-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
..........περα απ τα παραπανω κανει κ υδραυλικα,βαζει πλακακια-πετρες,χτισιμο κ καλουπωμα.τωρα θα εκπαιδευτει σε γυψοσανιδα κ ξυλινα πατωματα-ταβανια.νάσο η δικιά σου μήπως ρεύεται και κλάνει μπροστά στους άλλους και μήπως σε φτιάχνει αυτό κιόλας
έλεος αυτό δεν είναι γυναίκα...ο αλβανός της γειτονιά σας είναι ... -
Οταν καταλαβετε τις γυναικες,αρχιστε να ανησυχείτε για τον ανδρισμό σας.
Καταλαβαινω την αναγκη τους για λούσα,καταλαβαινω οτι διαβαζουν για ηλίθια θέματα οπως το αν εκλασε η Βίσση σημερα οπως εγω διαβάζω για το αν θα φυγει ο Μαλεζάνι ή αν αρεσει στην γυναίκα του η Ελλάδα.
Αυτο που με κουραζει περισσότερο απο όλα στις γυναικες ειναι η μανία τους να μην μιλανε ποτε ευθεως,παντα υπονοούμενα ή λενε το αντιθετο απο οτι θελουν να πουν,και αμα δεν καταλαβαινεις αυτο που θέλουν τσαντίζονται κιόλας απο την *αχαρακτήριστη *συμπεριφορά σου!
-
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας...
λοιπόν ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας....όσες πράττουν όπως προαναφέρατε, το κάνουν γιατι βρίσκουν και κάνουν...
όταν ο άντρας για ν'ανέβει ψυχολογικά και να δείξει τον ανδρισμό του ή να χτυπήσει γκόμενα αγοράζει το ακριβό αυτοκίνητο ή ξοδεύει τα μαλλιοκέφαλα του για την γκόμενα που έχει δίπλα του...τότε και αυτή θα πράξει ανάλογα.... (προσοχή δεν συμφωνώ με τίποτε, με αυτή την τακτική...)...μετά μην ξεχνάμε και την αλλοτρίωση απο τα ΜΜΕ...ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις στο δρόμο πλέον, όλα τα 15-16χρονα κυκλοφορούν με ντύσιμο που στην εποχή μου ούτε που το φανταζόμασταν...αναρωτιέμαι, γονείς δεν έχουν να τα μαζέψουν...αλλά μάλλον και οι γονείς είναι αυτοί που τα παροτρύνουν...και καλά μην τραβήξεις αυτά που έπαθα εγώ...βρές καποιο κορόιδο ευκατάστατο να τον τυλίξεις...(δείτε τις Μάγισσες της Σμύρνης...Η Κατιν(ι)α σε όλο της το μεγαλείο...)δυστυχώς έχουν χαλάσει και τα δύο φύλλα και δυστυχώς πιστεύω οτι δεν έχουμε δεί τίποτε ακόμα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χμμμμ.. δεν το'χω σκεφτει και πολυ. μ'ενοχλουν οι ανθρωποι ( οχι μονο οι γυναικες ) που δε μπορω ν'αναπτυξω μια σοβαρη συζητηση, που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ, μ'ενοχλει η σοβαροφανεια, το δηθεν, ο καθωσπρεπισμος, τα τσουλακια, τα ψωνια, οι μαλακες δηθεν τρεντι που βγαινουν στο δρομο και κανουν πασαρελα.. (αυτα μονο )
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.Αυτό ξανα πες το!!
χμμμμ.. δεν το'χω σκεφτει και πολυ. μ'ενοχλουν οι ανθρωποι ( οχι μονο οι γυναικες ) που δε μπορω ν'αναπτυξω μια σοβαρη συζητηση, που οταν ο κοσμος καιγεται ασχολουνται με μαλακιες του τυπου eurovision κλπ, μ'ενοχλει η σοβαροφανεια, το δηθεν, ο καθωσπρεπισμος, τα τσουλακια, τα ψωνια, οι μαλακες δηθεν τρεντι που βγαινουν στο δρομο και κανουν πασαρελα.. (αυτα μονο )
με φτιαχνουν οι ερωτικες γυναικες, με φτιαχνει μια χαλαρη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με την κοπελα που με ενδιαφερει.. κ.α.naso respect
+1!
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Άσχετο,σ' αρέσει το Ποτοπωλείο??Νομίζω ότι κάπου χάθηκε το νόημα με τον τόσο κόσμο...
Επίσης και η μουσική μερικές φορές είναι !Δεν πάω συχνά... Όταν δεν εχει κόσμο, είναι καλά, πάντως. Βέβαια, αμα πας για καμάκι, συμφερει να εχει κόσμο Εγω ειχα παει με γυναικα, οπότε... Η μουσική, προχθες τουλάχιστον, ηταν πολύ καλή!
skye
Εγω ξερω (και γνωρισα κατα καιρούς) πολλές τετοιες. Επικοινωνιακό ταλέντο έχουν, μη νομίζεις. Καλά κανουν. Αφου φτασαμε (οι άνθρωποι) να 'βρισκομαστε' με τον άλλον, με ξερους κανόνες επιχειρησεων και πολιτικής, δεν τους μενει παρα να χρησιμοποιησουν ολα τα οπλα τους. Πόλεμος ειναι, εξάλλου...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λοιπόν ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας....όσες πράττουν όπως προαναφέρατε, το κάνουν γιατι βρίσκουν και κάνουν...
όταν ο άντρας για ν'ανέβει ψυχολογικά και να δείξει τον ανδρισμό του ή να χτυπήσει γκόμενα αγοράζει το ακριβό αυτοκίνητο ή ξοδεύει τα μαλλιοκέφαλα του για την γκόμενα που έχει δίπλα του...τότε και αυτή θα πράξει ανάλογα.... (προσοχή δεν συμφωνώ με τίποτε, με αυτή την τακτική...)Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα???? Με άλλα λόγια φάυλος κύκλος...
Οι γυναίκες βρίσκουν ότι υπάρχουν άντρες που τα στάζουν για αυτές και βολεύονται, ή οι άντρες έχουν πάρει πρέφα ότι οι περισσότερες εκεί έξω για το μόνο που νοιάζονται είναι για την καλοπέραση τους και πράττουν αναλόγως??? Στην τελική και οι δύο παίρνουν αυτό που ψάχνουν και ταυτόχρονα αυτό που τους αξίζει...
Αηδία, πάντως...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας...λοιπόν ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας....όσες πράττουν όπως προαναφέρατε, το κάνουν γιατι βρίσκουν και κάνουν...
όταν ο άντρας για ν'ανέβει ψυχολογικά και να δείξει τον ανδρισμό του ή να χτυπήσει γκόμενα αγοράζει το ακριβό αυτοκίνητο ή ξοδεύει τα μαλλιοκέφαλα του για την γκόμενα που έχει δίπλα του...τότε και αυτή θα πράξει ανάλογα.... (προσοχή δεν συμφωνώ με τίποτε, με αυτή την τακτική...)...μετά μην ξεχνάμε και την αλλοτρίωση απο τα ΜΜΕ...ντρέπεσαι να κυκλοφορήσεις στο δρόμο πλέον, όλα τα 15-16χρονα κυκλοφορούν με ντύσιμο που στην εποχή μου ούτε που το φανταζόμασταν...αναρωτιέμαι, γονείς δεν έχουν να τα μαζέψουν...αλλά μάλλον και οι γονείς είναι αυτοί που τα παροτρύνουν...και καλά μην τραβήξεις αυτά που έπαθα εγώ...βρές καποιο κορόιδο ευκατάστατο να τον τυλίξεις...(δείτε τις Μάγισσες της Σμύρνης...Η Κατιν(ι)α σε όλο της το μεγαλείο...)δυστυχώς έχουν χαλάσει και τα δύο φύλλα και δυστυχώς πιστεύω οτι δεν έχουμε δεί τίποτε ακόμα...
χε χε χαιρομαι που εσκασε μυτη η πρωτη γυναικα.. Αξια που δεν μασας και λες τη γνωμη σου
το παραξενο της υποθεσης ειναι οτι ακριβως επειδη οι γονεις δεν μαθαινουν στα αγορια τους τι παει να πει αντρας(και τι σημαινει το ειδικο βαρος που κουβαλαει) εχουν καταντησει οι γυναικες να εχουν- εναν γκομενο για να τους τα σκαει
- εναν γκομενο για να τον πηδανε
- και μια αδερφη για φιλεναδα
Ξερει ενα αγορακι 15-16 χρονων τι παει να πει αντρας ?(αυτο που ολες λενε οτι δεν υπαρχει....) ε πως να μην κυκλοφορει μετα σαν μαριονετα ???
ποιος να του το πει? η δασκαλα στον παιδικο σταθμο ? η η μαμα που γυριζει κουρασμενη απο τη δουλεια...(αν δε υπαρχει η επιλογη νο.2 στη δουλεια τοτε ειναι πραγματικα κουρασμενη) ? ε? για πειτε μου..
και υποψιν συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια.Κατα τη γνωμη μου το εργο εχει παιχτει(σε αγγλια,αμερικη,γαλλια) και ολα θα επανελθουν γρηγορα στη θεση τους.......
-
Ερωτηση που αφορα κυριως τους νεοτερους (θυμαμαι ειχε συζητηθει και σε ενα αλλο θεμα).
Κανα καλο μερος προς την περιοχη του Παγκρατιου για πρωτο ραντεβου ξερετε?
Αν οχι με βλεπω σε κανενα τετριμμενο friday's -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας.........δυστυχώς έχουν χαλάσει και τα δύο φύλλα και δυστυχώς πιστεύω οτι δεν έχουμε δεί τίποτε ακόμα...
Ρενάκι, μια ακόμα καραμέλα είναι κι αυτή. Και άνδρες υπάρχουν και γυναίκες. Αλλά αυτό που θεωρούμε κανόνα, είναι απλά αυτό που φαίνεται περισσότερο. Οι άλλοι, οι σωστοί, δεν κάθονται να το φωνάζουν, δεν έχουν ανάγκη να το κάνουν.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας.........δυστυχώς έχουν χαλάσει και τα δύο φύλλα και δυστυχώς πιστεύω οτι δεν έχουμε δεί τίποτε ακόμα...
Ρενάκι, μια ακόμα καραμέλα είναι κι αυτή. Και άνδρες υπάρχουν και γυναίκες. Αλλά αυτό που θεωρούμε κανόνα, είναι απλά αυτό που φαίνεται περισσότερο. Οι άλλοι, οι σωστοί, δεν κάθονται να το φωνάζουν, δεν έχουν ανάγκη να το κάνουν.
κουβέντα να γίνεται βρε ηλία μου... κατα τ'αλλα συμφωνώ......
-
mango...δεν τα έχουμε ξαναπεί...είμαι αρκετό καιρό στο forum και όσοι με έχουν γνωρίσει ξέρουν οτι γενικώς δεν κολλώνω να πώ την γνώμη μου...
έχουν αλλάξει οι εποχές που ζούμε...και φταίνε και τα δύο φύλλα γι'αυτό...παίζει πλέον μεγάλο ρόλο η γαλούχηση, τα βιώματα που έχουν α παιδιά μέσα στην οικογένεια τους, αλλά και η επιρροή που έχουν πάνω τους τα ΜΜΕ το internet κλπ.κλπ...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας...Όλοι στο τσουβάλι βρε Ρένα?
Αυτό που λες, ισχύει όσο και το: 'Όλες οι γυναίκες θέλετε να παντρευτείτε πλούσιο γέρο, να τον στείλετε στον τάφο και να κάνετε ζωή και κότα με τα λεφτά του'
-
έλα βρε Σπυρέτο...παρεξήγησες...
εννοείτε οτι εσύ είσαι καλό παιδί -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ας τα ξαναπούμε λοιπόν...όλοι οι άντρες θέλετε το ξέκωλο δίπλα σας για εμφάνιση και μόστρα αλλά για το σπίτι θέλετε την καλη κοπέλα την νοικοκυρά που θα μεγαλώσει άξια τα παιδιά σας......
...δυστυχώς έχουν χαλάσει και τα δύο φύλλα και δυστυχώς πιστεύω οτι δεν έχουμε δεί τίποτε ακόμα...
Ρενάκι, μια ακόμα καραμέλα είναι κι αυτή. Και άνδρες υπάρχουν και γυναίκες. Αλλά αυτό που θεωρούμε κανόνα, είναι απλά αυτό που φαίνεται περισσότερο. Οι άλλοι, οι σωστοί, **δεν κάθονται να το φωνάζουν, δεν έχουν ανάγκη να το κάνουν. **
Πωπω τί ειπε το ατομο!!!
- άπειρο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό που λες, ισχύει όσο και το: 'Όλες οι γυναίκες θέλετε να παντρευτείτε πλούσιο γέρο, να τον στείλετε στον τάφο και να κάνετε ζωή και κότα με τα λεφτά του'
και εγω το ιδιο θελω να κανω (με γρια)
αλλα δυστυχως the world is made for women
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
-
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.
Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
οι άσχημες γυναίκες;
-
Εγώ λέω βουρ στον πατσά! Αυτά τα 'θα χαλάσει η φιλία' δεν πολυστέκουν. Στη χειρότερη περιίπτωση, αν είστε πραγματικά φίλοι, το πολύ πολύ να περάσετε μια φάση 'αμηχανίας' για λίγο καιρό...
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.
Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
Εύλογη απορία
-
Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
'Φίλες', μάλλον!
Εξαρτάται την περίπτωση, βέβαια...
-
Yπάρχουν γυναίκες φίλες?Μεγάλο θέμα αυτό... θα έλεγα ότι υπάρχουν. Όπως και ότι είναι, πιστεύω, αναπόφευκτο να δημιουργηθεί έλξη μεταξύ των δύο.
Το ζύγισμα έγινε (πιστεύω), γιαυτό και γράφω αυτά, και όχι
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε