-
Λοιπόν, όσοι πιστοί οργανωθείτε και προσέλθετε στην 1η ελληνική ομάδα για το Live For Speed. Σήμερα καταχωρούμε το όνομά της και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το skin μας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Να και το skin, σε πολύ πρώιμο στάδιο για τη Formula RX (aka FOX)
ΥΓ1. Νάσο, ΟΛΑ αυτά που θέλεις τα έχει (και τα κάνει) το Live For Speed
ΥΓ2. Τί είναι ρε σεις 15 γύροι στο Nurburgring? Εχτές τρέξαμε ονλάιν 49 λεπτά quals και 33 γύρους αγώνα στο Kyoto National Και επειδή δεν μείναμε ικαονοπιοημένοι από το χρόνο μας (εγώ δλδ ) έτρεξα μετά κι άλλους 20 γύρους για να τον κατεβάσω (which I did )
Γιατρέ μου, πότε θα γίνω καλά; -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τί είναι ρε σεις 15 γύροι στο Nurburgring? Εχτές τρέξαμε ονλάιν 49 λεπτά quals και 33 γύρους αγώνα στο Kyoto National Και επειδή δεν μείναμε ικαονοπιοημένοι από το χρόνο μας (εγώ δλδ ) έτρεξα μετά κι άλλους 20 γύρους για να τον κατεβάσωΙερόσυλε...!
Κάνε αγώνα 15 γύρους στο ring, κι έλα μετά να μου πεις για Kyoto National...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δύσκολα πάντως πέφτει ο χρόνος...δέκατο δέκατο, μου έχει βγάλει την πίστη.kid κάνε κάτι με τα screenshots...κινητό με κάμερα δεν έχεις;
Τι να κάνω βρε Σάβα? Η κάμερα του κινητού έχει χαλάσει και ψηφιακή εδώ στα Γιάννενα δεν έχω..
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τί είναι ρε σεις 15 γύροι στο Nurburgring? Εχτές τρέξαμε ονλάιν 49 λεπτά quals και 33 γύρους αγώνα στο Kyoto National Και επειδή δεν μείναμε ικαονοπιοημένοι από το χρόνο μας (εγώ δλδ ) έτρεξα μετά κι άλλους 20 γύρους για να τον κατεβάσω
Ιερόσυλε...!
Κάνε αγώνα 15 γύρους στο ring, κι έλα μετά να μου πεις για Kyoto National...
Τι lap-time έχει το Nurburgring με Formula Renault Θέμη; To Kyoto National έχει κάτι λιγότερο από 2 λεπτά (1.39 είναι το WR, 1.42.8x το δικό μου PB, αλλά στον αγώνα γύριζα κατά μέσο όρο στα 2 λεπτά.. δεν την ήξερα κιόαλς την πίστα).
Άρα 2Χ33 = 66 λεπτά μόνο ο αγώνας (χωρίς να υπολογίζουμε τα 2 πιτ-στοπς και τα 2 stop and go penalties που έφαγα ). Βάλε και 49 mins quals, αμέσως πριν τον αγώνα, κι έχουμε αισίως πάνω από 2 συνεχόμενες ώρες intense racing -
Οι αριθμοί δε λένε όλη την αλήθεια, Χάρη
Σου εγγυώμαι ότι 1 γύρος στο ring ισοδυναμεί με αρκετά περισσότερο από απλώς 21χλμ κούρασης
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Οι αριθμοί δε λένε όλη την αλήθεια, ΧάρηΣου εγγυώμαι ότι 1 γύρος στο ring ισοδυναμεί με αρκετά περισσότερο από απλώς 21χλμ κούρασης
21 χλμ είναι; Ώρε μάνα μου (btw, το έχεις δει το βιντεάκι με την M3 GT στο ρινγκ; Σιγά που δεν θα το έχεις δεί )
Το Kyoto National είναι μόλις 5 χλμ, και μοιάζει με την Ιντιανάπολις (η μισή πίστα είναι οβάλ και η άλλη μισή φουρκέτες). Πάντως, άλλο είναι να τρέχεις μόνος σου (έστω και το ρινγκ) κι άλλο competitevley ονλάιν με άλλους, προσπαθώντας όχι μόνο να κάνεις χρόνο αλλά κα ινα συντηρήσεις λάστιχα και κάυσιμα (έστω και το Kyoto National)
Πω πω τι πόρωση είναι αυτή που με έχει πιάσει ρε γαμώτη μου
-
Circuit : Τsukuba Circuit
Car : Lotus Elise Type 72Transmission : Manual
TCS : OFF
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 12
Best laptime : 1.03.232Και μπορώ να πέσω μέχρι 1.02.9xx. Πιο κάτω υπερβολικά δύσκολα..
Ακούω το επόμενο challenge..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάντως, άλλο είναι να τρέχεις μόνος σου (έστω και το ρινγκ) κι άλλο competitevley ονλάιν με άλλους, προσπαθώντας όχι μόνο να κάνεις χρόνο αλλά κα ινα συντηρήσεις λάστιχα και κάυσιμα (έστω και το Kyoto National)Φυσικά, μα κι εγώ για αγώνα μίλησα
Πάντως, ούτως ή άλλως, 2 ώρες παιχνιδιού είναι ήδη άθλος! Εύγε
Υπάρχουν και χειρότερα πάντως, αλλά με την πόρωση που σε έχει πιάσει, σε βλέπω να τα φτάνεις γρήγορα (τα χειρότερα)
-
Είχα ένα ακόμα screenshot στο standby για τον επόμενο χαμηλότερο χρόνο,αλλα τώρα που το είδα,είμαι στο 1.03.248 Οπότε....Ξανα!
-
Πτου με πέρασε ο κιντ...δεν έχει επόμενο challenge. Μέχρι Κυριακή είπαμε.
Θα σε φάω που θα μου πάει. -
-
Δεν έχω κάμερα..
Έχω κρατήσει τα ghost replays, μπορώ αυτά να τα κάνω upload με κάποιον τρόπο?
-
Kάτω από 1.03 ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ!
Ελάχιστα τα περιθώρεια βελτίωσης. Θα κάνω λίγους γύρους και σήμερα και θα συνοψίσουμε τους χρόνους. Το επόμενο challenge προτείνω Μονακό με BMW 330...τι λέτε;
-
-
Έφυγα για Tsukuba, πάλι θα με κουράσεις..
-
-
-
εγώ δεν ξαναπροσπαθώ...δεν αντέχω άλλο σπάσιμο νεύρων!
μέχρι στιγμής:
- Govus 1.03.067
- elteo 1.03.100
- kid 1.03.232
- offset 1.03.248
-
Ο κουλός σας ενημερώνει:
α) Το flash-άκι μου λειτουργεί κανονικά με το PS2, οπότε μπορώ κι εγώ να σώζω φωτογραφίες (ευχαριστώ Σάββα)
β) Κατάφερα να ολοκληρώσω γύρο στη Suzuka. Δεν ήξερα ότι ακόμα και αν περάσεις τον πλοηγό, σε κόβει... Μεγάλη μ@λ@κί@ πάντως, γιατί τον είχα!
Πάω για δουλειά και όταν γυρίσω, ελπίζω να έχω ακόμα διάθεση για χαβαλέ...
(Δεν ευελπιστώ να σας πιάσω, αλλά τουλάχιστον να μην έχω δώσει άδικα τα 300 ευρώ που κόστισε συνολικά το PS2 μαζί με κάρτες, παιχνίδια και τιμονιέρα...)
-
Circuit : Τsukuba Circuit
Car : Lotus Elise Type 72Transmission : Manual
TCS : OFF
ASM : OFF
Tyres : Sports SoftPower : +20%
Weight : -10%Number of laps : 39 αλλά ο best lap ήταν μόλις ο δεύτερος
Best laptime : 1.03.105Εγώ πάντως θα το προσπαθήσω το 1.02.9xx, 105 χιλιοστά είναι αυτά, άνετα τα βρίσκω. Στο πρώτο sector είδα μέχρι -.0.00.054, οπότε το χουμε το 1.02.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]