-
Πωπω...Ενα βράδυ βγήκα να πιώ σαν άνθρωπος,και τώρα που ξύπνησα έχω πέσει Γ' εθνική??Ευτυχώς που το GT δεν κάνει αλκοτέστ,ακομα και τώρα κουδουνίζω...Αισιοδοξώ όμως...
Υ.Γ:Το μονακό με 330, συμφωνώ και επαυξάνω,αν και μια Ζ4 θα έδενε καλύτερα ως ....γκάμπριο -
Circuit : Τsukuba Circuit
Car : Lotus Elise Type 72Transmission : Manual
TCS : OFF
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 27
Best laptime : 1.02.864Καλύτερα ΔΕΝ γίνεται..
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Πωπω...Ενα βράδυ βγήκα να πιώ σαν άνθρωπος,και τώρα που ξύπνησα έχω πέσει Γ' εθνική??Ευτυχώς που το GT δεν κάνει αλκοτέστ,ακομα και τώρα κουδουνίζω...Αισιοδοξώ όμως...
Υ.Γ:Το μονακό με 330, συμφωνώ και επαυξάνω,αν και μια Ζ4 θα έδενε καλύτερα ως ....γκάμπριοMEΣΑ...κ@λολέει με Ζ4 το Μονακό!
kid τώρα τι να σου πω...να σου καεί το playstation ρε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Υ.Γ:Το μονακό με 330, συμφωνώ και επαυξάνω,αν και μια Ζ4 θα έδενε καλύτερα ως ....γκάμπριοMEΣΑ...κ@λολέει με Ζ4 το Μονακό!
Δεν πειράζει μικρέ Σάβα που είμαι καλύτερος, συμβιβάσου.. Εξάλλου το ps2 δεν φταίει σε τίποτα, τα χέρια σου τα φταίνε όλα..
Ζ4 ε?
ΟΚ, I ll show you how is done! -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν πειράζει μικρέ Σάβα που είμαι καλύτερος, συμβιβάσου.. Εξάλλου το ps2 δεν φταίει σε τίποτα, τα χέρια σου τα φταίνε όλα..
Ζ4 ε?
ΟΚ, I ll show you how is done!Τι είπες ρε...με την κουτσούμπα σου μας έβγαλες τα δάχτυλα...
θα τα πούμε στο επόμενο...πσστ φωτό θα δούμε ποτέ από εσένα;
-
Μόλις φτιάξω (ή ακόμα καλύτερα, μόλις αλλάξω) το κινήτο μου..
Δεν έχεις ελπίδες μεσιέ Σαβάς.. Πάντως στο Μονακό τα δάχτυλα θα σου βγούνε περισσότερο.. Προτείνω για επόμενο challenge την Test Track που έχει μόνο ευθεία και transmission automatic μπας και με περάσεις..
-
Koίτα ρε μια φορά με πήρε στα 5 events και έβγαλε γλώσσα!:fryingpan:
Δεν μιλάω...θα σου δείχνω τον δρόμο...μόνο που τώρα μετά την νίκη δεν σε αφήνω έτσι...έχεις να ακούσεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Koίτα ρε μια φορά με πήρε στα 5 events και έβγαλε γλώσσα!:fryingpan:Δεν μιλάω...θα σου δείχνω τον δρόμο...μόνο που τώρα μετά την νίκη δεν σε αφήνω έτσι...έχεις να ακούσεις!
Έτσι, τέτοια να ακούω, να ανεβένει σιγά σιγά η θερμοκρασία.. Πρώτος εγώ πρέπει να ποστάρω χρόνο σε αυτό το challenge ε? Θα τον έχεις αύριο ή το αργότερο την Δευτέρα.. Εκτός βέβαια αν πεις οτι συνεχίζεις το tsukuba challenge..
-
Λοιπόν παραβλέπω τις εμπρηστικές δηλώσεις του Σουμ...εεε...κιντ και ορίζω το event :
BMW Z4 στο Μονακό για τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.
ΟΚ;
Θα αρχίσω αύριο. Τώρα πάμε για καφεδάκι.
-
Ε μη το αλλάζουμε τόσο νωρίς το τρέχον challenge όμως! Κυριακή βράδυ ας σταματήσουμε την tsucuba και μετά πάμε για ξεσκέπαστες βολτίτσες!
Υ.Γ:Για την αποφυγή δυσάρεστων φαινομένων όπως το μούδιασμα του αντίχειρα,quit using DS2 and buy a Driving Force Pro,αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου σέντ. -
offset
όπως θες. Αλλά το έχουμε αρκετές μέρες.
-
Εγώ πρόταση έκανα,εαν συμφωνείτε έχει καλώς,αν και μετα απο 40 γύρους έχω κουραστεί πλέον! Να έχω 1.03.146 ρεκόρ,στο τελευταίο check να μου δίνει -0.314,και να βγαίνω στην προτελευταία στροφή εκτός... Προς το παρόν είμαι στο 1.03.078 .
-
ΣΚΑΤΑ! Άνοιξα το ps2 για να προσπαθήσω να βελτιώσω το 1.02.846 και συνειδητοποίησα ότι δεν κράτησα το ghost replay. Άντε τώρα να το ξανακάνω!
-
Circuit : Τsukuba Circuit
Car : Lotus Elise Type 72Transmission : Manual
TCS : OFF
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 21
Best laptime : 1.02.728Τώρα πραγματικά δεν γίνεται καλύτερος χρόνος..
Και ναι, έσωσα το ghost replay..
-
Τι λε ρε θεότρελε? Μήπως όταν θεσπίζουμε τα challenges,να σου στέλνουμε καμια 15 γυναίκες να σε κρατάν απασχολημένο?
-
Εγώ ρε παιδιά, έχω κολλήσει στα @$!$!@&#^) σλάλομ των τέστ.
Δεν μου λέτε κάτι άλλο; Δεν σας ενοχλεί που όλα τα αμάξια έχουν ίδιο 'πίνακα οργάνων'; Τι απαράδεκτο είναι αυτό; Μέχρι και το Accolade πριν 15 χρόνια είχε διαφορετικό ταμπλώ και τιμόνι σε κάθε αμάξι!
Παίζω GT4 μόνο και μόνο για να μην πάει χαμένο το PS2. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι είναι...
-
Βρε Νάσο το λες σε εμάς; Αφού σου έχουμε δηλώσει ότι μας αρέσει.
Μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα καταφέρνεις.*κοιτάς τα ταμπλό και παραβλέπεις την τεράστια ποικιλία σε μοντέλα και ήχους κινητήρα. Ο καθένας με τα γούστα του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βρε Νάσο το λες σε εμάς; Αφού σου έχουμε δηλώσει ότι μας αρέσει.
Μάλλον αντίθετο αποτέλεσμα καταφέρνεις.*κοιτάς τα ταμπλό και παραβλέπεις την τεράστια ποικιλία σε μοντέλα και ήχους κινητήρα. Ο καθένας με τα γούστα του.
(Προσπαθώ να δικαιολογήσω την κουλαμάρα μου... )
(Αλλά όσα γράφω, τα εννοώ!)
-
i told you...όλα είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσει το NFS Most Wanted (μπλιαχ) σε άλλους το GT.
Aπλά πράγματα. Ούτως ή άλλως πλέον κοστίζει 19 ευρώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
i told you...όλα είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσει το NFS Most Wanted (μπλιαχ) σε άλλους το GT.
Aπλά πράγματα. Ούτως ή άλλως πλέον κοστίζει 19 ευρώ.Το ξέρω, 19 το πήρα κι εγώ! Θα βρεθεί κάποιος να μου περάσει τα slalom στο Β international; Γιατί θα το βγάλω απ' το παράθυρο!!!
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]