-
subaru legacy..
a. πανεμορφο
β. πολυ καλο μοτερ
γ. δε σπαει δε χαλαει με τιποτα
δ. τετρακινηση
ε. θα σε κοτανε ολοι γιατι κανενας δε το εχει.... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Passat
Μα τι είπα μόλις τώρα
Αν χρειάζεσαι τετρακίνηση ( ξέρεις κανα χιονοδρομικό, περιοχή που χιονίζει τότε να πάς για το Skoda, αλλιώς Passat ( ) είναι πιστεύω η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή στην κατηγορια.+1
Εκτός ψηφοφορίας, Legacy.-
-
Aν βάλεις το legacy μέσα το ψηφίζω με κλειστά μάτια. Το έχω κάνει τεστ τότε που έψαχνα (και ψάχνω ακόμη) την κατηγορία αυτή και έχει άλλη αίσθηση συν την τετρακίνηση (την πραγματική)! Από εξοπλισμό έχει τα πάντα, αλλά θα σου έρθει λίγο παραπάνω από τα 30Κ που έχεις βάλει όριο. Μ'αρέσει επίσης επειδή δεν κυκλοφορεί σχεδόν καθόλου και έτσι νοιώθεις μια μοναδικότητα . http://www.subaru-global.com/about/ente ... apers.html
Για τις επιλογές που αναφέρεις Passat. Mε τα ίδια χρήματα με το Sub παίρνεις και την 4κίνηση.
ΥΓ Γιατί πάντα οι προτάσεις είναι πάνω από το όριο που θέτουν οι υποψήφιοι αγοραστές?
-
Ωραίο το legacy.
Υπάρχει και το Accord όμως. Ή το Accord Tourer. -
Κι εγώ νομίζω οτι πρέπει να δεις και το Legacy. Αλλιώς, Octavia
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Γιατί πάντα οι προτάσεις είναι πάνω από το όριο που θέτουν οι υποψήφιοι αγοραστές?
και πάντα μπαίνουν κι άλλα αυτοκίνητα που είτε δεν υπάρχουν (Octavia 4x4 TFSI) είτε που δεν είναι στην ψηφορορία
Εκτός από το Legacy και το Passat Station στα σπάνια πουλιά κατατάσσεται
για πολυμορφικό -μιας και συζητάμε για χώρους και γι'άλλα αυτοκίνητα - δεν τίθεται θέμα;
-
- Passat Variant (για χωρους - απειρους με μια πρωτη ματια )
- Volvo V50 (για εμφανιση + οτι δεν ανεβαινεις στα 2 λιτρα με ο,τι αυτο συνεπάγεται )
Ολα της ψηφοφοριας ειναι καλά, πάντως
-
να σταθω στο οτι φευγεις απο το α3....
τα σενταν δεν εχουν και πολυ σχεση με τα στεησον..
-
Εγώ θα πήγαινα στο Saab.....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να σταθω στο οτι φευγεις απο το α3....τα σενταν δεν εχουν και πολυ σχεση με τα στεησον..
Να το προχωρήσω;
Θα το προχωρήσω
Φίλε όπως έγραψες σε προηγούμενο ποστ σου οι αυξημένες οικογενειακές ανάγκες σου περισσότερο αφορμή αποτελούν,αφού αυτό που σε τρώει στην ουσία είναι ο χλιαρός κινητήρας του Α3.
Προσωπικά το θεωρώ λάθος επιλογή το στέισον.Τουλάχιστον οπτικά θα ξενερώσεις σε ελάχιστο χρονικό διάστημα(εκτός αν υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο.)Αλλά και από πλευράς ουσίας πρέπει να το ψάξεις καλά τί ανάγκες χώρου έχεις πριν αποφασίσεις για στέισον.Το να πας μια φορά το χρόνο 2 ποδήλατα στο χωριό σου για παράδειγμα δεν αποτελεί λόγο για μένα.Προτείνω octavia5 RS.
-
απλα θα πρεπει να δεις τι αναγκες εχεις γιατι 6αρι σενταν και πασσατ στεησον εχουν καποιες διαφορες...
-
Ψήφισα Volvo. Πιστεύω ότι το V50 είναι πανέμορφο... με πολλές κρυφές χάρες.
-
Εγω πάλι είναι η αλήθεια θα προτιμούσα αν ήμουν στην θέση του φίλου μας το Renault Laguna 2.0T 170ps και μάλιστα στην έκδοση Station Wagon η οποία είναι και από τα ομορφότερα SW.
Η μία και μόνη έκδοση έχει βασική τιμή 27000 € και διαθέτει μπλιμπλίκια που άλλοι θα κάνουν χρόνια να τα δούν. Σημειώστε κάρτα και μπουτόν εκκίνησης,αυτόματο χειρόφρενο και .... επιδόσειςΌλα τα παραπάνω βέβαια αν ήμουν στην θέση του φίλου μας !!!
-
Πάντως μια και μιλάμε για μπλιμπλίκια, το v50 στην έκδοση Summum με 29000 ευρόπουλα, έχει τρελό εξοπλισμό (δέρματα με μνήμες, xenon κλπ)
-
[quote='dimman']Εγω πάλι είναι η αλήθεια θα προτιμούσα αν ήμουν στην θέση του φίλου μας το Renault Laguna 2.0T 170ps και μάλιστα στην έκδοση Station Wagon η οποία είναι και από τα ομορφότερα SW.
Η μία και μόνη έκδοση έχει βασική τιμή 27000 -
οτι μπορει να παθει καθε λαγκουνα και καθε τετοιο μοντελο...παντως ο κινητηρας ειναι εξαιρετικος...
-
octavia5 RS combi ! ! !
κορυφαια αγορα σ'αυτα τα λεφτα,
http://64.233.179.104/translate_c?hl=en ... 26type%3Dc
-
Εγω, ως κομπλεξικος, δεν θα επαιρνα σκοντα αλλα σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη απο αυτα που εχεις γαι επιλογη.
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
octavia5 RS combi ! ! !κορυφαια αγορα σ'αυτα τα λεφτα,
http://64.233.179.104/translate_c?hl=en ... 26type%3Dc
Εν μέρει συμφωνώ αλλά ο 'άλλος' ακούει ... Skoda
-
Καταρχην το 9-3 εχει τραγικους εσωτερικους χωρους,για την κατηγορια του και ιδιως για τους πισω. Ασε που το 1,8 με τα 122 ειναι λιγα για αυτο το αμαξι.
Το Οκταβια βασιζαται στο πατωμα του Γκολφ. Αρα, εσωτερικα ναι μεν ειναι ευρυχωρο αλλα Πασσατ δεν ειναι. Εχει βεβαια τεραστιο πορτ-μπαγκαζ.
Κατα τα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο αυτοκινητο.
Το Πασσατ ειναι τεραστιο, ποιοτικο και το 2λιτρο με τα 150 τραβαει μια χαρα.
laguna θα σου προτεινουν μονο οσοι την εχουν...εγω δεν θα την επαιρνα παντως χωρις να σημαινει και τιποτα αυτο.
Το Βολβο ενω δειχνει μικρο ειναι τοσο εξυπνα διαμορφωμενο που στην πραγματικοτητα ειναι αρκετα μεγαλο. Βεβαια, ουτε αυτο δεν ειναι Πασσατ σε χωρους.
Ομως, ποιοτικα αν μπεις στο Βολβο και μετα πας να δεις τα αλλα θα σου φαινονται Cinquecento...
Το 6αρι το γουσταρω πολυ
Εγω θα ημουν μεταξυ Βολβο, Πασσατ και 6.
(Καλυτερη χρηματοδοτηση εχει το Βολβο)
Nα το δώσω το ρολόι;;;; Και να πάρω κομπολόι;;;;;