Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ok τελευταια φορα. Ρωτησα γιατι συνηθεια εδω μεσα ειναι οι πονηρες ερωτησεις για να πουμε κατι και μετα να μας 'δειξετε ποσο ειμαστε ασχετοι'.
Ποιες είναι οι 'πονηρές ερωτήσεις' βρε Νίκο? Ότι ρώτησε ο charmak66 το gavriil1 για να μάθει τι εννοεί λέγοντας 'hippie' και 'hippie talk'?!
Δηλαδή δεν είσαι άδικος με τον charmak66 όταν προεξοφλείς το ότι ρώτησε αυτό που ρώτησε για να πει κάτι ο gavriil1 και μετά ο ερωτών να του 'δείξει πόσο άσχετος είναι'??...
Συγνωμη αλλα τωρα μονο κατ' εξαιρεση παιρνω τις ερωτησεις σαν πραγματικες.
Αυτό φαίνεται πως είναι και το πρόβλημά σου.
Έχεις προεξοφλήσει το γεγονός ότι όποτε ρωτάμε κάτι (πλην εξαιρέσεων, οι οποίες δεν ξέρω στα πλαίσια ποιάς λογικής υπάγονται) είναι όχι για να ανταλλάξουμε επιχειρηματα επάνω σε κάποια θέση αλλά για να 'σας' την πέσουμε, κάτι που είναι 'κλασσικα ελληνικο σπορ' και 'εσείς' δεν κάνετε.
Συγνώμη, αλλά το βλέπεις μονόφθαλμα το θέμα.
Και μετα εσυ κλασσικα ελληνικο σπορ μου την επεσες με τον **προσβλητικο σου τροπο **
Ποιός είναι ο 'προσβλητικός μου τρόπος'?? Το 'κ. συνήγορε'?!! Πω πω, φοβερή προσβολή! Έλα βρε Νίκο! Και μετά λέτε (για να σας τσουβαλιάσω κι εγώ, όπως κάνεις εσύ) τους Έλληνες 'μυγιάγκυχτους', ε?!....
Δηλαδή, σου απευθύνθηκα ως 'κ. συνήγορε' και σε πείραξε τόσο?!.... Αλλά εμείς είμαστε οι 'μυγιάγκυχτοι' όταν **χίππηδες **μας ανεβάζετε, **λίμπεραλς **μας κατεβάζετε, και μην ψάξω να βρω τι άλλα κοσμητικά μου έχουν απευθυνθεί μέχρι τώρα (όχι από εσένα, το ξεκαθαρίζω) για τις θέσεις μου.
Αν εσύ γκρινιάζεις μία περί 'προσβλητικού τρόπου', εγώ θα έπρεπε να γκρινιάζω εκατό.
ειναι φανερο οτι εχεις προβλημα να μιλησεις σοβαρα για να πεις κατι.
Έχεις ξεχάσει τι είναι **καυστικό χιούμορ **φαίνεται....
Εγώ, από την άλλη, θεωρώ ότι εσύ συνήθως συζητάς πολύ ώριμα και σοβαρά και πέραν αυτού του 'επεισοδίου' (το οποίο αποδίδω σε παρεξήγηση προθέσεων) εκτιμώ και σέβομαι τις απόψεις σου και τον τρόπο με τον οποίο συνήθως τις εκφράζεις ασχέτως αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε.
Όπως σου έγραψε και ο Σάββας, όμως, κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό και κακώς μας βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Όπως και εγώ δε σε βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τον gavriil1, παρόλο που στις συζητήσεις που έχω παρακολουθήσει δεν έχω δει να εκφράζεις καμία διαφωνία με τις απόψεις του ή με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται και χαρακτηρίζει τους συνομιλιτές του.
Αν έχεις πρόβλημα με το πόσο σοβαρά μιλάω εγώ, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.