-
O λόγος για να μην ανέβει κάποιος κυβικά είναι ο φόρος που είναι 12% για 1,4 πάει 20% για 1,6 και φτάνει 30% για 1,8.
Εγώ αυτό που ελπίζω από το Κόρσα είναι να είναι ένα μικρό Άστρα και σε ποιότητα. Ειδικά με τιμές μόνο 15% κάτω από το Άστρα νομίζω αυτό θα ήταν εφικτό και ο ανταγωνισμός θα πήγαινε αδιάβαστος. Από τις φωτογραφίες όμως τα πλαστικά φαίνονται σκληρά και η πόρτα μάλλον αντίστοιχη των παλαιότερων Κόρσα.
Για να δούμε όμως... θα κάνει η Όπελ πρώτη την υπέρβαση?
-
-
Ωραίο είναι. Χειριστήρια από astra σε πιο ζωηρούς χρωματισμούς. Νεανικό εσωτερικό. 6 αερόσακοι. Πολύ μικρό το πίσω τζάμι του 3θυρου, ελπίζω να είναι πιο μεγάλο του 5θυρου (είδα πίσω επιβάτη σε GTC που έμοιαζε με τον Κολοκοτρώνη στη φυλακή έτσι χωμένος που ήταν). Ποτηροθήκες γιοκ; Στενό κατώφλι φόρτωσης, αλλά δεν ενοχλεί αυτό σε αυτοκίνητο πόλης.
-
Είνα από τα λίγα που νομίζω οτι το 5πορτο μου αρέσει πιο πολύ....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χειριστήρια από astra σε πιο ζωηρούς χρωματισμούς.Νομίζω πως τα ζωηρά χρώματα στα χειριστήρια είναι... φωτισμός.
-
Ναι φωτισμός είναι.
http://www.km77.com/marcas/opel/2007/co ... gra/35.asp
http://www.km77.com/marcas/opel/2007/co ... gra/37.asp
http://www.km77.com/marcas/opel/2007/co ... gra/10.asp -
Εξωτερικά πάρα πολύ ωραίο...Πολύ με άρεσε...
Εσωτερικά όχι τόσο, λίγο copy-paste από το προηγούμενο, που δεν ήταν και ότι πιο ευφάνταστο, αλλά λίγο θα με ενδιέφερε το ταμπλό ούτως ή άλλως σε αυτό το αυτοκίνητο.
Χώρους φαντάζομαι θα έχει, ελπίζω να μην το πνίξουν στις επιδόσεις του, καλή κατανάλωση λογικά με τον Twinport...τι μένει; Τιμές (τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, αρχικά θα είναι ακριβό πιστεύω) και οδική συμπεριφορά (μακάρι...).
-
δεν μου αρεσε καθολου. μου θυμιζει Astra και ειναι αισχος.
edit: βασικα μου σπαει τα νευρα.
-
Πρώτα να το δούμε από κοντά ...από τις φωτό ψιλο-αίσχος είναι.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Χειριστήρια από astra σε πιο ζωηρούς χρωματισμούς.
Νομίζω πως τα ζωηρά χρώματα στα χειριστήρια είναι... φωτισμός.
Είπα εγώ το αντίθετο; Ο συγκεκριμένος έντονος φωτισμός στο μεσαίο χειριστήριο του ηχοσυστήματος, στο μεσαίο του κλιματισμού και στα χειριστήρια των παραθύρων δεν υπάρχει στα astra. Είναι προσθήκη που βλέπω πρώτη φορά στο corsa.
-
Ά! Το νέο Clio... Συγγνώμη το νέο Corsa ήθελα να πώ...
-
ωραίότατο μοιάζει με το GTC και ακολουθεί το σχέδιο
-
κοίτα να δείς που (ποιός) η OPEL αρχίζει και βάζει τα γυαλιά σε άλλους κατασκευαστές απο θέμα design..!!
-
Ο χρήστης face έγραψε:
κοίτα να δείς που (ποιός) η OPEL αρχίζει και βάζει τα γυαλιά σε άλλους κατασκευαστές απο θέμα design..!!Συγνώμη αλλά ακολουθεί καθαρά τις γραμμές του Clio III ...το οποίο όλοι έκραζαν εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κοίτα να δείς που (ποιός) η OPEL αρχίζει και βάζει τα γυαλιά σε άλλους κατασκευαστές απο θέμα design..!!
Συγνώμη αλλά ακολουθεί καθαρά τις γραμμές του Clio III ...το οποίο όλοι έκραζαν εδώ μέσα...
Συγνώμη και απο μένα, αλλα απο αυτη την φωτο δεν εχει καμία σχέση με ατζούμπαλα τετράτροχα!!
-
@elteo: το Clio III όμως δεν βασίζεται σε ιταλικο πάτωμα, οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης...
(προφανώς και αστειεύομαι και το Corsa προφανώς αντιγράφει το Clio...)
-
Ωπα το Corsa....
Οk Opel, u got my attention..... finally....
Πωπωωωωωω.... βλεπω σκληρη μαχη μεταξυ Punto - Corsa... Πολυ ομορφο το Corsa και φαινεται να εχει και ποιο καλη απτη ποιοτητα. Μπραβο η Opel.... αμα το δωσει και με τον 1600αρι.... τον απλο, θαααααααα το σκεφτω
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Συγνώμη αλλά ακολουθεί καθαρά τις γραμμές του Clio III ...το οποίο όλοι έκραζαν εδώ μέσα...
Συγνώμη και απο μένα, αλλα απο αυτη την φωτο δεν εχει καμία σχέση με ατζούμπαλα τετράτροχα!!
μαύρα γυαλιά φοράααωωω...
δεν βλέπεις εσύ δηλ ομοιότητες στις γραμμές (άσε τα φώτα)...
μερικές φορές φαίνεται καθαρά η εμπάθεια κάποιων με κάποιες συγκεκριμένες μάρκες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαύρα γυαλιά φοράααωωω...
δεν βλέπεις εσύ δηλ ομοιότητες στις γραμμές (άσε τα φώτα)...
μερικές φορές φαίνεται καθαρά η εμπάθεια κάποιων με κάποιες συγκεκριμένες μάρκες...
Έχεις δίκιο...Σαφώς τα ιταλικά πάνε πακέτο με την opel...!!..
Φίλε μου, εγώ τα opel μια ζωή τα σιχαινόμουνα (εκτος calibra και speedster)....Απο τότε που βγήκε το Astra και μετα απο το test drive me to OPC άρχίζω να αλλάζω γνώμη...
Ποιές μάρκες δεν καταλαβα...την συπάθεια μου γiα την πλειοψηφία των ιταλικών δεν την έκρυψα ποτε...Το ότι είμαι και opelakias τωρα φύτρωσε...! !....Ομοιότητες σαφώς και βρίσκω (στο πίσω φτερό, και το κόψιμο του προφυλακτήρα) αλλα εδώ ΚΑΤ ΕΜΕ είναι πολύ πιο αρμονικά δεμένες!! Και ναι πάλι ΚΑΤ ΕΜΕ το clio είναι απο τα πιο ατζούμπαλα μικρά..Το προηγούμενο ήταν σαφώς πιο ωραίο όπως ακόμα πιο ωραίο ήταν το 1ο....
Μήπως βλέπουμε Τέρατα αντί για ανεμόμυλους??
(Προς MODS. Δέν έχουμε όλοι την όρεξη μερικών, κάποια στιγμή πρέπει να μπεί ένας έλεγχος με τις προσωπικές επιθέσεις..!)
-
ευτυχως που δε μοιαζει με το κλιο....
απορω που βλεπετε μερικοι τις ομοιοτητες...
οι πωλησεις ειναι σιγουρες ακομα και αν οι ρεπριζ....
Opel Corsa 2006