-
Τι έπαθες βρε Kid; Κρύωσες από τα παγωτά;
Περαστικά!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπίτι και άρρωστος..περαστικα my boy!!!
-
Δεν ξέρω, από χθες το βράδυ έχω λίγο πυρετό (μόλις 38) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Γιατρέ με τι να χαπακωθώ?
Εν τω μεταξύ, με πήρε ο ύπνος μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, ξύπνησα στο ημίχρονο, και ξανακοιμήθηκα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο.
Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που δεν βλέπω τον τελικό..
Ευχαριστώ για τα περαστικά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ελπίζω να καταφέρω να διαβάσω και καμιά σελίδα....
Από το φόρουμ;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω, από χθες το βράδυ έχω λίγο πυρετό (μόλις 38) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Γιατρέ με τι να χαπακωθώ?Εν τω μεταξύ, με πήρε ο ύπνος μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, ξύπνησα στο ημίχρονο, και ξανακοιμήθηκα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο.
ευτυχως...αμα ειναι να κοιμασαι οσο πιο συχνα μπορεις!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ελπίζω να καταφέρω να διαβάσω και καμιά σελίδα....
Από το φόρουμ;
Εχχχμμμ...γκουχ!
Εεεε...Βασικά παθολογία έλεγα, αλλά από το τίποτα, καλό είναι και το φόρουμ!
-
Kid
Περαστικά ρε Kido!!
Αντε ρε! τοσους γιατρούς έχουμε εδω μέσα, βοηθάτε το παιδί!
-
KidΠεραστικά ρε Kido!!
Προσπαθούμε!
4TF-live date-health center το χουμε κάνει εδώ μέσα!
-
Να μαι και εγώ... Περστικά kid! πιες κανένα ζεστό που θα λεγε και η γιαγιά μου...
-
KidΠεραστικά ρε Kido!!
Οι πρώτες ιατρικές συμβουλές ήδη δώθηκαν..
-
Περαστικά σου μικρέ .....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Περαστικά σου μικρέ .....Ευχαριστώ μεγάλη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω, από χθες το βράδυ έχω λίγο πυρετό (μόλις 38) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Γιατρέ με τι να χαπακωθώ?Εν τω μεταξύ, με πήρε ο ύπνος μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, ξύπνησα στο ημίχρονο, και ξανακοιμήθηκα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο.
Περαστικά???
Drop dead ρε! Άμα τρέφεσαι με ουίσκι και κοιμάσαι 7-11 το πρωί, καλά να πάθεις! -
Μην είσαι ματιασμένος βρε???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ξέρω, από χθες το βράδυ έχω λίγο πυρετό (μόλις 38) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.. Γιατρέ με τι να χαπακωθώ?
Εν τω μεταξύ, με πήρε ο ύπνος μόλις ξεκίνησε ο αγώνας, ξύπνησα στο ημίχρονο, και ξανακοιμήθηκα μόλις ξεκίνησε το δεύτερο.
Περαστικά???
Drop dead ρε! Άμα τρέφεσαι με ουίσκι και κοιμάσαι 7-11 το πρωί, καλά να πάθεις!Χμ, ο κύριος moderator μου κάνει προσωπική επίθεση, απαιτώ να γίνει ban.
Πάντως είμαι καλά, χωρίς πυρετό και έτοιμος να βγω να πάω για καφέ.. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περαστικά???
Drop dead ρε! Άμα τρέφεσαι με ουίσκι και κοιμάσαι 7-11 το πρωί, καλά να πάθεις!Χμ, ο κύριος moderator μου κάνει προσωπική επίθεση, απαιτώ να γίνει ban.
Πάντως είμαι καλά, χωρίς πυρετό και έτοιμος να βγω να πάω για καφέ.. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις..
Εύχομαι ο καφές να έχει μισό μπουκάλι μέσα!
-
Τον προτιμάω με
Τρέχα τώρα στην δουλειά σου παλιοεμπαθή τύπε!
-
δοκιμαστε χωριατικο ψωμί΄(γωνια) με τυρι φετα και μερικες σταγονες ταμπασκο απο πανω.. εξαιρετικος μεζες, αυτο τρωω τωρα.
επίσης ταμπασκο σε μακαροναδα με καθε κοκκινη σαλτσα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
επίσης ταμπασκο σε μακαροναδα με καθε κοκκινη σαλτσα... -
edit [Krusenstern] Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]