα τη eurovission.
Συμπερασμα , αλλοι το εχουν παρει πολυ σοβαρα αλλοι συνειδητα κανουν χαβαλε και ειναι χαλαροτερη του χαλαρου.... τρανταχτα παραδειγματα οι Φινλανδοι που βγηκαν ευτυχως αργα μην τρομαξουν και τα ανηλικα και οι Λιθουανοι οι οποιοι μου αρεσαν περισσοτερο απο ολους, που στηθηκαν 5 -6 μαντραχαλοι κοστουμαρισμενοι και λεγαν και ματαλεγαν τον εξης στιχοι 'We are the winner of eurovission' και μονο αυτο και ολα τα λεφτα ηταν η κριση που επαθε ο καραφλας...... και αυτο ιπερασαν στον τελικο.
Απορω με μερικους που τα περνουν στα σοβαρα, προτιμω τους χαβαλεδες....ταιριαζουν καλυτερα στο ολο κλιμα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
και οι Λιθουανοι οι οποιοι μου αρεσαν περισσοτερο απο ολους, που στηθηκαν 5 -6 μαντραχαλοι κοστουμαρισμενοι και λεγαν και ματαλεγαν τον εξης στιχοι 'We are the winner of eurovission' και μονο αυτο και ολα τα λεφτα ηταν η κριση που επαθε ο καραφλας......+1
Ήταν εξαιρετικοί -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Παντως εγω χθες την ειδα τη eurovission.Συμπερασμα , αλλοι το εχουν παρει πολυ σοβαρα αλλοι συνειδητα κανουν χαβαλε και ειναι χαλαροτερη του χαλαρου.... τρανταχτα παραδειγματα οι Φινλανδοι που βγηκαν ευτυχως αργα μην τρομαξουν και τα ανηλικα και οι Λιθουανοι οι οποιοι μου αρεσαν περισσοτερο απο ολους, που στηθηκαν 5 -6 μαντραχαλοι κοστουμαρισμενοι και λεγαν και ματαλεγαν τον εξης στιχοι 'We are the winner of eurovission' και μονο αυτο και ολα τα λεφτα ηταν η κριση που επαθε ο καραφλας...... και αυτο ιπερασαν στον τελικο.
Απορω με μερικους που τα περνουν στα σοβαρα, προτιμω τους χαβαλεδες....ταιριαζουν καλυτερα στο ολο κλιμα.
+1
-
Lordi κι από εμένα! Άλλωστε, και λόγω Mika και Kimi, υπάρχει μία συμπάθεια προς την έτερη γαλανόλευκη σημαία!
-
Το είδα κι εγώ χτες...!! Το επίπεδο είναι επισήμως υπό το μηδέν πλέον
Αν ήταν να πάρω το contest σοβαρά, τότε θα ψήφιζα Βοσνία-Εζεργοβίνη. Μου άρεσε πολύ το τραγουδάκι αυτό. Ethnik στοιχεία, φοβερή ενορχήστρωση και σεμνή παρουσία!
Αν είναι να το πάρω στο χαβαλέ, τότε Lordi!!
Οι Λιθουανοί το ΠΑΡΑΠΗΡΑΝ στο χαβαλέ ρε παιδί μου...Δε θα εκπλαγώ όμως αν πλασαριστούν ψηλά!
Euro-vissi-on 2006