Ο χρήστης pr0gressive έγραψε:
Γειά χαρά και πάλι,
Συμφώνω με όσα λέτε, εννοείετε πως δεν γίνεται να αρέσει σε όλου σένα και μόνο αμάξι και πως εννοείτε πως θα υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Εγώ την παρατήρηση μου την έκανα επειδή όλοι έχουν κάποια γνώμη για μερικά αμάξια, αλλά όλοι μα όλοι λένε πως το POLO και οτιδήποτε γερμανικό είναι μάπα. Το ότι όλοι μα όλοι συμφωνούν με αυτό το πράγμα, με έχει βάλει σε σκέψεις.
Αν οι γνώμες σε αυτό το topic ήτανε χωρισμένες, ας το πούμε κ έτσι, δε θα έμπαίνα σε τέτοιες σκέψεις.
Απλά, στο μυαλό μου εμένα, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά, πως ναι Ιαπωνικό είναι πάρα πολυ καλό σε μηχανή, αλλα υστερεί σε design και υλικά, ενώ πως τα γερμανικά είχαν και καλή μηχανή αλλά και καλά υλικά.
Εγώ δεν πιστευω πως το Polo κ οποιο γερμανικο είναι μάπα , όπως κ οι τόσες χιλιαδες κατοχοι , Polo και καθε γερμανικου. Ας μεινουμε ομως στο polo που σε ενδιαφερει κ ας μην μπλεχτουμε γενικοτερα με τα γερμανικα.
Να εισαι σιγουρος πως το Polo ειναι καλο αμαξι.Όμως για τα λεφτα του καποιος μπορει να το θεωρει ακριβό κ να παρει κατι αλλο , με λιγοτερα χρηματα ή να ανεβει κατηγορια με αυτα τα χρηματα κ άλλος να το παρει γιατι του αρεσει,ειναι στιβαρο,τα γκαζακια του τα εχει κ τη χλιδα του επισης κ να παραβλεψει άλλα όπως μπορει να ειναι τα ακριβα service ή το οτιδηποτε αλλο.Γι αυτο δες εσενα τι σου αρεσει κανε test drive και αποφασισε.Να μην λεμε τα ιδια κ τα ιδια.
Και να ξερεις οτι κ τα ιαπωνικα εχουν βελτιωθει σε όλους τους τομείς σε σχεση με το παρελθον.Το design άστο... Αν σ'αρεσει εσενα τελειωσε.
Όπως λέει και ο adis4gr δες τί αναγκες έχεις.Τώρα αν γελάνε οι σουιφτάκηδες μαζί σου , δεν το ξερω κ δεν πρεπει να σε ενδιαφερει.Όπως αν παρεις το swift και γελανε οι πολάκηδες κλπ κλπ.
Εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή : Ποτέ μην κολλησεις σε μια εταιρια κ σε ενα μοντελο κ λες αυτό ειναι κ ολα τα αλλα ειναι μπαζα. Αυτο δεν ισχυει.Το καλυτερο αμαξι για σενα ειναι αυτο που τα θετικα του στοιχεια καλυπτουν τα αρνητικα του με βαση τις δικες σου αναγκες σαν οδηγο._