-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για πήγαινε δες τους χρόνους μας..πήγα... γράψε ένα 4-0 με Σουζούκα μέσα...
8.59.865 με Rallye εσύ....8' 58' 338 εγώ
8.41.196 με Κούπερ εσύ ...8' 41' 075 εγώ
7.59.285 με ΡοΧι εσύ ...7' 58' 957 εγώ -
To 4-0 το δέχομαι, το ότι μου έριξες στα αυτιά δεν δέχομαι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To 4-0 το δέχομαι, το ότι μου έριξες στα αυτιά δεν δέχομαι....έγραψα εγώ στα αυτιά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τουλάχιστον τώρα ξέρω την Suzuka, ξεκίνησα από το 2.26 και έφτασα στο 2.19.
Πάντως τώρα πρέπει να πάρω το αίμα μου πίσω, δεν γίνεται να με περνάει ένας ταπεινός citroen-άκιας.
Δεν σε περνάει ...σου ρίχνει στα ...
ΟΚ, δεν έγραψες στα αυτιά. Τα '...' τα λένε όλα. Στην cita di amalfia απλά δεν έχεις πιθανότητες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τουλάχιστον τώρα ξέρω την Suzuka, ξεκίνησα από το 2.26 και έφτασα στο 2.19.
Πάντως τώρα πρέπει να πάρω το αίμα μου πίσω, δεν γίνεται να με περνάει ένας ταπεινός citroen-άκιας.
Δεν σε περνάει ...σου ρίχνει στα ...
ΟΚ, δεν έγραψες στα αυτιά. Τα '...' τα λένε όλα. Στην cita di amalfia απλά δεν έχεις πιθανότητες.
Eπ κύριος στημένος αγώνας μου μυρίζει...
Εάν θυμάμαι καλά έχει κάτι κλειστές στροφές άστα να πάνε...αλήθεια γιατί δεν τρέχουμε Μονακό;
-
Έχει δύο φουρκετούλες μούρλια.
Στημένο δεν είναι αλλά θα έχω μία ολόκληρη βδομάδα να παίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και φτιάξε το msn σου.
Το μονακό να το ορίσεις αν θες στο επόμενο challenge, αυτό το challenge είναι δικό μου κύριος!..
-
ωχ ωχ θα με φάει από το μίσος του...χιχιχι!
-
Και για να μην ξεχνιόμαστε, εσύ βάζεις χρόνο πρώτος..
-
οk αλλά μην περιμένεις αμέσως...
προς το τέλος της εβδομάδος...
-
Παιδιά, ορίσατε το Evo. VIII ως αυτοκίνητο για το Amalfi; Και αν ναι, ποιο απ' όλα;
-
Costa di amalfi? ωραία τοπία.Για πείτε καμιά λεπτομέρεια να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε τα απογεύματα...
-
Παιδιά, μια πρώτη δοκιμή στο Amalfi με Lancer Evo. VIII RS (το πλέον κατάλληλο, κατά τη γνώμη μου, έχοντας χαμηλότερο βάρος από τα υπόλοιπα και 'κλειστό' κιβώτιο... ) έδειξε πως πρέπει να είσαι εξαιρετικά εγκρατής για να μην το πηγαίνεις 'τοίχο-τοίχο' . Χωρίς 'ζαβολιές' λοιπόν, ο χρόνος πρέπει να είναι κοντά στο 2:10 (με αυτές, κάτω από 2:00... ) . Θα επανέλθω εντός της εβδομάδος με φωτό τόσο από το Amalfi, όσο και από το (περισσότερο 'αδιάβλητο') Nurburgring...
-
Κανά χρόνο έγραψες Σάββα ή θα αρχίσεις τις δικαιολογίες?
To VIII RS εγώ δεν το έχω ξεκλειδώσει, με το GSR τρέχω..
-
Kid
βιάζεσαααιι...δεν το έχω πιάσει καν στα χέρια μου. Δεν το έχεις το RS οπότε το άλλο...μάλιστα. Το σημείωσα.
-
Επανέρχομαι, με το χρόνο (κατ' αρχάς...) της Μ3 στο 'ring---->>>>
...τον γύρο-απάτη ('τοίχο-τοίχο') στο Amalfi---->>>>
...και με τον 'κανονικό' γύρο---->>>>
...καθώς και με κάποιους ακόμη χρόνους από το 'ring---->>>>
...με το Evo. VIII GSR MR---->>>>
...με την Elise 111R---->>>>
με το Griffith 500---->>>>
...το ...Jensen Interceptor---->>>>
...και (...τέλος) με το 205 Turbo 16 (στην 'πολιτική' του έκδοση... ) ---->>>>
-
Δερμάτινο τιμόνι διαμέτρου 11' με 900 μοίρες περιστροφή
Επιλογή ταχυτήτων:
Σειριακά από τα 'αυτάκια' πίσω από το τιμόνι ή το λεβιέ
ή
Χειροκίνητη επιλογή ταχυτήτων με 6τάχυτο manual κιβώτιο + push-down για όπισθενΠενταλιέρα 3 πεντάλ (συμπλέκτης, φρένο, γκάζι)
Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τον ερχόμενο Οκτώβρη με λιανική τιμή γύρω στα $300.
http://www.logitech.com/index.cfm/news/US/EN,contentid=12020,crid=34
http://img.clubic.com/photo/00300908.jpg
http://img.clubic.com/photo/00300906.jpg -
ΠΩΠΩ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;; ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ 300
-
300 δολλάρια (στην Αμερική) !! Στη Μπανανία ένας Θεός γνωρίζει πόσο θα κοστίσει...
-
300 ευρώ το πολύ. Παρακάτω πιστεύω.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
300 ευρώ το πολύ. Παρακάτω πιστεύω.Δεκτόν, αλλά και πάλι 100.000+ δραχμούλες ( ) θα σκεφτούν να δώσουν ακόμα και οι 'συνειδητοποιημένοι' ...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]