-
Φίλε Mad-dog πες μας τι χρήση θα του κάνεις και τι απαιτήσεις έχεις!!Π.χ. θες χλιδή και ποιότητα κύλησης,χωρίς να σε νοιάζουν οι επιδόσεις;Θες χώρους για όλη την οικογένεια ή μόνο για εσένα και ένα δύο φίλους;Θα κάνεις πολλά ταξίδια ή θα κινείσαι μέσα στην πόλη;Οι επιλογές είναι πάρα πολλές πλέον και αν δεν ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς ζητάς δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη ούτε θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε αφού όλοι θα αρχίσουμε 'γιατί δεν παίρνεις και το τάδε' ή 'γιατί δεν κοιτάζεις και το δείνα' και θα γίνεται μύλος...
-
φίλε mad-dog κι εγω κυπρο είμαι. το S40 είναι το πρωτο αμαξι που είδα και το τελευταίο. όλα μου φανήκανε γελοία κοντά του και για 15850 λιρες περνεις περισσότερα απο όσο αξίζει. (μιλάω για κυπριακά δεδομένα) προχτες πήγα στην CTC και τους εδωσα την παραγγελία. φυσικά είναι αναλογα και με τον χαρακτηρα του καθενός το τί θα πάρει. εγω ήθελα κατι σοβαρό/κλασσικό κι ας περιμένω 3 μήνες για τα μπεζ δερμάτινα. και για την αντιπροσωπεία ακουσα τα καλύτερα. με ένα τηλεφώνημα εχεις βοήθεια ολο το 24ωρο και είναι κοντά σου σε 30 λεπτά.
-
su ekanan kapia ekpotosi ?
akusa oti to dinun stis 15000 .
ton noevrio tha gini to Motor Show kai isos na axizi na perimeno. -
σε ποια πολη το δίνουν 15000;
-
lefkosia.
esi posa to pires ?simera ekana test drive to passat 1.6 FSI. to paketo comfortline prosferi arketa extra se kali timi alla ine terastio kai poli oikogeniako. arxisa na skeftome kai to jetta pu ine paromio alla pio sport look.
to savato dokimazo to s40 kai tin triri to audi a4.
-
Volvo!
-
Χαλαρά το Volvo και απο εμένα είτε 1,6 είτε 1,8 .
Συμφωνώ με το φίλο που λέει 1,8 momentun .
Αλλη κατασκευή τα Volvo και αυτό θα το δείς και με το πέρασμα του χρόνου. -
Volvo αλλα το 1.8
-
S40 1.8 άριστο.
Μόνο αν θες να απενεργοποιείς τον αερόσακο του συνοδηγού πρόσεξε αν έχει τη δυνατότητα, γιατί στο δικό μας έκδοση Summum δυστυχώς δεν το έχει και φυσικά το ανακάλυψα τώρα που πλέον το χρειάστηκα. -
meta apo meleti ton 2 aftokiniton kai meta apo ta test drives, i apofasi mu ine VOLVO S40 1,6
to passat den me enthusiase me tin odiki siberifora kai para ine oikogeniako se antithesi me to s40 pu ine pio sport look.
i arxiki timi itan 15850 kai o politis epese stis 15300 lires kai isos ton piso na mu harisi akomi kati.
-
Kαλοριζικο αν κ (κατα την γνωμη μου) το passat ειναι κλασεις ανωτερο σε ολoυς τους τομεις εκτος των επιδοσεων μιας κ δεν ασχοληθηκες με το διλιτρο passat... Ακομα κ στην οδικη συμπεριφορα το passat ειναι τοσο καλο που ξεπερνα το mondeo (4Τ ΤΕΣΤ). Anyway, καλοριζικο κ καλοταξιδο
-
Καλοτάξιδο!!!
-
kaloriziko Mad-Dog. xairetismous ston tryfonopoulo
Pote sou eipe oti 8a to exeis? emena mou eipe telos Iouliou alla to pira me mpez dermatina kai gi'afto 8a argisei.
ti xrwmata epelekses?kai pali kaloriziko kai sygxaritiria gia tin epilogi
-
Συμ**μαχητή ** Mad-Dog πριν 18 μήνες που θα έπαιρνα αυτοκίνητο ήμουν σχεδόν έτοιμος να κλείσω το s40. Mέχρι που πήγα στη Ηοnda και άλλαξα γνώμη. Με επιπλέον 1000 λίρες πήρα το Αccord. 20 άλογα αυτοκίνητο, 155 ίπποι και κατανάλωση 7,9 λίτρα τα 100 χλμ. Και 7 χρόνια μηχανική εγγύηση και υπερπλήρης εξοπλισμός. Εγώ πρόσθεσα μόνο αισθητήρες παρκαρίσματος. Η άδεια κυκλοφορίας του είναι 142 λίρες. Αν έληξε και η προσφορά που είχε η Βόλβο (5 χρόνια δωρεάν συντήρηση) τότε με το χόντα να είσαι βέβαιος ότι θα γλυτώσεις και αρκετά από το κόστος συντήρησης. Αν σου αρέσει το accord εμφανισιακά τσέκαρε το.
Υ.Σ. 1: Όποιο αυτοκίνητο πάρεις μακρυα από τους 'πορτοκαλί'
Υ.Σ. 2: Το πρωτάθλημα του χρόνου είναι της Ανόρθωσης. -
τωρα δε θελω να γινω σπαστικος, ουτε εχω και κανα κολλημα με τα greeklish, αλλα ειδικα οπως γραφεις μου πηρε λιγη ωρα να κανω μεταφραση..
κατα τ'αλλα τι να πω πλεον.. καλοριζικο!
-
με γεια το νεο βολβο..
-
pira to grizo me bez saloni.
erhete se 2.5 minesps
anorthosara ole -
ωραίος! κι εγω σκεφτομουν το γκριζο αλλά όταν το ειδα απο κοντα στη βιτρινα προσεξα οτι θα το προτιμουσα πιο σκουρο. ετσι πηρα το barrents blue. αντε μαζι θα τα παραλαβουμε. το καλο με την καθυστέρηση είναι οτι θα φανε μισο καλοκαιρι λιγοτερη ζεστη.
-
sodhad εγω προσωπικα προτου αγορασω αυτοκινητο ρωτησα 2-3 ατομα που δουλευουνε σε αντιπροσωπειες και τους ξερω και ξερανε οτι δεν θα επαιρνα αυτοκινητο απο κοντα τους ετσι μου μιλουσαν ειλικρινα. μου είπαν απο ευρωπαικα να αποφυγω τα peugeot γιατι εχουν προβλήματα, τα citroen γιατι δεν εχουνε καλη εξυπηρετηση και σερβις, και απο ιαπωνικα να αποφυγω τα honda γιατι ειναι πρωτα σε θανατηφορα στην κυπρο. αν δεν κανω λάθος το 25% των θανατηφόρων συνεβη με honda. συν το ότι γινονται φυσαρμονικα.
κι απ΄την αλλη δεν ξερω πως σκεφτηκες να φυγεις απ’το volvo για να πας στο accord. το s40 προσφερει πολυτελεια ενω το accord ειναι πιο σπορ λόγω ιππων. κατι αναλογο με καποιο φιλο μου 'Τι να προτιμησω RX-8 ή BMW 318;' τελικα την επομενη μερα εκλεισε το focus το απλο 1.6 (καμια σχεση)
επίσης αυτοκινητα με επιδοσεις δεν αξιζουν σήμερα γιατι οπως βλέπεις η αστυνομια καραδοκει παντου. χτες απο Αρχαγγελο μεχρι Παρισινο (3 χιλιομετρα αποσταση) συναντησα 3 φορες αστυνομια. ουτε να τρεξεις μπορεις ουτε τιποτα. αυτοι σε λιγο θα ειναι εξω απο τα σπιτια μας για αλκοτεστ -
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... =6&id2=169
VOLVO S40 Vs VW PASSAT