-
Nικο,
κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό. Οι περισσότεροι δεν έχουν κάτι μαζί σου και θέλω να πιστεύω ότι δεν τσουβαλιάζουμε τον ελληνισμό της Αμερικής για κάποιον σαν τον Gavriil1...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι αλλα αν δεν υπηρχε η καντιλακ, τι θα καναμε στις κηδειες;
(θυμηθηκα τωρα την κορυφαια φωτογραφια )Ειναι φανερο οτι εχουν περασει πολλα χρονακια που εχεις να ερθεις στις ΗΠΑ και σχεδον τα ιδια χρονια που εχεις κοιταξει στην ιστοσελιδα της Καντιλακ. Δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις για τους συνδεσμους που προσφερω. Ειμαι παντα προθυμος να βοηθησω καποιον να μαθει κατι. Και ισως μερικοι αλλοι να ωφεληθουν.
http://www.automotive.com/2006/12/cadillac/cts-v/specifications/index.html
http://www.roadfly.com/magazine/15/cadillac_cts-v.1.html
http://cars.about.com/od/2001/fr/05_ctsv.htmΚαι το προβλημα ξερετε πιο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα γραφουν σαν να τα ξερουν ολα και το λυπηρο γεγονος ειναι οτι αυτο ακριβως κανει τα λεγομενα τους ακομα λιγωτερο αξιοπιστα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και το προβλημα ξερετε πιο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα γραφουν σαν να τα ξερουν ολα και το λυπηρο γεγονος ειναι οτι αυτο ακριβως κανει τα λεγομενα τους ακομα λιγωτερο αξιοπιστα.Νικος
Νικο χαλάρωσε... Κανουμε και κανενα αστείο!! Μην τα παίρνεις όλα τοσο βαρυα κι αρχίζεις τα κομπλεξικα 'οχι οι καντιλακ δεν ειναι μόνο για κηδείες'....
Θελει και λίγο πλάκα το όλο θέμα!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nικο,κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό. Οι περισσότεροι δεν έχουν κάτι μαζί σου και θέλω να πιστεύω ότι δεν τσουβαλιάζουμε τον ελληνισμό της Αμερικής για κάποιον σαν τον Gavriil1...
Πιστευω οτι ακριβως υπαρχουν πολλοι που τσουβιαλιαζουν τους Αμερικανους και το δειχνουν με τα γραφωμενα τους. Απο εκει και περα μπορω να παιξω το ιδιο παιχνιδι και να τσουβαλιασω ολους τους Ελληνες.
Αλλα ξερεις κατι εγω πραγματι ξερω οτι δεν πρεπει να το κανω αυτο γιατι εχω ζησει στην Ελλαδα και την επισκεπτομαι αρκετα για να ξερω οτι δεν την αντιπροσωπευθουν.
Και οχι δεν ειναι σποντα για εσενα αυτο.
Νικος
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μακάρι όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου να είχαν ως πολίτες και άλλους Γαβριήλιδες. Το έργο τους θα ήταν πολύ ευκολότερο αν δεν είχαν κανεναν να τους αμφισβητει και να δέχεται αμάσητα όσα του σερβίρουν. .
Μακαρι ολες οι χωρες να ειχαν κυβερνησεις οπως αυτες των ΗΠΑ. Θα ειχαν πολυ περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αυτες ως πολιτες.
Αυτο ειναι το πιο σοβαρο. Οτι οι πολιτες δεν αισθανονται οτι δεν εχουν εκλογη. Απο οτι βλεπω (εδω στο φορουμ) λιγοι εχουν εμπιστοσυνη στην Ελληνικη κυβερνηση ειτε Πασοκ ειτε ΝΔ. Και πολλοι το μονο που σκεφονται ειναι πως να την φτυσουν και πως να παραπονεθουν και να προσπαθησουν να την κλεψουν.
Ισως αν σκεφτομαστε με πρωτεραιοτητα την Ελλαδα και οχι τον ευατουλη μας τα πραγματα να πηγαιναν καλυτερα. Αν σκεφτωμαστε πως θα βελτιωναμε τα λαθη και καναμε τα πιο σωστα. Παντα σκεφτομαι οτι η κυβενηση αντιπροσωπευει τους πολιτες, Αν οι πολιτες εχουν τετοια κακη γνωμη για την κυβερνηση αλλα απο την αλλη μερια προσπαθουν πως να αποφυγουν καθε νομο και καθε κανονισμο τοτε πως ειναι δυνατον να γινει κατι σωστο. Πως η κυβερνηση να μην προσπαθει να αποφυγει καθε νομο και κανονισμο της ΕΕ για την φορολογια αυτοκινητων(παραδειγμα). Ειναι φυσικο αν οι πολιτες αντιδρουν πως να πανε με το πλαι τοτε και οι πολιτες που γινονται κυβερνηση ειναι φυσικο να προσπαθουν να κανουν το ιδιο.
Food for thought που λεμε και τοπικα.
Nikos
-
Ο ελλην πολιτης οπως εχω ξαναγραψει εχει ακομα την συμπεριφορά του 'κλέφτη' επι τουρκοκρατίας, κοιταζει τι θα αρπάξει από το κράτος και να γυρίσει στην σπηλια του αδιάφορος για οτιδηποτε αλλο.
Φυσικα ψηφίζει οποιονδήποτε θεωρει οτι μπορει να τον βοηθησει στην αρπαγή,και όχι κάποιον που θα δράσει για το κοινό καλο.Αντιστοιχα ο εκλεγμένος διαχειρίζεται αρπαγές και αδιαφορεί για το κοινό καλό.
Προσωπικα ζηλεύω την αμερικη γιατι πριν πέσει στα χέρια των Εβραίων είχε όραμα και εθνικη συνείδηση,και γι αυτο έφτασε εκεί που εφτασε.Τώρα βέβαια που έγιναν δούλοι των εβραίων, η πτώση έρχεται.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο ελλην πολιτης οπως εχω ξαναγραψει εχει ακομα την συμπεριφορά του 'κλέφτη' επι τουρκοκρατίας, κοιταζει τι θα αρπάξει από το κράτος και να γυρίσει στην σπηλια του αδιάφορος για οτιδηποτε αλλο.Φυσικα ψηφίζει οποιονδήποτε θεωρει οτι μπορει να τον βοηθησει στην αρπαγή,και όχι κάποιον που θα δράσει για το κοινό καλο.Αντιστοιχα ο εκλεγμένος διαχειρίζεται αρπαγές και αδιαφορεί για το κοινό καλό.
Προσωπικα ζηλεύω την αμερικη γιατι πριν πέσει στα χέρια των Εβραίων είχε όραμα και εθνικη συνείδηση,και γι αυτο έφτασε εκεί που εφτασε.Τώρα βέβαια που έγιναν δούλοι των εβραίων, η πτώση έρχεται.
Τώρα αυτό είναι πολιτική ανάλυση ή προσπάθεια για χιούμορ;
-
(θυμηθηκα τωρα την κορυφαια φωτογραφια )Ειναι φανερο οτι εχουν περασει πολλα χρονακια που εχεις να ερθεις στις ΗΠΑ και σχεδον τα ιδια χρονια που εχεις κοιταξει στην ιστοσελιδα της Καντιλακ. Δεν χρειαζεται να με ευχαριστησεις για τους συνδεσμους που προσφερω. Ειμαι παντα προθυμος να βοηθησω καποιον να μαθει κατι. Και ισως μερικοι αλλοι να ωφεληθουν.
http://cars.about.com/od/2001/fr/05_ctsv.htmΚαι το προβλημα ξερετε πιο ειναι οτι πολλοι εδω μεσα γραφουν σαν να τα ξερουν ολα και το λυπηρο γεγονος ειναι οτι αυτο ακριβως κανει τα λεγομενα τους ακομα λιγωτερο αξιοπιστα.
Νικος
πωωωωωωωωωω οοο,τι να'ναι εισαι ομως
το προβλημα εδω μεσα ειναι τυπαδες σαν και σενα χωρις καθολου αισθηση του χιουμορ και full παρεξηγησιαρηδες..
χαβαλε κανουμε ρεεεεεεε ελεος
πωω
τι ξενερωτοι
και γω που νομιζα πως μονο στην ανατολικη ακτη ειναι ετσι αρογκαντ και ξενερωτοι..
damn,,
ξεκολλα το μυαλο σου να πουμε
το λενε χιουμορ
νομιζεις πραγματικα με ενδιαφερει η καντιλακ ή ο,τιδηποτε;
ετσι και αλλιως το θεμα εχει ξεφυγει προ πολλου..
οσον αφορα το απο ποτε εχω να ερθω στις ΗΠΑ.. δεν καταλαβα το που κολλαει.. αν θες ομως μπορεις να μου πεις να το συζητησουμε λιγακι. -
Ok τελευταια φορα. Ρωτησα γιατι συνηθεια εδω μεσα ειναι οι πονηρες ερωτησεις για να πουμε κατι και μετα να μας 'δειξετε ποσο ειμαστε ασχετοι'.
Ποιες είναι οι 'πονηρές ερωτήσεις' βρε Νίκο? Ότι ρώτησε ο charmak66 το gavriil1 για να μάθει τι εννοεί λέγοντας 'hippie' και 'hippie talk'?!
Δηλαδή δεν είσαι άδικος με τον charmak66 όταν προεξοφλείς το ότι ρώτησε αυτό που ρώτησε για να πει κάτι ο gavriil1 και μετά ο ερωτών να του 'δείξει πόσο άσχετος είναι'??...
Συγνωμη αλλα τωρα μονο κατ' εξαιρεση παιρνω τις ερωτησεις σαν πραγματικες.
Αυτό φαίνεται πως είναι και το πρόβλημά σου.
Έχεις προεξοφλήσει το γεγονός ότι όποτε ρωτάμε κάτι (πλην εξαιρέσεων, οι οποίες δεν ξέρω στα πλαίσια ποιάς λογικής υπάγονται) είναι όχι για να ανταλλάξουμε επιχειρηματα επάνω σε κάποια θέση αλλά για να 'σας' την πέσουμε, κάτι που είναι 'κλασσικα ελληνικο σπορ' και 'εσείς' δεν κάνετε.
Συγνώμη, αλλά το βλέπεις μονόφθαλμα το θέμα.
Και μετα εσυ κλασσικα ελληνικο σπορ μου την επεσες με τον **προσβλητικο σου τροπο **
Ποιός είναι ο 'προσβλητικός μου τρόπος'?? Το 'κ. συνήγορε'?!! Πω πω, φοβερή προσβολή! Έλα βρε Νίκο! Και μετά λέτε (για να σας τσουβαλιάσω κι εγώ, όπως κάνεις εσύ) τους Έλληνες 'μυγιάγκυχτους', ε?!....
Δηλαδή, σου απευθύνθηκα ως 'κ. συνήγορε' και σε πείραξε τόσο?!.... Αλλά εμείς είμαστε οι 'μυγιάγκυχτοι' όταν **χίππηδες **μας ανεβάζετε, **λίμπεραλς **μας κατεβάζετε, και μην ψάξω να βρω τι άλλα κοσμητικά μου έχουν απευθυνθεί μέχρι τώρα (όχι από εσένα, το ξεκαθαρίζω) για τις θέσεις μου.
Αν εσύ γκρινιάζεις μία περί 'προσβλητικού τρόπου', εγώ θα έπρεπε να γκρινιάζω εκατό.
ειναι φανερο οτι εχεις προβλημα να μιλησεις σοβαρα για να πεις κατι.
Έχεις ξεχάσει τι είναι **καυστικό χιούμορ **φαίνεται....
Εγώ, από την άλλη, θεωρώ ότι εσύ συνήθως συζητάς πολύ ώριμα και σοβαρά και πέραν αυτού του 'επεισοδίου' (το οποίο αποδίδω σε παρεξήγηση προθέσεων) εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις σου και τον τρόπο με τον οποίο συνήθως τις εκφράζεις ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Όπως σου έγραψε και ο Σάββας, όμως, κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό και κακώς μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Όπως και εγώ δε σε βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τον gavriil1, παρόλο που στις συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει δεν έχω δει να εκφράζεις καμία διαφωνία με τις απόψεις του ή με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται και χαρακτηρίζει τους συνομιλιτές του.
Αν έχεις πρόβλημα με το πόσο σοβαρά μιλάω εγώ, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ok τελευταια φορα. Ρωτησα γιατι συνηθεια εδω μεσα ειναι οι πονηρες ερωτησεις για να πουμε κατι και μετα να μας 'δειξετε ποσο ειμαστε ασχετοι'.
Ποιες είναι οι 'πονηρές ερωτήσεις' βρε Νίκο? Ότι ρώτησε ο charmak66 το gavriil1 για να μάθει τι εννοεί λέγοντας 'hippie' και 'hippie talk'?!
Δηλαδή δεν είσαι άδικος με τον charmak66 όταν προεξοφλείς το ότι ρώτησε αυτό που ρώτησε για να πει κάτι ο gavriil1 και μετά ο ερωτών να του 'δείξει πόσο άσχετος είναι'??...
Συγνωμη αλλα τωρα μονο κατ' εξαιρεση παιρνω τις ερωτησεις σαν πραγματικες.
Αυτό φαίνεται πως είναι και το πρόβλημά σου.
Έχεις προεξοφλήσει το γεγονός ότι όποτε ρωτάμε κάτι (πλην εξαιρέσεων, οι οποίες δεν ξέρω στα πλαίσια ποιάς λογικής υπάγονται) είναι όχι για να ανταλλάξουμε επιχειρηματα επάνω σε κάποια θέση αλλά για να 'σας' την πέσουμε, κάτι που είναι 'κλασσικα ελληνικο σπορ' και 'εσείς' δεν κάνετε.
Συγνώμη, αλλά το βλέπεις μονόφθαλμα το θέμα.
Και μετα εσυ κλασσικα ελληνικο σπορ μου την επεσες με τον **προσβλητικο σου τροπο **
Ποιός είναι ο 'προσβλητικός μου τρόπος'?? Το 'κ. συνήγορε'?!! Πω πω, φοβερή προσβολή! Έλα βρε Νίκο! Και μετά λέτε (για να σας τσουβαλιάσω κι εγώ, όπως κάνεις εσύ) τους Έλληνες 'μυγιάγκυχτους', ε?!....
Δηλαδή, σου απευθύνθηκα ως 'κ. συνήγορε' και σε πείραξε τόσο?!.... Αλλά εμείς είμαστε οι 'μυγιάγκυχτοι' όταν **χίππηδες **μας ανεβάζετε, **λίμπεραλς **μας κατεβάζετε, και μην ψάξω να βρω τι άλλα κοσμητικά μου έχουν απευθυνθεί μέχρι τώρα (όχι από εσένα, το ξεκαθαρίζω) για τις θέσεις μου.
Αν εσύ γκρινιάζεις μία περί 'προσβλητικού τρόπου', εγώ θα έπρεπε να γκρινιάζω εκατό.
ειναι φανερο οτι εχεις προβλημα να μιλησεις σοβαρα για να πεις κατι.
Έχεις ξεχάσει τι είναι **καυστικό χιούμορ **φαίνεται....
Εγώ, από την άλλη, θεωρώ ότι εσύ συνήθως συζητάς πολύ ώριμα και σοβαρά και πέραν αυτού του 'επεισοδίου' (το οποίο αποδίδω σε παρεξήγηση προθέσεων) εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις σου και τον τρόπο με τον οποίο συνήθως τις εκφράζεις ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Όπως σου έγραψε και ο Σάββας, όμως, κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό και κακώς μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Όπως και εγώ δε σε βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τον gavriil1, παρόλο που στις συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει δεν έχω δει να εκφράζεις καμία διαφωνία με τις απόψεις του ή με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται και χαρακτηρίζει τους συνομιλιτές του.
Αν έχεις πρόβλημα με το πόσο σοβαρά μιλάω εγώ, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Oκ μετα απο σκεψη ισως το παρεξηγησα/παρατραβηξα λιγακι. Οποτε το παραδεχωμαι και το παιρνω πισω.
Ισως γιατι με εχουνε πρηξει σημερα στην δουλεια με τις μ$λ%κιες τους.
Νικος
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ο ελλην πολιτης οπως εχω ξαναγραψει εχει ακομα την συμπεριφορά του 'κλέφτη' επι τουρκοκρατίας, κοιταζει τι θα αρπάξει από το κράτος και να γυρίσει στην σπηλια του αδιάφορος για οτιδηποτε αλλο.
Φυσικα ψηφίζει οποιονδήποτε θεωρει οτι μπορει να τον βοηθησει στην αρπαγή,και όχι κάποιον που θα δράσει για το κοινό καλο.Αντιστοιχα ο εκλεγμένος διαχειρίζεται αρπαγές και αδιαφορεί για το κοινό καλό.
Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Εκτος βεβαια απο το τελευταιο. Το οτι υπαρχουν λομπυ στις ΗΠΑ ειναι γεγονος. Μακαρι και το Ελληνικο λομπυ να ηταν οσο δυνατο οσο αλλα λομπυ.
Οι ΗΠΑ και οραμα εχουν και εθνικη συνειδηση. Και δεν παυω να το βλεπω μετα απο 22 χρονια.
Το οτι διαφωνειτε με την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ δεν εχει καμμια επιδραση σε αυτο. Πολλοι και στις ΗΠΑ διαφωνουν με την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ. Και φυσικα δεν αμφιβαλω οτι πολλοι διαφωνειτε με την πολιτικη των Ελληνων πολιτικων.
Νικος
-
Και αυτο ειναι μονο η αρχη. Επισης η σειρα CTS ειναι στο τελος της τωρινης γενιας.
Νικος
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω απο που ακριβως βγαινει το παραπανω, ομως ειναι 100% λαθος. Οι ΗΠΑ ειναι στα χερια των πολιτων της και μονο. Κανενος αλλου.
-
Νικος
Poor guy...
-
Στην πραγματικοτητα ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Εκτος βεβαια απο το τελευταιο. Το οτι υπαρχουν λομπυ στις ΗΠΑ ειναι γεγονος. Μακαρι και το Ελληνικο λομπυ να ηταν οσο δυνατο οσο αλλα λομπυ.
Οι ΗΠΑ και οραμα εχουν και εθνικη συνειδηση. Και δεν παυω να το βλεπω μετα απο 22 χρονια.
Το οτι διαφωνειτε με την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ δεν εχει καμμια επιδραση σε αυτο. Πολλοι και στις ΗΠΑ διαφωνουν με την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ. Και φυσικα δεν αμφιβαλω οτι πολλοι διαφωνειτε με την πολιτικη των Ελληνων πολιτικων.
Νικος
Λομπυ υπαρχουν παντου. Ακομη και ο θεσμος της οικογενειας ειναι λομπυ εαν το σκεφθεις στην βασικη λειτουργια και στοχου του ως θεσμος.
Δεν υπαρχει τιποτε κακο με την εννοια των λομπυ, οπως δεν υπαρχει τιποτε κακο με την εννοια των συμφεροντων οποιουδηποτε για οποιοδηποτε θεμα. Εκτος εαν χρισημοποιουντε παρανομοι, δολιοι τροποι για να επιτευχθουν αυτα τα συμφεροντα.
-
Oκ μετα απο σκεψη ισως το παρεξηγησα/παρατραβηξα λιγακι. Οποτε το παραδεχωμαι και το παιρνω πισω.
Νικος
'Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες', που λένε!
Περιτό να πω ότι αυτό που έγραψες με κάνει να σε σέβομαι ακόμα περισσότερο.Κι εγώ από την πλευρά μου ζητώ συγνώμη αν το χιούμορ μου ήταν κάπως 'βαρύ' για την περίσταση.
-
Aυτή την ώρα, ένα προσχέδιο από Αγγλία και Γαλλία είναι έτοιμο για να πάει στο Σ.Α.
Θα το γνωστοποιήσουν σε Ρωσία και Κίνα.
Είναι ότι ακριβώς ζητούν οι Αμερικανοί και 'βάζει το μαχαίρι στο λαιμό' του Ιράν. Είναι αδύνατο να το αποδεχθούν έτσι όπως είναι.Είναι σα να τους σπρώχνει να πουν 'οχι'Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε στα χειρότερα. Μέχρι στιγμής η Κίνα και η Ρωσία αντιδρούν.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δεν ξερω απο που ακριβως βγαινει το παραπανω, ομως ειναι 100% λαθος. Οι ΗΠΑ ειναι στα χερια των πολιτων της και μονο. Κανενος αλλου.
Ποιων πολιτών ακριβώς; Ποιο είναι το ποσοστό των ψηφοφόρων; Εκτός αν εννοείς ότι και αυτοί που δεν ψηφίζουν 'αποφασίζουν'.
Από εκεί και πέρα, αυτοί που ψηφίζουν (όπως και σε όλες σχεδόν τι χώρες) δεν έχουν δύναμη παρά μόνο για τις ημέρες των εκλογών. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν τα λόμπι. Και επειδή για τις ΗΠΑ δεν πολυ καταλαβαίνω τη διαφορά δημοκρατικών από ρεμπουμπλικάνων, αλήθεια, τι θα άλλαζε στην εξωτερική πολιτική εάν ήταν επικεφαλείς οι δημοκρατικοί;;;;;Πάντως σε κάθε περίπτωση, τώρα που έχω ακούσει αρκετά, με περισσή ευκολία λέω ότι αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στον Ιράν, ναι μεν θα το σαρώσουν σε έναν μήνα το πολύ (έχετε διαβάσει για τις νέες βόμβες εναντίον προσωπικού;;; ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.... ή τις μικρές πυρηνικές βόμβες που είανι ειδικές για καταστροφή υπόγειων εγκαταστάσεων), αλλά μετά θα μας φταίνε οι τρομοκράτες που θα χτυπάνε παντού (αν και από τότε που μπήκαν οι Αμερικανοί στο Ιράκ δεν έχω δει να ανοίγει μύτη στις ΗΠΑ, αντίθετα από ότι σε Ισπανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία κλπ).
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ποιων πολιτών ακριβώς; Ποιο είναι το ποσοστό των ψηφοφόρων; Εκτός αν εννοείς ότι και αυτοί που δεν ψηφίζουν 'αποφασίζουν'.
Από εκεί και πέρα, αυτοί που ψηφίζουν (όπως και σε όλες σχεδόν τι χώρες) δεν έχουν δύναμη παρά μόνο για τις ημέρες των εκλογών. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν τα λόμπι. Και επειδή για τις ΗΠΑ δεν πολυ καταλαβαίνω τη διαφορά δημοκρατικών από ρεμπουμπλικάνων, αλήθεια, τι θα άλλαζε στην εξωτερική πολιτική εάν ήταν επικεφαλείς οι δημοκρατικοί;;;;;Πάντως σε κάθε περίπτωση, τώρα που έχω ακούσει αρκετά, με περισσή ευκολία λέω ότι αν οι ΗΠΑ επιτεθούν στον Ιράν, ναι μεν θα το σαρώσουν σε έναν μήνα το πολύ (έχετε διαβάσει για τις νέες βόμβες εναντίον προσωπικού;;; ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε.... ή τις μικρές πυρηνικές βόμβες που είανι ειδικές για καταστροφή υπόγειων εγκαταστάσεων), αλλά μετά θα μας φταίνε οι τρομοκράτες που θα χτυπάνε παντού (αν και από τότε που μπήκαν οι Αμερικανοί στο Ιράκ δεν έχω δει να ανοίγει μύτη στις ΗΠΑ, αντίθετα από ότι σε Ισπανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία κλπ).
Αν μπορούσαν να το σαρώσουν σε ένα μήνα να είσαι σίγουρος ότι θα το είχαν κάνει και δε θα ήθελαν να κρατησουν ούτε τα προσχήματα.
Δε μπορούν.
Αλλά το θέμα είναι να μη φτάσουμε μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aυτή την ώρα, ένα προσχέδιο από Αγγλία και Γαλλία είναι έτοιμο για να πάει στο Σ.Α.
Θα το γνωστοποιήσουν σε Ρωσία και Κίνα.
Είναι ότι ακριβώς ζητούν οι Αμερικανοί και 'βάζει το μαχαίρι στο λαιμό' του Ιράν. Είναι αδύνατο να το αποδεχθούν έτσι όπως είναι.Είναι σα να τους σπρώχνει να πουν 'οχι'Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε στα χειρότερα. Μέχρι στιγμής η Κίνα και η Ρωσία αντιδρούν.
Που έχεις πληροφορίες; κάποιος δεσμός;
Ρε τους κακόμοιρους τους Ιρανούς... Μετά το βομβαρδισμό θα μπούνε μέσα οι Ράμπο, οι Λεγεωνάριοι και οι SAS και θα στέλνουν κατά δεκάδες στο Γκουαντανάμο (οι αρχές και τα ήθη των ΗΠΑ...) και αλλού για αποδειχτεί... η μη ενοχή τους. Αει στο διάολο εδώ που έχουμε φτάσει... Η ανθρωπιά μοιάζει ως αδυναμία. Οι μουσουλμάνοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου... Η ΕΕ είναι μια παρωδία... Οι εναλλακτικά σκεπτόμενοι καταντούν να περιγράφονται ως χίπις και λίμπεραλς...
Η σύγχρονη Ρωμαική αυτοκρατορία είναι προ των πυλών...
Η made in USA αυτοκρατορία που αφήνει τους δικούς της μαύρους να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά μετά από πλημμύρες, απορώ πως κάνει περήφανους τους φέροντες σε γραφείο, αυτοκίνητο και σπίτι την αστερόεσσα, επειδή είναι η πιο macho δύναμη στον κόσμο. Για μια made in USA αυτοκρατορία που ιδιαίτερα επιδέξια επιχειρεί να καταλύσει τοπικές παραδόσεις, ιστορία και πολιτισμούς... ζούμε σε έναν κόσμο κωμικοτραγικό και εμείς τσακωνόμαστε σε ένα φόρουμ, σχεδόν όλοι εναντίον δύο (κάποτε ήταν 4 με τον Δημήτριο 2004 και τον ΟΥΖΟ)... Βρε αφήστε τα κίμπορντς και πιάστε κανένα τιμόνι πραγματικού αυτοκινήτου λέω εγώ (όχι Κάντιλακ, βεβαίως
ΗΠΑ εναντιον Ιραν "συννεφα πολεμου"